|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Czy jest tu jakiś ślusarz |
| Autor |
Wiadomość |
RedBaron

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-04-24, 02:27 Czy jest tu jakiś ślusarz
|
|
|
Czesć
Jakiś czas temu miałem próbę kradzieży i jakiś debil śrubokrętem próbował odpalić moje moto . Mimo to stacyjka działa i jest sprawna ale gej jak dłubał w niej śrubokrętem rozwalił mi tą blaszkę którą zaznaczyłem strzałką na zdjęciu
Teraz jak będe mył moto czy w czasie jazdy będzie trochę padać to mogę mieć problemy z instalacją w sensie jakieś zwarcie w stacyjce czy coś jak naleci do niej do środka wody
Czy da się wymienić samą tą blaszkę ?
Czy muszę po prostu stacyjkę wymienić na nową ?
|
|
|
|
 |
Robs85

Motocykl: SV650S
Imię: Robs
Wiek: 40 Dołączył: 17 Lis 2010 Posty: 276 Skąd: Czerwionka
|
Wysłany: 2011-04-24, 08:04
|
|
|
| moja "blaszka" tez nie odbija po wyciągnięciu kluczyka i nic sie nie dzieje, wiadomo pewnie z czasem więcej brudu sie tam dostanie, ale od 2 lat nic się nie dzieje myje normalnie, jazdze w deszczu i żadnych problemów nie miałem.Więc nie ma sie czym przejmować. |
|
|
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2011-04-24, 16:19
|
|
|
| Coraz więcej debili w tych czasach, coraz więcej sprzętów ginie, tragedia co się dzieje. Samej blaszki chyba raczej nie dostaniesz. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |