|
01.05.2011r. Majówka - beatyfikacja Jana Pawła II |
| Autor |
Wiadomość |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-04-21, 10:01 01.05.2011r. Majówka - beatyfikacja Jana Pawła II
|
|
|
1 maja wszyscy prawdziwi biorą śpiwory, bidony ,zapas konserwy turystycznej i śmigają do Watykanu na beatyfikację Jana Pawła II.
Do Watykanu przybędzie prezydent RP Bronisław Komorowski. Będzie również prezydent Włoch Giorgio Napolitano z żoną Clio. Przyjedzie też para królewska z Belgii - król Albert II z królową Paolą. I wiele innych znanych nazwisk.
I Ciebie to wydarzenie nie może ominąć ! |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
motobandit
Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2011-04-21, 12:13
|
|
|
Fakt tylu slawnych ludzi zwlaszcza "Komorowski" NIE MOZE MNIE TAM ZABRAKNAC ! :/
Jedziesz na beatyfikacje czy poogladac idiotow z polski i innych krajow ? |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-04-21, 12:58
|
|
|
| motobandit napisał/a: | Fakt tylu slawnych ludzi zwlaszcza "Komorowski" NIE MOZE MNIE TAM ZABRAKNAC ! :/
Jedziesz na beatyfikacje czy poogladac idiotow z polski i innych krajow ? |
Jada bo to obowiązek każdego prawdziwego motocyklisty! Była Częstochowa teraz musi być Rzym ! |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
accord
Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2011-04-21, 13:04
|
|
|
A ja panowie myśle że nie należy z tego się naśmiewać.
Nie jestem katolikiem ale Jan Paweł był wielkim człowiekiem
i kto wierzy lub nie ale chce być w tym czasie w Rzymie to jego osobista sprawa.
Do Rzymu nie jade ale składam wyrazy szacunku dla jednego z niewielu wielkich polaków |
_________________ Zdolny ale leń. |
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 34 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-04-21, 14:03
|
|
|
| accord napisał/a: | Jan Paweł był wielkim człowiekiem
i kto wierzy lub nie ale chce być w tym czasie w Rzymie to jego osobista sprawa.
Do Rzymu nie jade ale składam wyrazy szacunku dla jednego z niewielu wielkich polaków |
pod tymi słowami mysle podpisze sie wiele osob. w tym ja |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
Berni

Motocykl: Suzuki SV650S
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-04-21, 15:54
|
|
|
To wszystko co dzieje się obecnie wokół osoby JPII jest całkowitym zaprzeczeniem jego woli. Chcąc oddać mu szacunek powinniście postępować tak jak o to poprosił.
Zamiast uszanowania woli zmarłego mamy budowanie pomników, wynoszenie na ołtarze i masowe spuszczanie się w centrum watykanu. Jeśli tak wygląda współczesny szacunek to ludziom się już całkiem pojebało |
_________________ http://wolnekonopie.pl/im...umentaplyta.pdf |
|
|
|
 |
motobandit
|
Wysłany: 2011-04-21, 16:57
|
|
|
| Berni napisał/a: | To wszystko co dzieje się obecnie wokół osoby JPII jest całkowitym zaprzeczeniem jego woli. Chcąc oddać mu szacunek powinniście postępować tak jak o to poprosił.
Zamiast uszanowania woli zmarłego mamy budowanie pomników, wynoszenie na ołtarze i masowe spuszczanie się w centrum watykanu. Jeśli tak wygląda współczesny szacunek to ludziom się już całkiem pojebało |
Dokladnie !
A co do tego ze to obowiazek kazdego motocyklisty zeby tam jechac to jakas parodia , jedzie ten co chce , co to jakis przymus jest ?? A jak przedmowca jakis cyrk robia a nie tak jak wczesniejszy papiez by chcial to byl skromny czlowiek. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-04-21, 19:08
|
|
|
| motobandit napisał/a: |
A co do tego ze to obowiazek kazdego motocyklisty zeby tam jechac to jakas parodia , jedzie ten co chce , co to jakis przymus jest ?? A jak przedmowca jakis cyrk robia a nie tak jak wczesniejszy papiez by chcial to byl skromny czlowiek. |
To jest cholerny obowiązek każdego prawdziwego motocyklisty tak samo jak msza w Częstochowie i czwartkowy spęd pod zamkiem. Wszyscy nieprawdziwi w tym czasie mogą sobie jechać polatać choćby po słowackich winklach. Ale prawdziwi tylko do rzymu ! |
|
|
|
 |
motobandit
|
Wysłany: 2011-04-21, 23:36
|
|
|
No to ty jestes chyba ten najprawdziwszy z prawdziwych motocyklistow ale chyba od roku bo tylko czemu ja cie 6 lat temu na tym forum nie widzialem to nie wiem.
