|
W Niemczech można, a u nas ?? |
| Autor |
Wiadomość |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-05-04, 11:39 W Niemczech można, a u nas ??
|
|
|
KLIK
U nas powiedzą:
"Przyczyną wypadku była nadmierna prędkość motocyklisty."
Szlag trafia |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-04, 13:04
|
|
|
fajnie że o tym ogólnopolsko piszą ... teraz niemiaszki znajdą u nas nasladowców.
czas chyba spisać testament |
|
|
|
 |
cathykgb

Motocykl: F4i
Imię: Kasia
Wiek: 46 Dołączyła: 31 Maj 2010 Posty: 326 Skąd: SLU Lubliniec
|
Wysłany: 2011-05-04, 15:36
|
|
|
| już dawno taką złośliwość u polaków można było zaobserwować, np. w moich okolicach czasem się komuś "przypadkiem" wyleje olej lub rozsypie piach - nie życzę nikomu źle - ale jakby wpadł w poślizg na własnej plamie - może wtedy zrozumie jeden z drugim czym to grozi... |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-05-04, 15:44
|
|
|
U nas w Polszy nie potrzeba specjalnie oliwy rozlewać, większość aut go zostawia |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-04, 17:02
|
|
|
dokładnie
ogólnie - skurwysyństwo do potęgi. jak się natknę to za********* :] |
|
|
|
 |
Brojler

Motocykl: Honda
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-05-04, 19:37
|
|
|
| Może lepiej żeby w ogóle onet nie pisał o tym, bo debile piszący posty w onecie gotowi kopiować "pomysł". |
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-04, 19:39
|
|
|
| Po co mają olej rozlewać wystarczy, że udadzą rozciąganie linki i sami się będą przewracać. A z niewidzialnej linki odcisków się nie ściągnie. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-04, 19:39
|
|
|
| Brojler napisał/a: | | Może lepiej żeby w ogóle onet nie pisał o tym, bo debile piszący posty w onecie gotowi kopiować "pomysł". |
może lepiej... co z tego, skoro już napisał? |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-04, 22:20
|
|
|
myslałam że to ja mam pojebane pomysły, ale ludzie mnie jeszcze zaskakują |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2011-05-04, 22:48
|
|
|
Mnie chodziło o to, że Niemcy potrafią ścigać za takie coś, a u nas "bo prędkość" |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-05-04, 22:51
|
|
|
| Wpisy pod artykułem są jednoznaczne. Nie żeby ludzie nas nie lubili, większość nam zazdrości że jeździmy motocyklami, bo sami mają za małe śruty żeby taką maszynę dosiąść. I takich jest baaaardzo dużo, ale niestety my przez takich właśnie robimy sobie krzywdę. |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-05, 00:24
|
|
|
| brutus333 napisał/a: | | .... większość nam zazdrości że jeździmy motocyklami, bo sami mają za małe śruty żeby taką maszynę dosiąść. . |
brutus prosze cie nie rób z nas bogów i nie wiadomo co. moze ty musisz jazdą na 2oo udowadniac sobie i innym jakiego masz wielkiego śruta, ale pojmij że nie wszyscy tak mają i nie wszyscy tego do życia potrzebują. wielkiego śruta moim zdaniem ujawnia sie w innych dziedzinach życia , a po prostu motocykl może też służyc do poruszania się w zakorkowanym mieście i nic więcej - może nie trzeba dorabiac do tego ideologii? dobrze jest jeśli przy okazji sprawia frajdę...
jak z takim spięciem podchodzisz do jazdy to moze nie ma sie co dziwić, ze akurat tobie wszyscy "zazdroszczą" ? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-05, 01:27
|
|
|
| Co Ty zenek znowu opowiadasz? Chociaż trochę racji masz bo ja mam takiego wielkiego śruta, że muszę chyba bak zdemontować i miałem tak już przed kupnem pierwszego motocykla. Ale jak siadam na motocykl to mi dopiero śrut rośnie i wtedy jadę taki dumny i mijając się z innymi patrzę na nich z góry szczególnie na kierowców tirów i czuję się wtedy taki kurwa zajebiście... taki kurwa....,taki, że aż mi słów brakuje. |
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-05-05, 07:21
|
|
|
Ja też mam mega-maxi-śruciola , największego na forum a już na zicher wienkszego od Prezesa ! A jak włajże na motocykiel to mi drugi rośnie ! Ty sie zeno nie znasz i cienias jesteś nie biker ! A do roboty to sie wozi autobusem , a tak w ogóle to ..... od roboty to jes baba i traktor
a tak na temat to napisze tylko tyle że sam po każdej wymianie oleju w autach czy motorach , biore i wylewam kajś na fajne winkle, a co ! Czemu inni mają mieć fajne motocykle jak ja mam powpadkowego rogala . Nie ma tak dobrze , sprawiedliwość musi być i chuj ! |
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-05-05, 07:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2011-05-05, 07:23
|
|
|
Ale wiecie co, czytam komentarze pod tym artykułem i szlag mnie trafia. Ile nienawiści i kretyńskiego myślenia Strach na drogi wyjechać. |
|
|
|
 |
|
|