|
Motocykliści z małym przebiegiem - przejażdżki |
| Autor |
Wiadomość |
natan
Motocykl: Yamaha Drag Star
Imię: Ireneusz
|
Wysłany: 2014-05-14, 22:30
|
|
|
małaMi, możesz nie wierzyć ale pieczarki już w tym roku zbierałem
a tak w ogóle to ja już tęsknię za grzybami, dlatego jak tylko się robi ciepło i deszczowo to o grzybkach myślę (wiesz, ja ze wsi pochodzę to mnie do lasu ciągnie ) |
_________________ człowiek jak ryba... psuje się od głowy ;-) |
|
|
|
 |
Heinek
Motocykl: Honda XL1000 VARADERO
Imię: Jarek
|
Wysłany: 2014-05-15, 15:19
|
|
|
Widzę że tu się jakieś kólko grzybiarskie zawiązało:) Niestety kiedy ja wchodzę do lasu to wszystkie grzybki się chowają. Dlatego jak się kiedyś wybierzemy na to grzybobranie to będziecie sobie hasasać po lesie a ja znajdę jakąś sympatyczną polankę i zrobię sobie chilout na kocingu Bo tak lubię o
P.s. Przepraszam Wszystkich którzy prosili mnie o zdjęcia z ostatniej wycieczki, wysłałem je ale dopiero 2 dni temu zauważyłem że wszystkie maile do mnie wróciły. Jeszcze nie ogarnąłem dlaczego. |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2014-05-15, 16:29
|
|
|
grzesiek_73 A co to kolego poza swoje miasto nie wyjeżdżasz? Skoro tak to rzeczywiście trudno będzie nam się minąć, a co dopiero wspólnie gdzieś pojechać .
A tak na serio: po Bytomiu często autem pomykam i uważam, że jest kilka miejsc gdzie wolałbym nie jechać w grupie motocykli jeśli mam wybór - w szczególności chodzi mi o okolice dworca autobusowego, i przejazdu pod torami. Pasy ruchu są kiepsko widoczne, każdy zasuwa - bo są 3, do tego podwójne światła blisko siebie. I o ile pojedynczy motocykl mignie, to już grupa 6 może mieć moim zdaniem kłopot z płynną jazdą. Dlatego wolę omijać centra (nie tylko Bytomia) jeśli mam możliwość.
Tylko tyle i aż tyle - żadnych uprzedzeń nie mam.
| Cytat: | Lora spokojnie ja to wszytsko z zazdrosci |
małaMI
ty nie zazdrość, tylko lepiej się zapytaj, w którym lesie oni chcą te grzyby zbierać - może będzie na tyle duży że i małaMi się zmieści.
Jak nie znajdziecie, to zawsze można wyhodować samemu |
_________________ "Bóg musi kochać szaleńców. Tak wielu ich stworzył" - Mudżahedin w Rambo III. |
|
|
|
 |
Lucyfer
Motocykl: Yamaha R6
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2014-05-15, 16:52
|
|
|
procek225,
Moszna jeszcze w planach?
Paskudna się nam pogoda zrobiła
Jeszcze trochę i "motór" do garażu mi przyrośnie |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-15, 17:02
|
|
|
Lucyfer, w planach - miało być na sobotę.... tyle, że straszą że burze z piorunami... Rozmawiałem w poniedziałek ze spokojnym i ustawialiśmy się wstępnie na sobotę przez telefon, że jeśli wypali to polecimy na Górę św. Anny, stamtąd na Mosznę, a wracać będziemy przez Kuźnię Raciborską (ew. po drodze jak będzie dobrze z czasem zahaczając o jakieś pomniejsze punkty widokowe).
Zobaczymy jak będzie... |
_________________ "Bóg musi kochać szaleńców. Tak wielu ich stworzył" - Mudżahedin w Rambo III. |
|
|
|
 |
Lucyfer
|
Wysłany: 2014-05-15, 17:41
|
|
|
procek225, W tą sobotę mówiąc prawdę i tak nie dam rady Ale - może będzie kolejna okazja Sezon się dopiero rozpoczął |
|
|
|
 |
Koszyk66

Imię: Łukasz
Wiek: 39 Dołączył: 06 Kwi 2014 Posty: 174 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2014-05-15, 18:24
|
|
|
Niby Niedziela ma być lepsza w razie czego zapraszam na Auto moto show w Sosnowcu zawsze można się spotkać jak pogoda będzie na moto, jak nie to pieszo pooglądać itp, ewentualnie pomyśleć o możliwości przeniesienia wypadu z Soboty na Niedziele gdyby prognozy były korzystniejsze |
_________________ Rób co chcesz,niczego nie żałuj chciałeś, wybrałeś w d... mnie pocałuj. |
|
|
|
 |
natan
Motocykl: Yamaha Drag Star
Imię: Ireneusz
|
Wysłany: 2014-05-16, 13:43
|
|
|
| ja w niedzielę, bez względu na pogodę odpadam.... wyjeżdżam z rana |
_________________ człowiek jak ryba... psuje się od głowy ;-) |
|
|
|
 |
Spokojny
Motocykl: Ładny
Imię: Darek
|
Wysłany: 2014-05-16, 14:17
|
|
|
| Witam wszystkich , patrząc na prognozy pogody to sobotę ma być nie ciekawie , niedziela troszkę lepsza , zarówno w Leśnicy czyli okolice Góry św Anny , Moszny , : http://www.pogodynka.pl/polska/lesnica_lesnica , jak i u nas : http://www.pogodynka.pl/p...towice_katowice . Niby tragedii nie ma ale szału też nie ma. Może by wyjazd przenieść na przyszłą sobotę a teraz w niedzielę jak pisał Koszyk66 spotkać się i jak pogoda pozwoli pokręcić się blisko . Co W na to? |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-05-16, 15:28
|
|
|
ja się zgadzam w 100%, czyli jak będzie brzydko to przekładamy na przyszły tydzień.
A w tygodniu przy ładnej pogodzie gdzieś trzeba wyskoczyć popołudniem (jakiś Ogrodzieniec, Skała, czy co tam), bo motóry kurzem zarosną. |
|
|
|
 |
Koszyk66

|
Wysłany: 2014-05-16, 18:20
|
|
|
W czwartek mamy w razie czego Chudów ale wypad na "Ojcowskie" zakręty też zacny pomysł ważne co by za bardzo w domu nie siedzieć , a ktoś bierze pod uwagę jutrzejszą wystawę ? |
_________________ Rób co chcesz,niczego nie żałuj chciałeś, wybrałeś w d... mnie pocałuj. |
|
|
|
 |
Lora
Motocykl: Suzuki GSF 600
Imię: Daga
Wiek: 36 Dołączyła: 19 Kwi 2014 Posty: 112 Skąd: Świętochłowice
|
Wysłany: 2014-05-16, 19:46
|
|
|
Ja niestety w ten weekend odpadam, ale w przyszłym tygodniu jestem z Wami Panowie
Piszę się na wszystkie szalone wyjazdy |
|
|
|
 |
Koszyk66

|
Wysłany: 2014-05-16, 20:06
|
|
|
Niestety ekipa nam się wykrusza ale i pogoda nas nie rozpieszcza, więc wiele się nie straci. Oby następny week był szalony hehe. Jak ktoś na Targach będzie to soptkamy
A za Dagę trzymamy kciuki co by ładnie dała rade. |
|
|
|
 |
electric

Motocykl: Yamaha Fz1N
|
Wysłany: 2014-05-16, 20:28
|
|
|
| W niedzielę na targi będzie możliwość darmowego wejścia po uprzednim uczestnictwie w paradzie |
|
|
|
 |
Koszyk66

|
Wysłany: 2014-05-16, 20:39
|
|
|
Zgadza się tyle że nie wiadomo czy nam pogoda dopisze :/ Więc wystarczy tylko przyjechać |
|
|
|
 |
|
|