|
Fazerowcy |
| Autor |
Wiadomość |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-04-05, 15:38 Fazerowcy
|
|
|
Reaktywujemy temat :-D
Gdyby kogoś interesował wygląd tłumika w FZ6 od środka to proszę bardzo:
  |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
Dubler [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-05, 15:59
|
|
|
Temat o takim moto musi być. :-)
Pozdrowienia dla posiadaczy Fazera. |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-04-05, 16:33
|
|
|
ostatnio zauważyłem że jakiś ciul mi złożył lusterko nie w tą stronę co trzeba, czyli do przodu :/ i od tego czasu jak jadę troszkę powyżej prędkości dozwolonej to strasznie mi drży Jak zerknąłem na mechanizm to chyba musiał mi obrobić metal w miejscu gdzie się ma zatrzymać lusterko względem czaszy. tam jest sprężyna dość mocna... czy komuś się stało podobnie? i czy sobie z tym jakoś poradził? |
|
|
|
 |
Rachol

Motocykl: YAMAHA
|
Wysłany: 2010-04-06, 23:50
|
|
|
| lewy napisał/a: | ostatnio zauważyłem że jakiś ciul mi złożył lusterko nie w tą stronę co trzeba, czyli do przodu :/ i od tego czasu jak jadę troszkę powyżej prędkości dozwolonej to strasznie mi drży Jak zerknąłem na mechanizm to chyba musiał mi obrobić metal w miejscu gdzie się ma zatrzymać lusterko względem czaszy. tam jest sprężyna dość mocna... czy komuś się stało podobnie? i czy sobie z tym jakoś poradził? |
A które lusterko ci sie obluzowało ? jak coś to ja mam jedno na wydaniu to mógł byś coś pokąbinować |
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2010-04-16, 06:59
|
|
|
| Fazer 600 to jest to - lewa w góre |
|
|
|
 |
Rachol

|
Wysłany: 2010-04-16, 20:54
|
|
|
Szukam opony do fazera co polecacie jakieś doświadczenia |
|
|
|
 |
seph
streetburner

Motocykl: FZS 1000 byÂł:( "rehabilitacja" B
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-04-16, 21:10
|
|
|
| Mi ie zajefajnie jezdzi na Michelin Pilota road 1 jak i 2 w zaleznosci jaka $$$ dysponujesz! |
_________________ Celem wojny nie jest umrzeĂŚ za ojczyznĂŞ, tylko sprawiĂŚ by tamci skurwiele zginĂŞli za swojÂą.
G.C. Patton |
|
|
|
 |
wojt23
Motocykl: yamaha
|
Wysłany: 2010-04-17, 00:14
|
|
|
| ja mam pirelli diablo strady i tez moge polecic |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
|
Wysłany: 2010-04-17, 06:16
|
|
|
| ogólnie to polecam i nie tylko ja, rozmiar oryginalny opon! Choć ciężko jest z dostępnością niektórych modeli. w zeszłym roku zaaplikowałem do swojego na przód dunlop roadsmart, na tył qualiffier 2. Powiem, że dopiero teraz moge się zapuszczać w rejony rantu opony tylnej (chwilami zamykam). Jak masz $ kupuj nowe, nie musi być ta sama marka przedniej i tylnej, ale może ;] |
|
|
|
 |
seph
streetburner

Motocykl: FZS 1000 byÂł:( "rehabilitacja" B
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-04-17, 07:23
|
|
|
| lewy napisał/a: | | Jak masz $ kupuj nowe, |
Generalnie nie myśl o uzywkach, chyba, że lubisz hazard.... Używana guma to nieporozumienie ;] |
_________________ Celem wojny nie jest umrzeĂŚ za ojczyznĂŞ, tylko sprawiĂŚ by tamci skurwiele zginĂŞli za swojÂą.
G.C. Patton |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-04-17, 10:26
|
|
|
| seph napisał/a: | | lewy napisał/a: | | Jak masz $ kupuj nowe, |
Generalnie nie myśl o uzywkach, chyba, że lubisz hazard.... Używana guma to nieporozumienie ;] |
Nie przesadzaj bo do przepisowej jazdy starcza , tylko kto tak jeździ
czasami kupując używkę można trafić na minę - no risk no fun |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
Rachol

|
Wysłany: 2010-04-17, 20:04
|
|
|
Tylko i wyłącznie nową chce używki nie wchodzą w grę i tak by mi pasowało żeby kupić coś dobrego na tył do 600zl ale z racji ze to moje pierwsze poważne moto (a na gumach takich to się nie znam) to nie chce żeby była to jakaś lipa ... Miałem METZELER Sportec M1 ale teraz już się skończył bieżnik i strasznie ślizga a miał ktoś jakieś doświadczenie z M3 |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-04-17, 20:10
|
|
|
| Rachol napisał/a: | Tylko i wyłącznie nową chce używki nie wchodzą w grę i tak by mi pasowało żeby kupić coś dobrego na tył do 600zl ale z racji ze to moje pierwsze poważne moto (a na gumach takich to się nie znam) to nie chce żeby była to jakaś lipa ... Miałem METZELER Sportec M1 ale teraz już się skończył bieżnik i strasznie ślizga a miał ktoś jakieś doświadczenie z M3 |
METZELER Z6 albo CONTINENTAL ROAD ATTACK czyli 2 rozsądne propozycje
co do używek to do GPZ 500 S wkładałem tylko używki , ale to były biedniejsze czasy
nawet przy 200 km/h nie było problemów z prowadzeniem |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-04-27, 22:36
|
|
|
| Wiele osób jest również bardzo zadowolonych ze stosunkowo nowych Pirelli Angel ST. Mnie polecał je Tazzman ze starego forum, a od niedawna śmiga na nich kumpel na VTR Firestorm i też bardzo zachwala. |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
lonerr
do what you want
Motocykl: Pannonia, Aprilia
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2010-04-28, 14:51
|
|
|
| Ja kupowałem niedawno Dunlop Roadsmart - na suchej nawierzchni nie udało mi się jeszcze zerwać przyczepności, na mokrym zdarzyło się raz. Ogólnie opona nagrzewa się dość szybko, wchodzenie w zakręty jest ok, Myślę, że możesz również rozważyć taki zakup. ogólnie opony godne polecenia. |
|
|
|
 |
|
|