[ Dodano: 2011-04-21, 23:45 ]
Jestes chyba jedynym prawdziwym motocyklista bo jakos szalu w temacie nie widze. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-04-22, 04:43
|
|
|
| Berni napisał/a: | To wszystko co dzieje się obecnie wokół osoby JPII jest całkowitym zaprzeczeniem jego woli. |
ale bredzisz , ten pan sam święcił swoje pomniki . Był to szołmen na klasę Michela Jacksona tylko w innej branży . Skromność ?!?! Katolicy jak zwykle tłumaczą proste sprawy po swojemu . Żeby zostać głową takiej instytucji jak KK trzeba być bardziej twardym i cynicznym człowiekiem niż lider politycznej partii . Myślicie że tam podczas wyborów kierują się dobrocią i pięknem duszy ? No wierzę że co poniektórzy tak jednak myślą .
Ta cała szopka z robieniem świętych też ma swój cel . Radzę poczytać sobie o innych świętych wynoszonych na ołtarze . Ewidentnie należały by parę z tych osób zamknąć w szpitalach z miękkimi ścianami i nigdy nie puszczać do ludzi . KK robi z zwyczajnych schizofreników którzy mają hipnotyczne wizje i których jest masa na świecie , wzory do naśladowania . W szpitalach dla psychicznie chorych jest cała masa Jezusów i innych superhiro-wybawców świata , pracowałem trochę z takimi , ciekawe doświadczenie życiowe.
A najbardziej śmieszy fakt ,że niby KK walczy z gusłami No to ja sie pytam po co dym w kościele , po co pryskanie wodą , a już nie mówię ( jak w tym przypadku) o uzdrowieniach za pomocą dotknięcia supergościa . Czary-Mary w XXI wieku zamiast logiki ! Rozum idzie spać . Wszystko na temat . |
|
 |
ozzy39

Motocykl: GSXR 600 K2
Imię: Krzysiek
Wiek: 56 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 140 Skąd: Katowice Wnc .
|
Wysłany: 2011-04-22, 06:36
|
|
|
Dobreee.... |
|
|
|
 |
accord
Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2011-04-22, 08:04
|
|
|
giemul,
chodzi o osobę JP II
jest duzo racji w tym co piszesz ale gdyby papież był aktorem to dostałby Super Wiktora czy innego Oskara a że jest w KK dostanie Beatyfikacje. |
_________________ Zdolny ale leń. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-04-22, 08:28
|
|
|
| motobandit napisał/a: | tylko czemu ja cie 6 lat temu na tym forum nie widzialem to nie wiem.
. |
Bo ja wtedy odwalałem prace konserwacyjne na zamku ,żebyś mógł tam teraz demonstrować swoją wspaniałą maszynę. |
|
|
|
 |
motobandit
|
Wysłany: 2011-04-22, 08:49
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: | | motobandit napisał/a: | tylko czemu ja cie 6 lat temu na tym forum nie widzialem to nie wiem.
. |
Bo ja wtedy odwalałem prace konserwacyjne na zamku ,żebyś mógł tam teraz demonstrować swoją wspaniałą maszynę. |
Akurat ten zamek i chudow nie jest dla mnie zadna wyznacznia motocyklowa nigdy tam nie bylem i jakos nie mam zamiaru sie wybierac , tyle w temacie.
PO DRUGIE NIE TRZEBA JECHAC DO RZYMU ZEBY POPATRZEC NA GEBE KOMOROWSKIEGO - PRZEZ TEGO IDIOTE NIEDLUGO WSPOLNA STOLOWKA DLA 60% POPULACJI W POLSCE BEDA SMIETNIKI NA OSIEDLACH BOGATYCH. |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2011-04-22, 09:25
|
|
|
| motobandit napisał/a: | | DragstaR1 napisał/a: | | motobandit napisał/a: | tylko czemu ja cie 6 lat temu na tym forum nie widzialem to nie wiem.
. |
Akurat ten zamek i chudow nie jest dla mnie zadna wyznacznia motocyklowa nigdy tam nie bylem i jakos nie mam zamiaru sie wybierac , tyle w temacie.
PO DRUGIE NIE TRZEBA JECHAC DO RZYMU ZEBY POPATRZEC NA GEBE KOMOROWSKIEGO - PRZEZ TEGO IDIOTE NIEDLUGO WSPOLNA STOLOWKA DLA 60% POPULACJI W POLSCE BEDA SMIETNIKI NA OSIEDLACH BOGATYCH. |
To Ty jesteś bardzo nieprawdziwym motocyklistą ... |
|
|
|
 |
|
|