|
Wyjazd na Mazury na Piknik cantry |
| Autor |
Wiadomość |
andy
Motocykl: Yamacha
Imię: Andrzej
Wiek: 58 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 10 Skąd: Miasteczko Śląskie
|
Wysłany: 2013-05-12, 01:25 Wyjazd na Mazury na Piknik cantry
|
|
|
| witam. Jadę na mazury na piknik cantry, bilety mam noclegi do załatwienia. Jak się do tego wyjazdu przygotować.??? |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2013-05-12, 01:35
|
|
|
jak człowiek |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-05-12, 10:06
|
|
|
andy, jestem stałym bywalcem mazur i jest tylko jedna istotna sprawa za wszelka cenę trzymaj się maksymalnie prawej strony jezdni, ponieważ prawie każdy ścina zakręty.
Co do pikniku to przyda się latarka , coś na komary i prawie zawsze jest deficyt z papierem toaletowym |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
andy
|
Wysłany: 2013-05-12, 20:04
|
|
|
| Dzięki za info Bass. |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

|
Wysłany: 2013-05-12, 20:43
|
|
|
andy, jak chcesz wiedzieć co ja zabieram w rajzę to na PW mogę napisać więcej
Czy znasz z Miasteczka Albina lub Awe ? |
 |
|
|
|
 |
andy
|
Wysłany: 2013-05-13, 22:51
|
|
|
| Witam. Bass jeżeli to nie problem to napisz na PW. Co do znajomości to nie znam ludzi po ksywach raczej z Imienia i Nazwiska , a tak dokładnie to mieszkam w Żyglinie , ale wg dow osob to też Miasteczko. Z tego co napisałeś o latarce , papierze, i czymś na komary to podobny ekwipunek jak pod namiot. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Maciek K-ce

Motocykl: Suzuki GSX650FA
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2013-05-14, 00:23
|
|
|
| Bass napisał/a: | | andy, jestem stałym bywalcem mazur i jest tylko jedna istotna sprawa za wszelka cenę trzymaj się maksymalnie prawej strony jezdni, ponieważ prawie każdy ścina zakręty. |
Bass nie przesadzaj z tymi zakrętami. Mam tam rodzinę i bywam tam często. Co najwyżej Litwini na 3 albo i 4 wyprzedzają |
_________________ "To jest moja wina i mogę ja zwalić na kogo chcę!!" |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

|
Wysłany: 2013-05-14, 15:07
|
|
|
| Maciek K-ce napisał/a: | | Bass napisał/a: | | andy, jestem stałym bywalcem mazur i jest tylko jedna istotna sprawa za wszelka cenę trzymaj się maksymalnie prawej strony jezdni, ponieważ prawie każdy ścina zakręty. |
Bass nie przesadzaj z tymi zakrętami. Mam tam rodzinę i bywam tam często. Co najwyżej Litwini na 3 albo i 4 wyprzedzają |
Skutki ostatniej rajzy na Mazurach odczuwam do dnia dzisiejszego wiec lepiej oczy i uszy dookoła głowy |
 |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-05-14, 21:49
|
|
|
| Bass napisał/a: | | Maciek K-ce napisał/a: | | Bass napisał/a: | | andy, jestem stałym bywalcem mazur i jest tylko jedna istotna sprawa za wszelka cenę trzymaj się maksymalnie prawej strony jezdni, ponieważ prawie każdy ścina zakręty. |
Skutki ostatniej rajzy na Mazurach odczuwam do dnia dzisiejszego wiec lepiej oczy i uszy dookoła głowy |
potwierdzam, byłem raz ale pojeździłem w zeszłym roku puszka i sporo razy była taka sytuacja |
|
|
|
 |
Janusz1
Motocykl: ciągle jeszcze jest
Imię: Janusz
Wiek: 72 Dołączył: 10 Sty 2013 Posty: 60 Skąd: Mierzęcice
|
Wysłany: 2013-05-22, 14:55
|
|
|
| Andy! Na Piknik cantry raczej nie dojedziesz ale nic się nie martw ja też wybieram się w tamte strony z tym, że na Piknik Country & Folk i też przypadkiem do Mrągowa!!! Sorki za żarcik!!! Możemy się zgadać bo mieszkam o rzut moherem od Ciebie ale niestety po poprawnej stronie Brynicy. Jedziesz sam czy z obstawą? |
| Ostatnio zmieniony przez Janusz1 2013-05-22, 14:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|