|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Chorwacja 7 do 17 lipca 2010..jade.. |
| Autor |
Wiadomość |
kriss kross

Motocykl: suzi intruder vzr 1800 m109r
Imię: kris
Wiek: 57 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 97 Skąd: bielsko biaÂła
|
Wysłany: 2010-06-11, 08:58 Chorwacja 7 do 17 lipca 2010..jade..
|
|
|
Mam plana i chęć wielka zaatakować w lipcu br Chorwacje wraz z małzonką szanowną na plecach..;P
wyjazd z bielska białej ok 7 lipca(termin do ustalenia) ok 5 nad ranem.przejazd tempem 100/120 max po czeskich wsiach spokojniej
trasa na Krk ok 930km ok 12 godz.
bierzemy namiot ze soba,ale nie wykluczamy spania w kwaterach
na kilka dni rozbijamy przejażdżke wzdłuż wybrzeża 640 km
troche opalanka,imprezek..bylem na chorwacji autem juz 8 razy...ale nareszcie na moto mnie odwaga wzięła...;)))))))))
powrót po ok 8/9 dniach.przystanek w Plitwicach .jeziorka 1 klasa...;)
jak są chetni to sie rozpisywac
oto link trasy.troche mi ślizgnęło,ale całą chorwacje poleca samiutkim wybrzeżem..na m apie troche niechlujnie mi sie zaznaczyło..;)
http://maps.google.pl/map...46,3.532104&z=8 |
|
|
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-06-23, 11:18
|
|
|
lecac caly czas 160 dojechalismy z senj do domu w 11h, a to 940km... tak ze sadze ze dluzej pojedziesz
mysmy wlasnie wrocili z cro, polecam magistrale adriatycka - raj motocyklowy, prawo -lewo -prawo - lewo i tak bez konca do tego cudowne widoki
uwazajcie na bore - to taki wiatr co schodzi z gor do moza, jak przyjdzie to masz 2-3dni ulewy....
o niocleg nie trzeba sie martwic, wystarczy sie zatrzymac i tubylcy sami podchodza pytac czy noclegu nie potrzebujesz, w senj placilismy 15euro/os. pokoj byl z aneksem kuchennym <kuchenka, lodowka> i tv do tego darmowy garaz na moto
i koniecznie zabierzcie maski do plywania, nam sie udalo rozgwiazde wylowic )) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |