|
Jeszcze lepsza od jeszcze lepszej akcji |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:32 Jeszcze lepsza od jeszcze lepszej akcji
|
|
|
A jakby tak kolejny event ?
 |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:35
|
|
|
prezesartur, jak Ci się nudzi to poszukaj sobie bardziej ciekawego zajęcia co?
Mnie to nie śmieszy bo robisz krecią robotę powważnej akcji |
|
|
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:38
|
|
|
Prezes ja Cie prosze,masz zły dzień czy humor Ci sie dziś zaostrzył |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:39
|
|
|
| Eeee tam dlaczego? Zły dzień? Nieee. W sumie to kupę mi się chce. Komuś jeszcze ukroić ? |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:41
|
|
|
Chyba za dużo wypił i teraz coś Mu się pokręciło razem z tą kupą |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:48
|
|
|
każda organizacja ma swoją bojówkę
proponuje aby Prezes był zbrojnym ramieniem naszej akcji
Jak nam ktoś złośliwie zajedzie drogę to wysyłamy miecz sprawiedliwości - Prezesa i po kłopocie
To jak Prezes podniesiesz tą rękawicę? podołasz wyzwaniu i pozostaniesz niezłomny w swej misji?
Jak Ci pomóc w co Cię wyposażyć - spisz listę potrzebnych środków przymusu bezpośredniego - zrobimy zrzutkę celową |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Miki72 2011-06-08, 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:50
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | każda organizacja ma swoją bojówkę
proponuje aby Prezes był zbrojnym ramieniem naszej akcji
Jak nam ktoś złośliwie zajedzie drogę to wysyłamy miecz sprawiedliwości - Prezesa i po kłopocie |
I to się nazywa dyplomatyczne załatwienie tematu |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:51
|
|
|
| Widzę moto autostrada bardziej otwarta na propozycję. Teraz wiem czemu są 2 organizacje nie jedna. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:53
|
|
|
Są dwie bo każda ma inne cele ale masz rację co do otwarcia na propozycje.......ja wolę bardziej pokojowe rozwiązania problemów |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:56
|
|
|
| soprano napisał/a: | ja wolę bardziej pokojowe rozwiązania problemów |
Ale tak teraz? Nie teraz to nie mogę spawarka przestygła idę jeszcze pospawać. Może przy następnej okazji. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-08, 20:57
|
|
|
Teraz to Ty idź wystudź głowę bo coś się chyba przegrzało oby tylko nie było poprzepalanych zwojów............... |
|
|
|
 |
Miki72

|
Wysłany: 2011-06-08, 20:59
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | soprano napisał/a: | ja wolę bardziej pokojowe rozwiązania problemów |
Ale tak teraz? Nie teraz to nie mogę spawarka przestygła idę jeszcze pospawać. Może przy następnej okazji. |
lepiej przyznaj się, że wolisz na łonie natury...
albo lepiej w miejscach publicznych - taka przebieralnia w markiecie np.
a propos "spawania" - to już anachronizm teraz się tak o TYM nie mówi.... |
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-09, 03:45
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | lepiej przyznaj się, że wolisz na łonie natury... |
Powiem Ci, że nie specjalnie bo owady bardzo wkur...ją. Nie ma nic bardziej irytującego niż sytuacja, w której trwa zabawa w BIG MILKA już jesteś w tym momencie, w którym po otwarciu opakowania widzisz na patyczku napis gwarantujący Ci drugiego darmowego a tu na twarzy nagle siada mucha i zaczyna dreptać w tę i nazot. Prawdziwy koszmar z ulicy wiązów kto przeżył ten wie.
| Miki72 napisał/a: | albo lepiej w miejscach publicznych - taka przebieralnia w markiecie np. |
Jak to mówią: Nie ważne gdzie ważne z kim. A w przebieralnie we własnym sklepie też się liczy? Patrz myślałem, że to była wielka wtopa a pomogłeś odnaleźć mi jakiś pozytyw tej sytuacji. Chłopie zrobiłeś dobry uczynek masz u mnie plusa przyczep sobie jedne magnesik na lodówkę kolor i kształt sam sobie wybierz może być grusza czy cebula co lubisz.
| Miki72 napisał/a: | a propos "spawania" - to już anachronizm teraz się tak o TYM nie mówi.... |
Miałem na myśli prawdziwe spawanie i jest nieporównywalnie lepszą czynnością od tej jaką masz na myśli. Spawając nie namęczysz się tyle w gruncie rzeczy jest dużo bezpieczniejsze bo chorób nie złapiesz. Jeśli owoce Twojej pracy nie są satysfakcjonujące zawsze można pociąć i pospawać od nowa. Rękawice do spawania nigdy nie pękają chociaż ja tam spawam w zwykłych twardym trzeba a te są cieńsze dają lepszy komfort a w przeciwieństwie te też nie pękają. Spawarka może spawać w każdej pozycji i wtedy kiedy chcemy i to Ty decydujesz kiedy jest koniec spawania. Po spawaniu spawarka nie oczekuje, że będziesz z nią rozmawiał a przed spawaniem spawarka nie obawia się, że po spawaniu przestaniesz ją szanować. Spaw możesz nalać gdzie chcesz i spawarka nie zacznie się dąsać. Jest tylko jeden minus spawarka nie połyka. |
|
 |
Miki72

|
Wysłany: 2011-06-09, 07:28
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Chłopie zrobiłeś dobry uczynek masz u mnie plusa przyczep sobie jedne magnesik na lodówkę kolor i kształt sam sobie wybierz |
wybieram różowe serduszko z napisem Prezes |
Miki
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
|
|