|
PrzeglÂąd rejestracyjny |
| Autor |
Wiadomość |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2010-07-07, 23:08 PrzeglÂąd rejestracyjny
|
|
|
Poprzednie zapytanie zostaÂło skasowane przez admina jako nakÂłanianie do Âłamania prawa!!! i Âże nie w odpowiednim dziale, wiĂŞc pytam w dziale gdzie podobno moÂżna uzyskaĂŚ pomoc, gdzie mogĂŞ zrobiĂŚ przeglÂąd motocykla w Katowicach lub okolicy
Do admina: Mam nadzieje Âże teraz wszystko Ci pasuje |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-07, 23:44
|
|
|
| Odœwie¿y³ bym stare kontakty ale po dzisiejszej akcji gdzie nagra³em s¹siadowi ma³olatów by mu p³yt nawieŸli a w trakcie procederu pojawili siê panowie w niebieskich koszulach bezczelnie inputuj¹c posiadanie tych p³yt urzêdowi miasta po czym s¹siad stwierdzi³, ¿e to w du¿ej mierze moja wina gdy¿ ja nagra³em ma³olatów to odechcia³o mi siê z zaciêciem Robin Hooda nieœÌ pomoc postronnym. |
|
|
|
 |
vit66
|
Wysłany: 2010-07-08, 07:53
|
|
|
| To aÂż dziw Âże chciaÂło Ci siĂŞ tyle pisaĂŚ w temacie nie ciekawym i dla postronnego. |
|
|
|
 |
kosma

Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-07-08, 08:04
|
|
|
| vit podjedz gdziekolwiek. I tak sprawdzaja tylko swiatla i numery ramy. No i czy nie ma ostrych wystajacych przedmiotow. Bez jaj ale przeglad moto to nie jest problem. |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
|
|
|
 |
vit66
|
Wysłany: 2010-07-08, 11:56
|
|
|
| DziĂŞki za info , temat raczej do skasowania PozdrĂłwka |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-08, 13:46
|
|
|
| vit66 napisał/a: | | To aÂż dziw Âże chciaÂło Ci siĂŞ tyle pisaĂŚ w temacie nie ciekawym i dla postronnego. |
Je¿eli napisanie dwóch i pó³ wersu to jest "a¿" to ja nie wiem co siê dzieje gdy przychodzi wam np. wymieniÌ uszczelkê w kranie. To to ju¿ musi byÌ ju¿ sprawa na co najmniej pó³ roku planowania. Ale siê ten naród leniwy zrobi³.
| kosma napisał/a: | | vit podjedz gdziekolwiek. I tak sprawdzaja tylko swiatla i numery ramy. No i czy nie ma ostrych wystajacych przedmiotow. Bez jaj ale przeglad moto to nie jest problem. |
Kosmateusz nie tak do koùca. By³em raz ze znajomym na przegl¹dzie auta i nas cofn¹³ przez nieœwiec¹ce 2 ¿arówki, które wiadomo, ¿e musz¹ zostaÌ wymienione. By³em z drugim, który wczeœniej tam pracowa³ i siê znali to mu poszed³ tyle na ustêpstwo, ¿e nie kaza³ przyjechaÌ znowu tylko zjechaÌ na bok i wymieniaÌ ¿arówkê w oœwietleniu tablicy. Wszystko zale¿y gdzie trafisz i jak sobie pracownicy tam robotê ceni¹.
Teoretycznie nawet na lewo jak zaÂłatwijÂą to nie ma opcji Âżeby wypisali nie widzÂąc samochodu a czytaÂłem czy sÂłyszaÂłem gdzieÂś ale nie pamiĂŞtam gdzie, Âże w S-u w jakimÂś warsztacie szÂło zaÂłatwiĂŚ i bez pojazdu. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-07-08, 14:02
|
|
|
taaa, w Sosnowcu na Kuku³ek obok Pitstopu s¹ poje.ani, tam ka¿¹ wje¿d¿aÌ motorem na rolki no ale jak ktoœ sobie na to pozwoli to jego problem, obowi¹zek przejechania przez liniê nale¿y do diagnosty ale ch.je jak mi zbie¿noœÌ w fordzie ustawili, to przy skrêcie przy parkowaniu ko³a same mi siê dokrêcaj¹ do skrêtu (nie prostuj¹ ¿eby by³a jasnoœÌ) |
|
|
|
 |
vit66
|
Wysłany: 2010-07-08, 15:21
|
|
|
WÂłasnie o to chodzi by siĂŞ nie czepiali pierduÂł a na rolki nie mam ochoty wjeÂżdÂżaĂŚ Wiadomo Âże jak ktoÂś chce to moÂże byĂŚ upierdliwy
[ Dodano: 2010-07-08, 18:47 ]
No to motocykl zarejestrowany, na rok mam spokĂłj MiÂło bez kÂłopotu,sprawdzone co trzeba bez zbĂŞdnych detali DziĂŞkuje wszystkim za odzew,adminowi za konstruktywne uwagi hehe TEMAT UWAÂŻAM ZA ZAMKNIETY |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|