|
Buty ale nie motocyklowe tylko do ÂłaÂżenia |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-29, 21:33 Buty ale nie motocyklowe tylko do ÂłaÂżenia
|
|
|
Pytanie: Macie jakieÂś doÂświadczenie z butami marki MUSTANG albo CATTEPILAR ?
Podoba mi siê kilka modeli ale jak z ich wytrzyma³oœci¹ s¹ warte swojej ceny czy o dupê roztrzaœÌ ? |
|
|
|
 |
klimek_2009

Motocykl: Yamaha
Imię: Norbert
Wiek: 49 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 160 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2010-07-29, 21:44
|
|
|
| ja mam, uÂżywam juÂż kilka Âładnych lat te marki i wg mnie sÂą jak najbardziej godne polecenia. Z tym Âże ja zawsze staram siĂŞ te buty kupowaĂŚ za granicÂą, moÂże przesadzam, le uwaÂżam Âże tam sÂą jednak inne odbiory jakoÂści |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-29, 22:08
|
|
|
| Nosz co za skurczysyny przejrza³em pó³ sklepu mustanga i nie ma butów ze skóry tylko syntetyczne a nie mam coœ przekonania do dermy. |
|
|
|
 |
klimek_2009

Motocykl: Yamaha
Imię: Norbert
Wiek: 49 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 160 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2010-07-29, 22:15
|
|
|
| u nas z mustanga jak i cata nie bĂŞdziesz miaÂł za wiele do wyboru |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-30, 00:14 Re: Buty ale nie motocyklowe tylko do ÂłaÂżenia
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Pytanie: Macie jakieÂś doÂświadczenie z butami marki MUSTANG albo CATTEPILAR ?
Podoba mi siê kilka modeli ale jak z ich wytrzyma³oœci¹ s¹ warte swojej ceny czy o dupê roztrzaœÌ ? |
CATTERPILAR - mam drug¹ parê bo pierwsz¹ ch.j strzeli³ po 1 roku u¿ywania, pare razy przebieg³em na budowach po b³ocie i deszczu i na wylot zamok³y. odda³em do reklamacji, naprawili, tak, ¿e dalej mok³y wiêc odda³em drugi raz, drugi raz powiedzieli ¿e naprawili, wiêc pojecha³em na b³oto i ka³u¿e - sprawdzi³em i stwierdzi³em, ¿e chcieli mnie wyruchaÌ przed up³ywem gwarancji (na dodatek napisali w piœmie, ¿e mam mokro w butach bo mi siê nogi zanadto poc¹ ) wiêc wypierd.li³em pismo reklamacyjne na 3 strony do jakiegoœ dyrektora w Warszawie od spraw nie wiem jakich, ¿e klapki to kupuje przed pla¿¹, a mocne (z wygl¹du) buty podbite gwoŸdziem i na drewnianej podeszwie za prawie 400 to maj¹ mi wytrzymaÌ 10 lat a nie 1/2 roku. odpisali, ¿e mogê sobie w sklepie wybraÌ parê która mi pasuje i gwarancja leci mi od nowa. ta druga para "dzia³a" jak na razie, na moto i na budowach, ale jak siê kiedyœ w koùcu rozlec¹ to caterpillara ju¿ wiêcej nie kupiê
a tutaj masz pare innych opinii
http://ngt.pl/forum/?p=readTopic&nr=4046 |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-30, 01:08
|
|
|
| Zanim zd¹¿y³em to przeczytaÌ kupi³em mustangi chocia¿ nie jestem przekonany gdy czytam sztuczna skóra. Chcia³em pumy bo mam sprawdzone w boju ale na obecn¹ chwilê nie ma nic co by mi spasowa³o wszystkie modele jakieœ albo bia³e albo czarne albo kolorowe a fikuœne wszystkie jak jasna cholera reszta tych dresiarskich marek typu adidas, nike to samo wzory jak ze star trecka. Kupi³ bym jakieœ w³oskie gówno ale na chwile obecn¹ nie ma sza³u z kas¹ wiêc nie mogê pofisiowaÌ. |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-07-30, 10:59
|
|
|
tez postawiÂłem na coÂś mocniejszego niÂż zwykÂłe chodaki. na razie od poczÂątku tego roku chodze w Cat'ach i oprĂłcz tego ze strasznie zabierajÂą ziemie ze sobÂą to sa caÂłkiem dobre (rower, miasto, troche bezdroÂża)
http://www.google.pl/imgr...iw=1408&bih=671 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-30, 11:24
|
|
|
powiem Ci prezes Âże miaÂłem mustangi i kupiÂł bym jeszcze raz nie wiem jak u Ciebie z wyborem ale na gliwicach bÂądÂź w zabrzu idzie coÂś fajnego wybrac Co do butĂłw do ciĂŞÂżkich zadaĂą to tylko bundeswerki albo glamy tylko one majÂą ten minus Âże Âżadnych membran nie majÂą co do cat'a to miaÂłem kiedyÂś zimowe bez rewelacji WolĂŞ adasie trekingowe i ciepÂła skarpete Ps fakt wzornictwo jest ciulate Âżeby nie powiedzieĂŚ gejowskie |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:03
|
|
|
| Ja od lat latam w Salomonach - cenowo wcale nie dro¿sze a jakoœÌ wykonania dobra. Obecnie Salomon produkuje w³¹sne podeszwy ale warto poszukaÌ modeli z podeszw¹ Vibram. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:15
|
|
|
Ja ³a¿ê w desantach takich jak polskie wojo mia³o zanim dosta³o te nowe teraz s¹ nie do zajechania ale nie do wszystkiego takie za³o¿ysz bo z jeansami to trochê dziwnie wygl¹da.
Magik jakim wyborem? PrzypomnÂą Ci mieszkam w ÂŁazach tu jedyny wybĂłr jaki masz to czy kupiĂŚ herbatĂŞ w torebkach czy sypanÂą. Ja kupuje wszystko przez internet od prawie 4 lat no moÂże oprĂłcz jedzenia. CzĂŞÂści czy do moto czy do komputera czy narzĂŞdzia, ubrania, buty no praktycznie wszystko wiĂŞc wybĂłr mam niemaÂły bo sklepĂłw internetowych jest od cholery. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-04-22, 21:02
|
|
|
| Jednak przestrzegam przed zakupem butów marki MUSTANG. Kupiłem na początku sierpnia 2010 wiec z racji zimy nie były zbyt dużo używane. Dziś chciałem je umyć i powłoka zaczęła złazić płatami. Różnych rzeczy się spodziewałem ale nie takiej kiły. Nie kupować tego dziadostwa. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|