Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jazda na moto a w wolnych chwilach plewienie
Autor Wiadomość
Robs85 

Motocykl: SV650S
Imię: Robs
Wysłany: 2011-07-22, 11:36   Jazda na moto a w wolnych chwilach plewienie

Jakby ktos miał jakąś robote w ogródku to może sobie kupic kilka sztuk, może bedą wytrzymalsze od gumowych. No i dłonie sie nie spocą.

http://allegro.pl/rekawic...1716226715.html

I jakpodaje sprzedający wyszystko "najwyższej jakości" i po co my sie bawimy w jakies arlen nessy czy alpinestarsy tfuuu

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-22, 12:25   

nie znacie się... to nie są rękawice przeznaczone do jazdy tylko do wymiany oleju :D motorze, quadzie czy skuterku. Do wymiana oleju w aucie sie juz nie nadaja :D

Daro ZX 

Motocykl: rn20
Imię: Daro
Wysłany: 2011-07-22, 13:31   

za drogie ma moto, lepiej bez

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-07-22, 14:26   

Bo to rękawice dla tych co się nie przewracają a że tu same ciamajdy to muszą jeździć w zbrojach z kevlaru.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-22, 14:46   Re: Jazda na moto a w wolnych chwilach plewienie

Robs85 napisał/a:

I jakpodaje sprzedający wyszystko "najwyższej jakości" i po co my sie bawimy w jakies arlen nessy czy alpinestarsy tfuuu

to jakiś kur*a megakozak oszust. list ekonomiczny do 0,5 kg kosztuje normalnie 2,70 a u niego 13,00.
najlepsze jest że za odbiór osobisty i wejście do jego sklepu dopłaca sie 3 zl :D

Daro ZX 

Motocykl: rn20
Imię: Daro
Wysłany: 2011-07-22, 14:55   

faktycznie :D a FUNSTATION 3 wymiata, jak i wiele innych rzeczy

prezesartur 

Wysłany: 2011-07-22, 14:58   

To nie jest żaden oszust tylko tak wygląda polityka jego sprzedaży. Wielu sprzedawców na allegro sprzedaje chiński szajs po cenach zakupu zarabiając tylko na wysyłkach. jakby za wejście do jego sklepu nie płaciło się 3zł to te rękawice nie kosztowały by 3zł tylko 6zł bo te 3zł tak czy srak musi zarobić gdyż działalności charytatywnej nie prowadzi.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

brutus333 
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-07-22, 15:00   

A czytaliście komentarze? Kosztami wysyłki rekompensuje sobie niskie ceny.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-22, 15:07   

polityką pracy wielu złodziei jest nabyć towar tanio i sprzedać niezauważalnie drogo głupkowi co sie da nabrać.
wiem wiem prezes, hurtownicy robią tak ciągle. ale w tym przypadku to jest niezły przypał. poczytaj zresztą jego komentarze , najlepiej od razu te negatywne.

prezesartur 

Wysłany: 2011-07-22, 16:39   

Zenek ok. ale jak kupujesz coś za takie pieniądze to albo jesteś pierdolnięty licząc, że to jest cokolwiek warte i potem wystawiasz negatyw albo jesteś normalny bierzesz coś będąc świadomym wartości tego barachła a raczej braku wartości i nie narzekasz.

Jaki towar taka cena. Jeśli on by chciał sprzedawać coś dobrego nie naliczać na wysyłce tylko żyć z marży sprawdzać towary przed wysyłką udzielać gwarancji itp to raz, że nie sprzedawał by tego co sprzedaje a dwa ceny były by x10.

Robs85 

Motocykl: SV650S
Imię: Robs
Wysłany: 2011-07-22, 19:32   

i sporo osób widząc taką cene klika szybko "kup teraz" a pozniej patrza na koszt wysyłki..., a wtedy to juz kapa:)

swistak 
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
Wysłany: 2011-07-22, 20:36   

zawsze takie gówno odrzucam.Bo nic mnie nie wkurwia jak wyłudzanie kasy na przesyłkach.
Biznesmeny za 5 groszy...
http://www.motorybnik.pun.pl

przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-22, 20:45   

Robs85 napisał/a:
i sporo osób widząc taką cene klika szybko "kup teraz" a pozniej patrza na koszt wysyłki..., a wtedy to juz kapa:)

robs - kapa to jest jak juz zaplacisz a taki 'sprzedawca' jebal go pies wysle ci zepsuty plastik. potem ty chcesz zwrócic ale koszty przesylki tez pokrywasz ty bo przeciez to tobie cos nie pasuje. zwracasz w ramach reklamacji a 'sprzedawca' jebal go pies drugi raz zwraca ci twoje 2,99 zł. takim sposobem on ma troche kasy i towar na nastepny handel i czyste konto na allegro. a ty wrazenie ze ktos cie niezle zrobil w ciula. i slusznie.

policz te jego 13 zl przez 500 transakcji miesiecznie, minus koszt listu 2.70 to zostaje na czysto 10,30zl x 500. i jak tu nie brac spraw w swoje rece?

prezesartur 

Wysłany: 2011-07-22, 20:55   

Zenek wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Przygotuj te 500 listów idź z nimi na pocztę popakuj ten szajs naodpowiadaj się na milion maili wsadź monetę w tony tego dziadostwa i tak mógłbym jeszcze wymieniać i wymieniać.
Nie bój się milionerem się nikt na tym nie stanie a czasu straci też nie mało.

Prosta metoda szajsu nie kupować to nie przyjdzie połamany. A jak chcesz szkłem dupę utrzeć to się potem denerwuj.

Cortex 

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
Wysłany: 2011-07-22, 23:35   

biznesmeni w podwórka! wszyscy tak wyrośliśmy :D

Odpowiedz do tematu