|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
które adrenailny ?? |
| Autor |
Wiadomość |
horbal
Moderator

Motocykl: xj600
Imię: Karol
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 591 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-08-23, 01:32 które adrenailny ??
|
|
|
Zastanawiam sie które buty wybrać ,
wybór padł na firmę adrenaline i teraz zastanawiam sie nad konkretnym modelem bo cenowo są dosyć zbliżone .
Jeśli ktoś używa jednego z tych modeli to prosze o opinie |
|
|
|
 |
jaras111x
Motocykl: 900rr sc33/DRZ400 Y
Imię: Jaro
Wiek: 46 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 34 Skąd: Knurów,Opole
|
Wysłany: 2011-08-27, 10:22
|
|
|
Mierzyłem jedne i drugie, wybór ostateczny padł na SRB w marcu kosztowały mnie 420zł i był to max jaki mogłem wtedy wydać gdyż kompletowałem cały ubiór. Na obecną chwilę po 4 miesiącach użytkowania - nic nie popękało,żadnych przetarć, zamek jak chodził tak chodzi, nawet da się w nich chodzić są wygodne,w czasie jazdy o dziwo czuć że coś tam wieje i noga się nie poci(jak stoimy to już gorzej). Ale gdybym miał więcej kasy do wydania to pewnie kupiłbym coś z wyższej półki,jak się kiedyś rozsypią to i tak uczynię. Na razie widać że i na kolejny sezon starczą. Dla przykładu dodam że kolega chciał przyoszczędzić i kupił jakiś badziew na allegro za 290zł (nogi mu się pocą,czuje się jak w gumowcu i zamek wytrzymał miesiąc) Tyle ode mnie na ich temat. |
|
|
|
 |
horbal
Moderator

Motocykl: xj600
Imię: Karol
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 591 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-10-21, 22:41
|
|
|
Miały być adrenaline a jednak zdecydowałem sie na METRO fazer , zobaczymy co to warte |
_________________ Suzuki gs500 ->Yamaha xj600 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |