|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Ten, nie ten - a może ten lub ten:P |
| Autor |
Wiadomość |
MichaelloEs
Motocykl: Suzuki GSR 600 K7
Imię: Michał
|
Wysłany: 2013-06-18, 13:30 Ten, nie ten - a może ten lub ten:P
|
|
|
Witam wszystkich
Podążając za wytypowaniem wreście tego "jednego" dla siebie modelu chciałbym jeszcze prosić o przysługę kogoś kto ma CBR XX, najlepiej od 2002 na wtrysku o info a potem spotkanko, chciałbym sie do takiej maszyny przymierzyc bo na sucho nie ma co przegladac internetu:) W sumie przy moich "wymiarach" 172cm i 77kg wagi nie do konca jestem przekonany czy podołam takiej maszynie;) Oczywiscie moto do polatania tu i tam ale tez z kuferkami i plecaczkiem gdzies dalej:)
Jak narazie na z moich wstepnych typów to na zywo widzialem VFR, V-storma i Sprint-a; mam zamiar jeszcze ten jeden model zobaczyć...
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi. |
| Ostatnio zmieniony przez MichaelloEs 2013-06-18, 13:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 14:10
|
|
|
XX jest ciężki i mocny, ale łatwo się prowadzi. Nadaje się do jazdy po mieście, ale raczej jego przeznaczenie, to trasa.
Kumpel z Twoim wzrostem przymierzał się do XX-a i niestety całą stopą nie mógł stanąć na ziemi, co przy przechyleniu moto i jego "awaryjnym ratunku", mogłoby się zakończyć glebą. |
|
|
|
 |
MichaelloEs
|
Wysłany: 2013-06-18, 14:50
|
|
|
| Powiem szczerze, ze obecnie mam GSR-a i tez całą stopa nie dotykam ziemi ale czuje sie z tym wporządku. No ale wiadomo tutaj wieksza masa, no ale może idzie coś z siedzeniem pokombinować;) |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 14:53
|
|
|
Wiem, że można zmniejszyć grubość siedzenia, ale to musi zrobić tapicer. Można też troszkę obniżyć na lagach.
Wiem, że był taki temat, to zobacz tutaj http://cbr-xx.pl/ |
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2013-06-20, 09:50
|
|
|
a proponowałem przejażdżkę |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
MichaelloEs
|
Wysłany: 2013-06-20, 15:14
|
|
|
Orzech.. nastepnym razem na pewno:D Nie chcialem Cie zatrzymywać jak Ci sie spieszyło i w ogole;)
Takze na pewno sie odezwie jeszcze nie raz:P |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |