|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Żory ocena motocykla |
| Autor |
Wiadomość |
hebi66
Motocykl: SV 650
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2016-02-24, 21:47 Żory ocena motocykla
|
|
|
Cześć Wam!
Trochę mi głupio, bo to mój pierwszy post na forum i od razu prośba o pomoc.
Tak więcej planuje zakupić Suzuki SV650.
Napotkałem się na taką ofertę : KLIKNIJ MNIE
Firma "Sokół", sprowadzają motocykle z Włoch.
Moje pytanie brzmi, czy ktoś z tych okolic jest w stanie ze mną podjechać tam i ocenić stan techniczny tego motocykla?
Oczywiście odwdzięczę się jakąś dobra flaszką, kto co lubi |
|
|
|
 |
michał27sie
Motocykl: Honda shadow vt 1100 c3 aero
Imię: Michał
Wiek: 38 Dołączył: 03 Cze 2014 Posty: 45 Skąd: Siemianowice Śląskie
|
Wysłany: 2016-02-26, 21:14
|
|
|
| Kolego mój znajomy brał u nich też sv 650 i był zadowolony ale każdy egzemplarz trzeba sprawdzić |
_________________ motocyklista |
|
|
|
 |
kijek007

Motocykl: HONDA VFR 800FI `00
Imię: Łukasz
Wiek: 41 Dołączył: 02 Maj 2015 Posty: 496 Skąd: Pawłowice
|
Wysłany: 2016-03-02, 02:27
|
|
|
| To nie Żory ale Mizerów brałem ostatnio u nich moto puki co jestem zadowolony. A trzeba pamiętać o jednym handlarz nigdy prawdy ci nie powie, ja przy oględzinach mówię kolesiowi ze moto miało jakaś przygodę na przodzie lekko klejony błotnik i widać ze lampa jak nowa (poza tym nic motor już rozebrany po serwisowany nic więcej nie było nie halo), na to koleś o kurde ty popatrz rzeczywiste, ale oglądnąłem moto jest w porządku, wiec po zakupie i dostawie do domu oglądam jeszcze raz na spokojnie i patrze na lampie homologacja PL wiec skoro moto z Włoch bezpośrednio to oni musieli coś robić z tym przodem. Pisze tylko dlatego żebyś nie polegał na zapewnieniach sprzedającego ale to nigdy. Poza tym sam salon nie wiem czy w porządku ale maja dobre motorki w dobrych cenach załatwiają wszystko. |
_________________ Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać. |
| Ostatnio zmieniony przez kijek007 2016-03-02, 02:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
miras1970
Motocykl: Pszczółka 600
Imię: Mirek
|
Wysłany: 2016-09-04, 00:27
|
|
|
| Odgrzeję kotleta,jakieś opinie o SBMOTOR -Bojszowy? |
_________________ robak mnie toczy pusty jestem a jednak trwam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |