|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: mg1989sos 2012-10-18, 11:17 |
Eskorta na nasz ślub:) |
| Autor |
Wiadomość |
Ramboo

Motocykl: Honda Rebel
Imię: Damian
|
Wysłany: 2012-10-04, 20:28 Eskorta na nasz ślub:)
|
|
|
| Witam wszystkich,mam wielką prośbę do was i problem dotyczący wyboru prawa jazdy po między kat.B i A.To znaczy ja już od małego marzyłem aby zrobić prawo jazdy na motor,od kąt jestem z wami na forum cały czas pisałem,dowiadywałem sie jaki by był pierwszy motor dobry itd.Od paru miesięcy mie nie było na forum,bo troche sie u mnie pozmieniało,wyprowadziłem sie od rodziców,mieszkam na swoim w Mysłowicach z narzeczoną.No właśnie... i tu sie zaczyna problem,kiedy powiedziałem jej że nie chce robić prawa jazdy na samochód,bo mie to nie interesuje... i tak już dużo czasu poświęciłem na celibacie bez dwóch kółek,to bardzo sie oburzyła,mówiąc,że samochód jest ważniejszy w rodzinie,do pracy,na zakupy,jak będzie w ciąży to żeby ją zawięść (ona prawo jazdy oraz samochód ma),ale co najbardziej mie zabolało,to to że wariata na dwóch kółkach nie chce,bo sami idioci jeżdżą na tym. Ja wiem, że potrafie normalnie jeżdzić,no ale i tak po kilku dyskusjach nie przekonałem jej i nie zaczołem kursów ani na jedno ani na drugie.Chce wam też powiedzieć,że mam ślub 27 Października tego roku w Katowicach o godzinie 15-stej w kościele koło przystanku Damrota, i tu mam pytanie do was oraz do admina,by tą wiadomość umieścił miejscu dostępnym dla wszystkich zalogowanych, czy była by możliwość,żebyście sie zebrali w dzień naszego ślubu pod kościołem,sie pokazać i eskortować nas do Restauracji Carpe Diem w Brzęczkowicah? jestem pewien,że napewno byście zrobili na niej ogromne wrażenie i może by zmieniła zdanie co dolatania na dwóch kółkach,wiem że to już troche póżna pora jeśli chodzi o pogode ale może dało by sie coś takiego zaaranżować.Zapraszam wszyskich chętnyh do tego zlotu i zarazem prosze was o te spodkanie. Piszcie,odpowiem na każde pytania,pozdrawiam was ,Ramboo |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2012-10-04, 20:34
|
|
|
swiat schodzi na psy , nawet Rambo zostal pantoflem |
|
|
|
 |
Ramboo

|
Wysłany: 2012-10-04, 20:37
|
|
|
| kiedyś trzeba było zrobić ten krok:D |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-10-04, 20:40
|
|
|
panie ładny
jak będziesz tak dalej pisał
| Ramboo napisał/a: | | zawięść |
| Ramboo napisał/a: | | zaczołem |
| Ramboo napisał/a: | | spodkanie |
to ja Ci zrobię takie carpe diem że ona Cię na pewno zostawi
masz pojęcie ?
jak rzucisz po flaszce na łeb (byle nie czeskiej vodki)
i ciepłej paszy do tego to może jakaś ekipa paradna się zjawi |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
Ramboo

|
Wysłany: 2012-10-04, 20:47
|
|
|
| sory za błędy ortograficzne,żatko pisze na kompie,a alkohol będzie:) |
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2012-10-04, 20:52
|
|
|
samochód to zło konieczne |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:04 Re: Eskorta na nasz ślub:)
|
|
|
| Ramboo napisał/a: | | Witam wszystkich,mam wielką prośbę do was i problem dotyczący wyboru prawa jazdy po między kat.B i A.To znaczy ja już od małego marzyłem aby zrobić prawo jazdy na motor,od kąt jestem z wami na forum cały czas pisałem,dowiadywałem sie jaki by był pierwszy motor dobry itd.Od paru miesięcy mie nie było na forum,bo troche sie u mnie pozmieniało,wyprowadziłem sie od rodziców,mieszkam na swoim w Mysłowicach z narzeczoną.No właśnie... i tu sie zaczyna problem,kiedy powiedziałem jej że nie chce robić prawa jazdy na samochód,bo mie to nie interesuje... i tak już dużo czasu poświęciłem na celibacie bez dwóch kółek,to bardzo sie oburzyła,mówiąc,że samochód jest ważniejszy w rodzinie,do pracy,na zakupy,jak będzie w ciąży to żeby ją zawięść (ona prawo jazdy oraz samochód ma),ale co najbardziej mie zabolało,to to że wariata na dwóch kółkach nie chce,bo sami idioci jeżdżą na tym. Ja wiem, że potrafie normalnie jeżdzić,no ale i tak po kilku dyskusjach nie przekonałem jej i nie zaczołem kursów ani na jedno ani na drugie.Chce wam też powiedzieć,że mam ślub 27 Października tego roku w Katowicach o godzinie 15-stej w kościele koło przystanku Damrota, i tu mam pytanie do was oraz do admina,by tą wiadomość umieścił miejscu dostępnym dla wszystkich zalogowanych, czy była by możliwość,żebyście sie zebrali w dzień naszego ślubu pod kościołem,sie pokazać i eskortować nas do Restauracji Carpe Diem w Brzęczkowicah? jestem pewien,że napewno byście zrobili na niej ogromne wrażenie i może by zmieniła zdanie co dolatania na dwóch kółkach,wiem że to już troche póżna pora jeśli chodzi o pogode ale może dało by sie coś takiego zaaranżować.Zapraszam wszyskich chętnyh do tego zlotu i zarazem prosze was o te spodkanie. Piszcie,odpowiem na każde pytania,pozdrawiam was ,Ramboo |
Jak zapytałeś czy moglibyśmy się zebrać pomyślałem, że chodzi o to by jej miskę oklepać i wymusić na niej zmianę zdania.
| benzin napisał/a: | panie ładny
jak będziesz tak dalej pisał
| Ramboo napisał/a: | | zawięść |
| Ramboo napisał/a: | | zaczołem |
| Ramboo napisał/a: | | spodkanie |
to ja Ci zrobię takie carpe diem że ona Cię na pewno zostawi
masz pojęcie ?
jak rzucisz po flaszce na łeb (byle nie czeskiej vodki)
Rambo jest od zabijania ludzi a nie od ładnego pisania. |
|
 |
Kriss_deValnor
Bolilol Forever :)

Motocykl: Brzydula :)
Imię: Justyna
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:11
|
|
|
Ramboo jesteś pewny że to właśnie ta jedyna????
Z tego co napisałes to ciężkie życie przed Tobą
Teraz Ci zakazuje po ślubie to lanie będziesz zbierał
Ale mimo wszystko Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze!! |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:37 Re: Eskorta na nasz ślub:)
|
|
|
| Ramboo napisał/a: | | (...) ale co najbardziej mie zabolało,to to że wariata na dwóch kółkach nie chce,bo sami idioci jeżdżą na tym (...) |
Możesz nieco bardziej rozwinąć swą myśl... ? |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:39
|
|
|
też życzę wszystkiego najlepszego jeśli będę mógł to wpadnę, niestety od jakiegoś czasu moja praca polubiła weekendy zatem często po prostu nie mogę się wybrać na jakiś zlot czy obstawę
| benzin napisał/a: | jak rzucisz po flaszce na łeb (byle nie czeskiej vodki)
ta, powiedz że jeszcze chcesz talon na darmową benzynę do końca roku i darmowe hot-dogi na Shellu... a mówi się że motocykliści tacy bezinteresowni. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:42 Re: Eskorta na nasz ślub:)
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Ramboo napisał/a: | | (...) ale co najbardziej mie zabolało,to to że wariata na dwóch kółkach nie chce,bo sami idioci jeżdżą na tym (...) |
Możesz nieco bardziej rozwinąć swą myśl... ? |
Tu nie ma co rozwijać. Wystarczyło odpowiedzieć - i dlatego się z tobą żenię. |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:45
|
|
|
to jakiś słaby rambo musi być.
a ta cała vel narzeczona to nie wiedziała wcześniej, że na moto śmigasz? teraz dopiero zauważyła, za kogo wychodzi? dziwnie z lekka. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2012-10-05, 07:24
|
|
|
| Ramboo napisał/a: | | Chce wam też powiedzieć,że mam ślub 27 Października tego roku |
| Ramboo napisał/a: | | to to że wariata na dwóch kółkach nie chce |
To masz jeszcze troche czasu aby się zastanowić |
|
|
|
 |
Angel

Motocykl: :P
Imię: :P
|
Wysłany: 2012-10-05, 07:28 Re: Eskorta na nasz ślub:)
|
|
|
| Ramboo napisał/a: | | Witam wszystkich,mam wielką prośbę do was i problem dotyczący wyboru prawa jazdy po między kat.B i A.To znaczy ja już od małego marzyłem aby zrobić prawo jazdy na motor,od kąt jestem z wami na forum cały czas pisałem,dowiadywałem sie jaki by był pierwszy motor dobry itd.Od paru miesięcy mie nie było na forum,bo troche sie u mnie pozmieniało,wyprowadziłem sie od rodziców,mieszkam na swoim w Mysłowicach z narzeczoną.No właśnie... i tu sie zaczyna problem,kiedy powiedziałem jej że nie chce robić prawa jazdy na samochód,bo mie to nie interesuje... i tak już dużo czasu poświęciłem na celibacie bez dwóch kółek,to bardzo sie oburzyła,mówiąc,że samochód jest ważniejszy w rodzinie,do pracy,na zakupy,jak będzie w ciąży to żeby ją zawięść (ona prawo jazdy oraz samochód ma),ale co najbardziej mie zabolało,to to że wariata na dwóch kółkach nie chce,bo sami idioci jeżdżą na tym. Ja wiem, że potrafie normalnie jeżdzić,no ale i tak po kilku dyskusjach nie przekonałem jej i nie zaczołem kursów ani na jedno ani na drugie.Chce wam też powiedzieć,że mam ślub 27 Października tego roku w Katowicach o godzinie 15-stej w kościele koło przystanku Damrota, i tu mam pytanie do was oraz do admina,by tą wiadomość umieścił miejscu dostępnym dla wszystkich zalogowanych, czy była by możliwość,żebyście sie zebrali w dzień naszego ślubu pod kościołem,sie pokazać i eskortować nas do Restauracji Carpe Diem w Brzęczkowicah? jestem pewien,że napewno byście zrobili na niej ogromne wrażenie i może by zmieniła zdanie co dolatania na dwóch kółkach,wiem że to już troche póżna pora jeśli chodzi o pogode ale może dało by sie coś takiego zaaranżować.Zapraszam wszyskich chętnyh do tego zlotu i zarazem prosze was o te spodkanie. Piszcie,odpowiem na każde pytania,pozdrawiam was ,Ramboo |
Jesteś pewien, że to właściwa osoba, z którą chcesz iść dalej przez życie? Nie sztuką jest wziąć ślub i rozwieść się niedługo potem z powodu niezgodności charakterów.
Jeśli panna już przed ślubem stawia ci takie warunki i już z jej powodu zawaliłeś w tym roku prawko, to coś jest nie halo. Związek to wspólne wypracowanie kompromisów, wspólne patrzenie w przyszłość, a nie wymuszanie na partnerze swojego widzimisię.
Chyba, że ktoś lubi jak się go prowadzi na ukróconej smyczy jak psa.
Jeśli twoja potencjalna żona ma prawo jazdy i auto, to jaki w tym problem, aby jeździła nim sama? Potrzebuje służącego, żeby ją woził?
Muszę jej przyznać rację, samochód rodzinie jest potrzebny. I byłoby miło, abyś jako odpowiedzialny mąż i ojciec je zrobił. Tak więc zasuwaj i rób oba prawka naraz i tyle.
Spróbuj się z nią dogadać. Pokaż jej, że nie tylko wariaci jeżdżą na dwóch kółkach. Wielu z motocyklistów ma swoje rodziny, dzieci i w niczym to nie przeszkadza.
A jeśli nie da się dogadać... to może to brzmi brutalnie, ale naprawdę dobrze zastanów się, czy to jest ta osoba, dla której chcesz się wyrzec tego co lubisz i będziesz mógł śmiało spojrzeć sobie w oczy i powiedzieć - jestem zadowolony i szczęśliwy. |
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-05, 08:17
|
|
|
Sorry rambo ale czytając Twoj post doszedlem tylko do jednego wniosku. Wiem kto u was "nosi spodnie"
z12145863Q,Ellie---Borderlands-2.jpg
|
 |
| Plik cignito 53 raz(y) 41.87 KB |
|
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |