|
To jest dopiero kozak maślak- człowiek legenda |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-07-28, 20:33 To jest dopiero kozak maślak- człowiek legenda
|
|
|
ten koleś już jest legendą Węgorzewa
Policja zatrzymała na gorącym uczynku 17-letniego mieszkańca Węgorzewa, który gwałcił na polu kucyka. Za seksualne wykorzystywanie zwierzęcia Patryk Ś. otrzymał 500 złotowy mandat.
Policjantów powiadomił właściciel konika, który dojrzał 17-latka jak kręci się na jego polu wśród pasących się koni - Na miejsce został wysłany patrol- informuje asp. Mariola Ostaszewska z KWP w Olsztynie. Kiedy funkcjonariusze dotarli na miejsce, oniemieli z wrażenia. Zastali na polu 17-letniego mężczyznę, który gwałcił małego kucyka - dodaje rzeczniczka.
Stróże prawa nie zamierzali dłużej patrzeć na ten ohydny obrazek, tylko zatrzymali dewianta. Na komisariacie okazało się że we krwi 17-latka jest ponad promil alkoholu. Zoofil noc spędził w areszcie. Kiedy wytrzeźwiał został ukarany 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do celów niezgodnych z jego naturą. Jednak to nie koniec jego problemów. Na wniosek organizacji opieki nad zwierzętami sprawą zajęła się prokuratura.
Za znęcanie się nad zwierzętami grożą mu dwa lata wiezienia. Trzeba tu dodać że koń był płci męskiej.
Po pijaku postanowil sie zabawic na pastwisku
proponuje mu poprosić o azyl na Białorusi bo u nas to już ma pojechane po całości |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-07-28, 20:42
|
|
|
oj widać, że chłopaka przycisnęło, a rączka już nie wystarczała
...chyba że ciężko pojemny i źle zrozumiał jak mu powiedzieli "idź zwalić konia"
..albo no niech już będzie, że chłopaka przycisnęło, dopadł konia - ok, niech już będzie. Ale dlaczego zaraz źrebaka!? Toż to pedofilia!! |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-28, 21:19
|
|
|
kucyk to nie źrebak.
mały konik, gośc nie musial sie wspinac |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-07-28, 22:05
|
|
|
teraz powinni wziąśc tego nastoletniego zjeba
dac go do sodoły zeby go 100 koni wyjebało w dupsko za kare |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-29, 00:09
|
|
|
| ok. widze ze źrebak, nie czytałem artykulu |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2011-07-29, 00:18
|
|
|
| musial miec mocna faze zeby takie ciasne dupsko rozepchac;D |
_________________ ni |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-07-29, 00:47
|
|
|
Pewnie tam we wsi dziołchy takie ładne, że się chopocyna pomylił.
"Kiedy wytrzeźwiał został ukarany 500-złotowym mandatem za wykorzystanie zwierzęcia do celów niezgodnych z jego naturą."
Ej no sory to jak się konie rozmnażają kurwa przez pączkowanie ?
"Jednak to nie koniec jego problemów. Na wniosek organizacji opieki nad zwierzętami sprawą zajęła się prokuratura.
Za znęcanie się nad zwierzętami grożą mu dwa lata wiezienia. Trzeba tu dodać że koń był płci męskiej."
Tego też nie rozumie. Jakby się kucykowi nie podobało to by dał z kopyt w długą a kucyk został. To teraz co za dupcenie baby też grożą dwa lata więzienia? I jak czyn będzie kwalifikowany ? Też za znęcanie się nad zwierzętami ?
Świat zwariował. |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-29, 01:46
|
|
|
hehehehehehehehehehehehe ja pierdole myślałem że już mam z oczami coś bo godzina i nie wyspany Toż to gejopedozoofilia podpada pod tyle paragrafów hehe tylko ciekawe czy ustawodawca byłby na tyle twórczy To jest wyzwanie na następną kadencję na wiejskiej |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-07-29, 12:44
|
|
|
A jak mój kumpel ogląda się za 20 to ja mu mówię, że on pojebany jest... Poległem Jak można mieć tak zryty beret?? Dobrze że na youtube się nie wrzucił gangster. |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-07-29, 15:05
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | A jak mój kumpel ogląda się za 20 to ja mu mówię, że on pojebany jest... |
Masz rację dwójka z przodu to już nie to. |
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-07-29, 16:04
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Kamyk napisał/a: | | A jak mój kumpel ogląda się za 20 to ja mu mówię, że on pojebany jest... |
Masz rację dwójka z przodu to już nie to. |
nie pozostaje mi nic innego jak tylko uznać Ciebie w tym temacie za "przechujkaratemistrza"... A skoro przechujkaratemistrz tak mówi to tak musi być
Ave |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-29, 22:18
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Kamyk napisał/a: | | A jak mój kumpel ogląda się za 20 to ja mu mówię, że on pojebany jest... |
Masz rację dwójka z przodu to już nie to. | taa i pewnie najlepiej żeby wiek zamykał sie w skali jednocyfrowej |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-29, 22:25
|
|
|
| np. w cyfrze + |
|