|
Winkle |
| Autor |
Wiadomość |
Siwy00
Motocykl: Honda CBR 954
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2011-06-18, 21:36 Winkle
|
|
|
| Witam. Na terenia śląska lecz nie tylko znacie jakieś fajne trasy do poćwiczenia jazdy w zakrętach, schodzenia na kolano. Wyszukałem narazie tyle że w Ojcowie są dość dobre winkle, byłem i nie są szokujące. Z góry dzięki. Pozdro |
_________________ http://www.bikepics.com/members/siwy00/ |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
|
|
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2011-06-18, 21:59
|
|
|
Salmopol (choć teraz jest z jednej strony wysypany żwirkiem), Kubalonka (nowy asfalt i fajne winkle) no i Kocierz tam też jest parę fajnych winkli
no i Ojców ulubiona Skała |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
Agat
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:00
|
|
|
Wisła, trasa do rezydencji prezydenta |
_________________ Moje moto – Złodziej Dusz!
 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:14
|
|
|
| Ja bym wam wszystkim dał Ojców. Za nogi bym wieszał po kolei w bramie krakowskiej. Powinni tam zrobić ograniczenie do 20 i nastawiać fotoradarów pomiędzy każdym zakrętem a całą zebraną kasę przeznaczać na utrzymanie parku. Bezczeszczenie jednego z najładniejszych miejsc w Polsce. Tam się jedzie trochę spokoju zaznać a nie słuchać niewyżytej bandy piłującej silniki i stwarzającej zagrożenie bo trasa tam jest w ogóle nie nadająca się do takich rzeczy. Jeżeli gdzieś pojawi się petycja o nastawianie w Ojcowie progów zwalniających pierwszy się pod nią podpiszę. |
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:33 Re: Winkle
|
|
|
| Siwy00 napisał/a: | | Wyszukałem narazie tyle że w Ojcowie są dość dobre winkle, byłem i nie są szokujące |
a dla mnie nie będzie wcale szokujące jak jakiś kolega opisze Cię w ku przestrodze, szukasz wrażeń to na tor zapier... |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:36 Re: Winkle
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | a dla mnie nie będzie wcale szokujące jak jakiś kolega opisze Cię w ku przestrodze, szukasz wrażeń to na tor zapier... |
Pierwszy raz byłbym skłonny napisać, że się zgadzam ale i tym razem nie mogę bo zapierdala się na torze a nie w drodze na niego. |
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:42 Re: Winkle
|
|
|
| Siwy00 napisał/a: | | poćwiczenia jazdy w zakrętach, schodzenia na kolano |
ale gdzie tu kolega coś wspomniał o zapierdalaniu
pyta tylko o winkle |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:44
|
|
|
Jeśli tak bardzo potrzebujecie schodzić na kolano to wbijać i schodzić aż boleści żołądka dostaniecie.
KLIK |
|
 |
jaarek

Motocykl: R1200 R
Imię: jarek
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:49
|
|
|
| sami święci.Ciekawe czy wy tylko po torze zapier......e. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-18, 22:59
|
|
|
| Ja tylko 2 razy jechałem po torze i to jako pasażer. Raz Uazem po torze z Zawiercia w kierunku Łaz i raz na WSC'e po torze z Łaz na Wiesiółkę i dodam, że były to tory przeznaczone do ruchu pociągów towarowych a nie pasażerskich więc nie do zapier....a. |
|
 |
Siwy00
Motocykl: Honda CBR 954
Imię: Bartek
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-19, 01:10
|
|
|
| zdaje sie ze temat już był wystarczy z opcji szukaj skorzystać |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-06-19, 11:25
|
|
|
najbezpieczniejszy (o ile tak można powiedzieć ) jest wjazd na Kubalonkę. Tam można łoić każdy zakręt na kolanie aż miło. Salmopol jest fajny na początek, potem przeszkadza taki sobie asfalt i pełno syfu na drodze (a o zjeździe w stronę Bielska to lepiej się nie wypowiadać, choć jak jest czysto to kilka zakrętów jest fajnych, le to też taki igranie z losem). Droga przy rezydencji prezydenta jest za wąska. Fajna do przelecenia, urokliwa, ale o jakimś zapierdalaniu można zapomnieć, chyba, że ma się 9 żyć. A w Ojcowie na kolano jest tak naprawdę może 2-3 zakręty, reszta jest za szybka lub chamsko ślepa. Też fajna trasa, żeby polecieć pooglądać widoki, ale na poćwiczenie to imo bez sensu. |
|
 |
|
|