Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
do 500 zeta Za drobną modyfikacje
Autor Wiadomość
ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2011-05-20, 17:32   do 500 zeta Za drobną modyfikacje

http://moto.onet.pl/16439...html?node=19738

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-05-20, 20:04   

i bardzo dobrze... teraz kazdy radiowoz bedzie mial wszystkie serivice manuale wgrane do komputera i beda sprawdzac co do srubki! nie bedzie litosci !! !!!!!

Trollsky 

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wysłany: 2011-05-21, 07:14   

mam nadzieje ze wydechom dadzą spokój :)

Kharis 

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
Wysłany: 2011-05-21, 08:08   

Jeżeli ktoś z Was ma tuningowe kierunkowskazy... TO ZNACZY!!! Że dzieje się coś złego.
Jeżeli ktoś z Was ma podginana tablice rejestracyjną... To znaczy że już jest źle
Jeżeli ktoś z Was ma neony, to znaczy że diabeł się Wami interesuje!

A tak na poważnie, szukają kolejnego zarobku i przepisów żeby walczyć ze "świrami"

Nie przejmujcie się. I tak dzisiaj koniec świata :>

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-05-21, 18:38   

Za wydechy karać. Jedzie jedne z drugim 50 a huku robi jakby ursusa ktoś odpalił to samo te pentaki w tych pseudo tuningowanych furach po 2 tyś zł. Zgrzyt się toczy 30 a dzwoni jakby ktoś napierdalał prętem zbrojeniowym po blaszanej beczce. I po co to? Chce jeden z drugim robić hałas i być zauważonym to kapele rockową zakładać. Tak gadacie jak o się strasznie wydechów czepiają a chciałbym tylko widzieć jakbyście wszyscy ćwierkali gdyby wszyscy do samochodów i motocykli zaczęli przelotowe wydechy zakładać.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

ralfązo 

Wysłany: 2011-05-21, 18:44   

prezes - moj wydeszk tak naparza ze vega juz nie chce ze mna smigac heeeeeeeeeeeeee
juz zacząłem apap ze soba wozic dla niego

prezesartur 

Wysłany: 2011-05-21, 18:51   

W pierwszym moto miałem jakieś puste kiły musiałem to wymienić i sam czegoś takiego nie założę bo nie wnosi to żadnego pożytku a jeszcze szkodzi.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

ralfązo 

Wysłany: 2011-05-21, 19:11   

prezesartur napisał/a:
W pierwszym moto miałem jakieś puste kiły musiałem to wymienić i sam czegoś takiego nie założę bo nie wnosi to żadnego pożytku a jeszcze szkodzi.

tzn ? uświadom małolata o co kaman ?
moto kupiłem w grudniu juz z takim kominem
seria zcieta o polowe i wybebeszona
Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2011-05-23, 12:17, w całości zmieniany 1 raz  

DAVID87 
Wesoły masorz

Motocykl: VFR800 V-TEC /CBR XX1100
Imię: DAWID
Wysłany: 2011-05-22, 15:57   

Trzeba karać tych złych motocyklistów! Łajdaki podginają tablice,jeżdżą na kole i straszą babcie na pasach :D SAMO ZŁO ! Powiem Wam tyle,przegięcie pały,ja rozumiem,niech scigają pseudo motocyklistów w strojach kąpielowych,którzy faktycznie przeginają pałe, a nie człowieka,który skrócił sobie troche mocowanie tablicy,bo oryginały wyglądają fatalnie, czy dał sobie lepsze mniejsze kierunki..Przeciez grunt zeby były dobrze widoczne.. No ale wiadomo dziure budżetową trzeba jakoś łatać,by osły z wiejskiej mogly sobie latac Jaguarkami i żyć na pełnym wypasie "za nasze"..A TO POLSKA WŁASNIE !

Szerokosci i lewa w góre ;)

http://www.bikepics.com/members/gammamaniak18/

Były:RG80,FZR600,TDM850,929RR,954RR,1000RR
jest VFR800 V TEC i CBR XX1100

prezesartur 

Wysłany: 2011-05-22, 17:25   

Pały też nie karają od razu i za wszystko. Już 3 razy miałem nie ważny przegląd i to liczone w miesiącach to było albo "przypominam, że skończyła się ważność badania technicznego" albo udawali, że nie widzą. Przegląd co jest jedną z podstawowych rzeczy więc nie wiem na jakiego pojeba trzeba by trafić żeby zaczął sprawdzać kątomierzem nachylenie tablicy czy jej wysokość nad ziemią. To są przepisy, które funkcjonują z reguły na papierze i wymagają ich respektowania tylko zakompleksieni debile, którzy poszli do policji bo w szkole całe życie koledzy ich bili. Przeciętny gliniarz to kładzie na to laskę bo chce odwalić dniówkę i wracać do domu a nie cudować. Są debile bo znam taki przypadek służbisty do tego stopnia, że się go z kolejnych komisariatów pozbywają i przenoszą a sam komendant się przed nim pilnuje ale to są przypadki jedne na 1000 i trafić na takiego to trzeba mieć naprawdę pecha więc nie ma co dramatyzować.

Odpowiedz do tematu