|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
zakup - Honda Shadow Black Spirit |
| Autor |
Wiadomość |
jacat
Motocykl: Shadow Black Spirit
Imię: Jacek
|
Wysłany: 2013-07-13, 17:53 zakup - Honda Shadow Black Spirit
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów,
Przyszła pora na zakup motora
chcę zakupić nową Shadowkę z salonu, ale niestety ciągle się waham, bo u nas nie ma czegoś takiego jak jazda próbna w salonie Hondy.
Puki co umówiłem się na jazdę próbną Harleyem Iron883, ale do Shadowki mnie ciągnie dużo bardziej.
W związku z powyższym proszę o Wasze wrażenia i opinie na temat przyjemności jazdy tym sprzętem.
może znajdzie się ktoś z okolic śląska i będzie chętny zrobić mi prezentację swojej maszyny?
pozdro
Jacek |
_________________ wreszcie kupiłem |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2013-07-16, 23:33
|
|
|
Jak jeszcze salon HD był w starym miejscu to otwarcie na klienta było wzorowe.
Co chcesz masz,jak Ci jeden moto nie pasuje to proszę już drugi stoi .
Jeździć możesz ile chcesz.Po co się do tej hondy pchać na siłę.Osobiście znam parę takich przypadków że szli do hondy ale nie doszli bo po drodze wstąpili do HD.
Pochwal się jak coś kupisz. |
|
|
|
 |
jacat
Motocykl: Shadow Black Spirit
Imię: Jacek
|
Wysłany: 2013-07-18, 20:06
|
|
|
przejechałem się dzisiaj Harleyami
1. HD Sportster Iron 883 - fajny, ale nie miałem uśmiechu na twarzy, pozycja w czasie jazdy - za wysoka, jak na taborecie -stwierdziłem, że sprzęt nie dla mnie...
2. Sportster XL1200C Custom - hmmmm muszę przyznać, że banan z twarzy mi nie schodził, fajna pozycja w czasie jazdy i do tego przyspieszenie, tylko ta cena...
na jutro umówiłem się na krótką jazdę Shadowką - zobaczymy
[ Dodano: 2013-11-18, 22:16 ]
Panowie i Panie - chcę odświeżyć trochę temat.
Nie udało mi się dosiąść tego konkretnego modelu - Black Spirit.
Nie chce mi się wierzyć, że na tym forum nie ma nikogo ze śląska, kto ma taką maszynę.
W dalszym ciągu szukam kogoś kto dysponuje Black Spiritem i jest w stanie odpłatnie (powiedzmy za 150zł) dać się przejechać taką maszyną przez powiedzmy 10minut.
Gorące pozdrowienia z tego miejsca dla Roberta z Sosnowca, który dał mi dosiąść 2 swoje Hondy, ale niestety na łańcuchu.
W dalszym ciągu żaden dealer Hondy w Polsce, włączając w to importera nie jest zainteresowany rejestracją i jazdami testowymi tego motocykla.
Ale oczywiście każdy potrafi narzekać, że sprzedaż nie idzie...
Nie docierają do mnie argumenty, że z motocyklem jest jak z kobietą, której się nikomu nie użycza.
Jeśli tak jest - to kto kupuje używane motocykle?
Płacąc za sprzęt ponad 30tyś muszę wiedzieć, że dostanę to co oczekuję - patrz moja jazda HD883.
Jeśli znajdzie się jakiś śmiałek proszę o kontakt.
Jeśli nie - to przekonajcie mnie proszę, że nie mam racji - jestem ciekaw każdej opinii.
pozdrowienia
Jacek
[ Dodano: 2013-11-18, 22:16 ]
Panowie i Panie - chcę odświeżyć trochę temat.
Nie udało mi się dosiąść tego konkretnego modelu - Black Spirit.
Nie chce mi się wierzyć, że na tym forum nie ma nikogo ze śląska, kto ma taką maszynę.
W dalszym ciągu szukam kogoś kto dysponuje Black Spiritem i jest w stanie odpłatnie (powiedzmy za 150zł) dać się przejechać taką maszyną przez powiedzmy 5minut.
Gorące pozdrowienia z tego miejsca dla Roberta z Sosnowca, który dał mi dosiąść 2 swoje Hondy, ale niestety na łańcuchu.
W dalszym ciągu żaden dealer Hondy w Polsce, włączając w to importera nie jest zainteresowany rejestracją i jazdami testowymi tego motocykla.
Ale oczywiście każdy potrafi narzekać, że sprzedaż nie idzie...
Nie docierają do mnie argumenty, że z motocyklem jest jak z kobietą, której się nikomu nie użycza.
Jeśli tak jest - to kto kupuje używane motocykle?
Płacąc za sprzęt ponad 30tyś muszę wiedzieć, że dostanę to co oczekuję - patrz moja jazda HD883.
Jeśli znajdzie się jakiś śmiałek proszę o kontakt.
Jeśli nie - to przekonajcie mnie proszę, że nie mam racji - jestem ciekaw każdej opinii.
pozdrowienia
Jacek
[ Dodano: 2013-11-18, 22:20 ]
nie wiem czemu dodało się to 2 razy i nie mogę edytować...
[ Dodano: 2014-03-14, 22:34 ]
w końcu kupiłem tego spirita - gęba mi się cieszy |
_________________ wreszcie kupiłem |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |