|
Zabił sarnę i plecaka |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-26, 16:39 Zabił sarnę i plecaka
|
|
|
ar2di2 dla Ciebie link od konkurencji Twojego ulubionego portalu a;e przynajmniej z motocyklem w tle
| Cytat: | | 20-letnia Martyna wsiadła ze swoim chłopakiem Maciejem S. na motor. Jechali za szybko. Na prostym odcinku drogi uderzyli w przebiegającą sarnę. On przeżył, Martyna zginęła na miejscu. Maciej S. kierował motocyklem bez uprawnień, policja odebrała mu je za wielokrotne łamanie przepisów. Mimo to, walczy o uniewinnienie. |
http://www.interwencja.po...4187/index.html |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-26, 18:53
|
|
|
| moj ulubiony portal prezentuje poziom. twoj ulubiony portal jest skierowany do ludzi twojego poziomu intelektualnego. kazdy czyta to co potrafi zrozumiec. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-26, 19:08
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | moj ulubiony portal prezentuje poziom. twoj ulubiony portal jest skierowany do ludzi twojego poziomu intelektualnego. kazdy czyta to co potrafi zrozumiec. | kurcze a widzisz cały czas myslalem że skupiasz sie na ogladaniu filmików a nie tym co pod nimi jest napisane Naprawde czasem natura zaskakuje człowieka |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-26, 22:20
|
|
|
| Moim ulubionym portalem jest redtube ale nie wkleję linku do żadnego artykułu bo tam mało jest o polityce i wypadkach. |
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-09-26, 23:05
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Moim ulubionym portalem jest redtube ale nie wkleję linku do żadnego artykułu bo tam mało jest o polityce i wypadkach. |
prezes co ty dupcys najwięcej polityki w tej stronce jest w wild&creazy buhhaaaaaaaaaaa |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-26, 23:08
|
|
|
| ralfązo napisał/a: | | prezes co ty dupcys najwięcej polityki w tej stronce jest w wild&creazy buhhaaaaaaaaaaa |
Tzn nie wiesz ale kolega mówił, że jego kolega mówił tak? |
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-09-26, 23:12
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | ralfązo napisał/a: | | prezes co ty dupcys najwięcej polityki w tej stronce jest w wild&creazy buhhaaaaaaaaaaa |
Tzn nie wiesz ale kolega mówił, że jego kolega mówił tak? |
??????????? nie grybsuj mi tu ????????????? |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2011-09-27, 19:18
|
|
|
| ja to kiedys kota rozjechalem troche mna pozamiatalo , ale z kota nic nei zostalo |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-28, 21:18
|
|
|
| Dobrze mu, też nie lubię sierściuchów. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|