Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
W Niemczech można, a u nas ??
Autor Wiadomość
Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-05-04, 11:39   W Niemczech można, a u nas ??

KLIK

U nas powiedzą:

"Przyczyną wypadku była nadmierna prędkość motocyklisty."

Szlag trafia :I

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-04, 13:04   

fajnie że o tym ogólnopolsko piszą ;/ ... teraz niemiaszki znajdą u nas nasladowców.
czas chyba spisać testament

cathykgb 

Motocykl: F4i
Imię: Kasia
Wysłany: 2011-05-04, 15:36   

już dawno taką złośliwość u polaków można było zaobserwować, np. w moich okolicach czasem się komuś "przypadkiem" wyleje olej lub rozsypie piach - nie życzę nikomu źle - ale jakby wpadł w poślizg na własnej plamie - może wtedy zrozumie jeden z drugim czym to grozi...

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-05-04, 15:44   

U nas w Polszy nie potrzeba specjalnie oliwy rozlewać, większość aut go zostawia ;)

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-04, 17:02   

dokładnie :D
ogólnie - skurwysyństwo do potęgi. jak się natknę to za********* :]

Brojler 

Motocykl: Honda
Imię: Michał
Wysłany: 2011-05-04, 19:37   

Może lepiej żeby w ogóle onet nie pisał o tym, bo debile piszący posty w onecie gotowi kopiować "pomysł".

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-05-04, 19:39   

Po co mają olej rozlewać wystarczy, że udadzą rozciąganie linki i sami się będą przewracać. A z niewidzialnej linki odcisków się nie ściągnie.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-04, 19:39   

Brojler napisał/a:
Może lepiej żeby w ogóle onet nie pisał o tym, bo debile piszący posty w onecie gotowi kopiować "pomysł".

może lepiej... co z tego, skoro już napisał?

street_angel 

Motocykl: xxx
Imię: xxx
Wysłany: 2011-05-04, 22:20   

myslałam że to ja mam pojebane pomysły, ale ludzie mnie jeszcze zaskakują :D

Pure_Evil 
SCC Team

Wysłany: 2011-05-04, 22:48   

Mnie chodziło o to, że Niemcy potrafią ścigać za takie coś, a u nas :angry "bo prędkość"

brutus333 
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-05-04, 22:51   

Wpisy pod artykułem są jednoznaczne. Nie żeby ludzie nas nie lubili, większość nam zazdrości że jeździmy motocyklami, bo sami mają za małe śruty żeby taką maszynę dosiąść. I takich jest baaaardzo dużo, ale niestety my przez takich właśnie robimy sobie krzywdę.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-05, 00:24   

brutus333 napisał/a:
.... większość nam zazdrości że jeździmy motocyklami, bo sami mają za małe śruty żeby taką maszynę dosiąść. .

brutus prosze cie nie rób z nas bogów i nie wiadomo co. moze ty musisz jazdą na 2oo udowadniac sobie i innym jakiego masz wielkiego śruta, ale pojmij że nie wszyscy tak mają i nie wszyscy tego do życia potrzebują. wielkiego śruta moim zdaniem ujawnia sie w innych dziedzinach życia :D , a po prostu motocykl może też służyc do poruszania się w zakorkowanym mieście i nic więcej - może nie trzeba dorabiac do tego ideologii? dobrze jest jeśli przy okazji sprawia frajdę...
jak z takim spięciem B) podchodzisz do jazdy to moze nie ma sie co dziwić, ze akurat tobie wszyscy "zazdroszczą" ?

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-05-05, 01:27   

Co Ty zenek znowu opowiadasz? Chociaż trochę racji masz bo ja mam takiego wielkiego śruta, że muszę chyba bak zdemontować i miałem tak już przed kupnem pierwszego motocykla. Ale jak siadam na motocykl to mi dopiero śrut rośnie i wtedy jadę taki dumny i mijając się z innymi patrzę na nich z góry szczególnie na kierowców tirów i czuję się wtedy taki kurwa zajebiście... taki kurwa....,taki, że aż mi słów brakuje.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

giemul 

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
Wysłany: 2011-05-05, 07:21   

Ja też mam mega-maxi-śruciola , największego na forum a już na zicher wienkszego od Prezesa ! A jak włajże na motocykiel to mi drugi rośnie ! Ty sie zeno nie znasz i cienias jesteś nie biker ! A do roboty to sie wozi autobusem , a tak w ogóle to ..... od roboty to jes baba i traktor !!

a tak na temat to napisze tylko tyle że sam po każdej wymianie oleju w autach czy motorach , biore i wylewam kajś na fajne winkle, a co ! Czemu inni mają mieć fajne motocykle jak ja mam powpadkowego rogala . Nie ma tak dobrze , sprawiedliwość musi być i chuj !

Jo to mom w żici jusz wszysko , DWA RAZY !! Ale tak richtichofenfest !!
Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-05-05, 07:26, w całości zmieniany 1 raz  

Pure_Evil 
SCC Team

Wysłany: 2011-05-05, 07:23   

Ale wiecie co, czytam komentarze pod tym artykułem i szlag mnie trafia. Ile nienawiści i kretyńskiego myślenia :I Strach na drogi wyjechać.

Odpowiedz do tematu