|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
jazda na czerwonym |
| Autor |
Wiadomość |
horbal
Moderator

Motocykl: xj600
Imię: Karol
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 591 Skąd: Piekary Śląskie
|
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-08-06, 00:23
|
|
|
co ma wyjść? ja tak cały czas jeżdżę i wychodzi, ile można po 23 czekać, aż nadjedzie samochód na skrzyżowanie?? choć większość już działa poprawnie w okolicy, ale zdarzają się wtopy.
A jak mnie kiedyś psiarnia za to zatrzyma, to następnym razem stojąc na czerwonym po nich zadzwonię, że się nie mogę wydostać ze skrzyżowania, ciekawi mnie jaka będzie reakcja. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Sebuś

Motocykl: Sprint ST
Imię: Sebastian
|
Wysłany: 2011-08-06, 09:46
|
|
|
W Gliwicach sygnalizacja świetlną ma czujniki swietlne... Dzieki czemu nie ma takiego problemu, natomiast w innych miastach zdarzyło mi sie czekać troche aż człowiek nie wytrzyma i pojedzie na czerwonym |
|
|
|
 |
bczk85

Motocykl: RC46
Imię: Michał
Wiek: 40 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 31 Skąd: Gliwice-Łabędy
|
Wysłany: 2011-08-06, 10:08
|
|
|
| Sebuś napisał/a: | W Gliwicach sygnalizacja świetlną ma czujniki swietlne... Dzieki czemu nie ma takiego problemu, natomiast w innych miastach zdarzyło mi sie czekać troche aż człowiek nie wytrzyma i pojedzie na czerwonym |
Chyba nie wszystkie sygnalizacje w Gliwicach jednak mają te czujki.Kiedyś próbowałem skręcić z Toszeckiej w lewo w Myśliwską(os. obrońców pokoju).
Dojeżdżam do skrzyżowania,czerwone więc jak na prawego i sprawiedliwego obywatela przystało czekam na zielone Czekam,czekam...czekam,ciągle czekam,wszyscy dookoła zdążyli już się rozjechać we wszystkich(no,może prawie wszystkich)kierunkach a ja stercze na tym skrzyżowaniu.W końcu moja cierpliwość się wyczerpała i pojechałem prosto... |
|
|
|
 |
horbal
Moderator

Motocykl: xj600
Imię: Karol
Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 591 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-08-06, 12:08
|
|
|
W Piekarach jest dokładnie to samo, kilka razy nie wytrzymałem i przejechałem bo ile można czekać w dzień problem jest o tyle zlikwidowany że zawsze znajdzie sie jakaś pucha która przyjedzie za aktywuje te mądre czujniki , ale późnym wieczorem można dostać czegoś jak sie czeka i czeka . |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-08-06, 16:19
|
|
|
tak samo jest na strzelców bytomskich - bytom
jak sie jedzie od stroszka na centrum -tuz przed obwodnica (skret w lewo na obwodnice)
nihuja- rekordowo postalem 6 minut teraz juz nie czekam
pierdolone czujki |
|
|
|
 |
linka90
Moderator pyskaty złośliwiec

Motocykl: ni ma....| plecak
Imię: Paulina
Wiek: 35 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 2836 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-08-06, 21:24
|
|
|
| Taaaa... wyjazd z Pośpiecha na Gliwicką w Kato...tez można stać i czekać.... Prawda Forfiter? |
_________________ I'd rather be a comma than a full stop.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
You can be a master don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gonna find yourself.
You can be the best. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |