|
Michał vs. Michał, czyli tańcowały dwa Michały |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-05-06, 09:53 Michał vs. Michał, czyli tańcowały dwa Michały
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | Żabka napisał/a: | | Nie, dopiero zagłębiam się w temat motocykli plecaczkując ale mam nadzieję że z biegiem czasu sama zacznę stawiać pierwsze ''kroki'' na motocyklu |
Witaj, widze że sweetfocia w avatarze musi byc
"Sama zaczne stawiac pierwsze kroki" prawko rzecz względna, ja smigam drugi sezon bez... ziomek tez, ale jak masz czas to lepiej zrób bezstresowo bedziesz smigac, POZDRO. |
to że śmigasz bez prawka to jedno...
ale to że się tym chwalisz przy każdej możliwej okazji to już totalna głupota :/ |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
Wysłany: 2012-05-06, 12:34
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | Michal87sc napisał/a: | | Żabka napisał/a: | | Nie, dopiero zagłębiam się w temat motocykli plecaczkując ale mam nadzieję że z biegiem czasu sama zacznę stawiać pierwsze ''kroki'' na motocyklu |
"Sama zaczne stawiac pierwsze kroki" prawko rzecz względna, ja smigam drugi sezon bez... ziomek tez, ale jak masz czas to lepiej zrób bezstresowo bedziesz smigac, POZDRO. |
ale to że się tym chwalisz przy każdej możliwej okazji to już totalna głupota :/ |
Ty sie chwalisz ze podobno jezdzisz tyle ze nikt nigdy cie nie widzial i podobno jezdzisz jak kobitka, a to dopiero głupota daruj sobie lepiej 2 kółka bo one są dla mężczyzn hyyhyh |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-05-06, 12:48
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | Ty sie chwalisz ze podobno jezdzisz tyle ze nikt nigdy cie nie widzial i podobno jezdzisz jak kobitka, a to dopiero głupota daruj sobie lepiej 2 kółka bo one są dla mężczyzn hyyhyh |
zacznijmy od tego że nigdzie się nie chwalę ... a to że Ty mnie nie widziałeś nie znaczy że nikt mnie nie widział ...
a co do jazdy jak kobitka, biorąc pod uwagę styl jazdy kilku kobiet które znam mogę to w 100 % uznać za komplement
2 kółka są dla mężczyzn ? takimi tekstami rekompensujesz sobie jakieś braki ? przykre |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:00
|
|
|
Co by nie zaśmiecać innych tematów, utworzyłem temat dla Michałów... tutaj możecie dać upust swoim emocjom... oczywiście z zachowaniem zasad obowiązujących na FŚM.
Pozdrawiam! Wasz Abuś |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
Wysłany: 2012-05-06, 13:17
|
|
|
| Słuchaj no robaczku, straszny cwaniak z ciebie, ale nie zamierzam sie licytować kto cie widział kto nie wystarczy ze osoba ktora cie widziala i jezdzila z tobą powiedziała mi troche i mam polew do dzisiaj chetnie bym sie z toba przejechal zobaczyc jak kaleczysz..., a po za tym każde twoje MOTO TO PADAKA bo tyle sie znasz ze kazdy ci szit wciśnie... NAJLEPSZE FOTO NA ZDEZELOWANYM HEBLU jest przykładem pomijając boską REVERE No jest co wspominać bo stary szalejesz raz w zyciu odkreciles do 200 i kupa w majty wpadła |
_________________ Moje wszystkie moto: http://www.bikepics.com/members/michal87sc/
http://www.michaljeczak.flog.pl
https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:21
|
|
|
Michał87sc chyba ci przewróce twojego puga przed klatka 14a.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:25
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | Wydra, Zapraszam. |
nie potrzebuje zaproszenia bo jesteś u mnie synku więc to ja zapraszam obejrzeć dzieło |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:29
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | mg1989sos napisał/a: | | Michal87sc napisał/a: | | Żabka napisał/a: | | Nie, dopiero zagłębiam się w temat motocykli plecaczkując ale mam nadzieję że z biegiem czasu sama zacznę stawiać pierwsze ''kroki'' na motocyklu |
Ty sie chwalisz ze podobno jezdzisz tyle ze nikt nigdy cie nie widzial i podobno jezdzisz jak kobitka, a to dopiero głupota daruj sobie lepiej 2 kółka bo one są dla mężczyzn hyyhyh |
Czyżbyś chciał poobrażać kobiety jeżdżące na motocyklach? Nie rozumiem przytyków w stronę Admina i jego stylu jazdy, guzik Cię powinno obchodzić jak On jeździ, zacznij szanować innych jeśli chcesz być szanowanym, jak dla mnie to brak podstawowych zasad traktowanie innych neguje Cię w dniu dzisiejszym jako osobę do rozmów, mam tylko nadzieję, że to wielkie mniemanie o własnej osobie i umiejętnościach jazdy uchroni Cię od szybkiej eliminacji na drodze i nie trzeba będzie stawiać Ci świeczki, i aby było zrozumiane, nie życzę Ci źle, żyj i pozwól żyć innym. |
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:35
|
|
|
| E co jest jeszcze przed 20 minutami Ralf taką fajna piosenkę wymyślił i co już nie ma? |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

|
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-05-06, 13:40
|
|
|
| Michal87sc, czyli używasz stereotypów tak jak każdy mówiąc że motocykliści to debile pędzący na śmierć, dawcy organów itp.? W takim razie tak będę pisała o Tobie bo przeciez tak się mówi i pisze |
|
|
|
 |
|
|