Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o obstawę weselną w Pyskowicach 8 sierpnia 2015r.
Autor Wiadomość
niicoll 

Motocykl: brak
Imię: nk
Wysłany: 2015-07-30, 09:58   Prośba o obstawę weselną w Pyskowicach 8 sierpnia 2015r.

Witam serdecznie,
jak w temacie zwracam się z ogromną prośbą o wsparcie w dniu ślubu mojego brata. Jestem jego świadkiem i chciałabym bardzo zorganizować mu niespodziankę właśnie w formie obstawy weselnej 8 sierpnia 2015r. w Pyskowicach około godziny 12.30 do domu Pani Młodej (ulice Drzymały Boczna-Szpitalna). Będzie to trwało dosłownie 10 minut bo wszystko rozgrywa się na terenie jednego miasta. Mogłoby trwać dłużej jeśli zechcielibyście eskortować również Parę Młodą do kościoła, ale aż tak nie chciałabym Was wykorzystywać. Wprawdzie brat nie jest motocyklistą, ale odkąd zobaczył taką obstawę na jednym z wesel od zawsze powtarzał, że chciałby również taką mieć. Chciałabym pomóc mu spełnić tak niewielkie marzenie :) Od zawsze fascynowały go motocykle, jednak sam nigdy swojego nie posiadał. Serdecznie zapraszam i proszę o wsparcie.
Pozdrawiam

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2015-07-30, 10:18   

Może będę pesymistką ale na obstawę weselną raczej jeździ się do motocyklistów więc możesz mieć problem z zorganizowaniem parady.

niicoll 

Wysłany: 2015-07-30, 10:22   

Tak podejrzewałam, ale chciałam spróbować. Może znajdzie się ktoś chętny do pomocy. Byłabym ogromnie wdzięczna i oczywiście postaram się zrekompensować. Czy gratyfikacja w formie alkoholu będzie odpowiednia? :)

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2015-07-30, 18:36   

i to do znajomych, a nie do pierwszego lepszego albo jakiegoś znajomka, co to się dopiero zarejestrował i myśli że my som pacynki, polecimy jak zawieje.

koleżanko, nie ma takiej ilości alkoholu w jednym miejscu naraz, coby można było zrekompensować nasz przyjazd..

niicoll 

Wysłany: 2015-07-30, 21:33   

W moim poście nie dałam nikomu do zrozumienia, że jesteście jak to Pan nazwał "pacynkami". Zwróciłam się jedynie z prośbą w formie grzecznościowej i nikogo nie uraziłam. Jeśli nie jest Pan chętny mi pomóc proszę po prostu nie odpisywać w tym temacie. Nie znam się na zasadach jakie obowiązują i tak do końca nie wiedziałam, że obstawy należą się tylko i wyłącznie motocyklistom. Tak podejrzewałam, natomiast postanowiłam mimo wszystko spróbować.

Odpowiedz do tematu