|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Moja Pierwsza xD |
| Autor |
Wiadomość |
Deamon89
Motocykl: Brak
Imię: Damian
|
Wysłany: 2013-06-03, 00:45 Moja Pierwsza xD
|
|
|
Dla zasady w końcu się pochwalę swoją kawusią
Gpzetka z 2004r, przejechane 46k (odwiedziła nawet Saharę za poprzedniego właściciela). Po moich 100km :-/ Kawa przeszła (niestety) w moich rękach małą glebę. Zaowocowało to wymianą lag, prostowaniem felgi, wymianą prawego kierunku, klejeniem i lakierowaniem czachy. "Gratis" zafundowałem jej wymianę opon na nówki Conti Go! Także zmieniłem szybkę na grafitową i okleiłem lusterka folią carbonową (co mi niezbyt wyszło i szukam patentu na wyjęcie szybek, by zwinąć folie do środka) Brakuje jeszcze polerki czachy z uwagi na świeży lakier, naklejek, polerki felg i kominów (jeden niestety wgnieciony). No i uskarżam się już na tylni hamulec, który nie potrafi zblokować koła.
A tak wygląda i ona
 |
|
|
|
 |
dreed

Motocykl: DR 650SE SM
Imię: konrad
|
Wysłany: 2013-06-03, 06:48
|
|
|
| Gratki i jazdy bez gleb zycze :-) sprawdz sobie klocki, plyn i zacisk czu odpowiednio pracuje :-) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |