|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
pytanko do ludzi z Rybnika- CBR 929 |
| Autor |
Wiadomość |
majzel

Motocykl: czerwono-granatowy
Imię: Dawid
|
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-03-08, 21:04
|
|
|
| No....I fajnie. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
Arkadius

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 550 Skąd: Leszczyny
|
Wysłany: 2011-03-08, 21:52
|
|
|
Co do pierwszego...
-Stalowe przewody hamulcowe
- Sportowe przedłużki setów
- Sportowy filtr powietrza K&N
Jeśli moto ze zmianami w kierunku sportowym z 2000r ma przejechane 27 tys. to ja jestem święty.. Licznik na 100% cofany. Oczywiście nie skreśla to jeszcze motocykla (przynajmniej wg mnie). Trzeba by się przymierzyć do obu.
Co do tej drugiej musisz się dowiedzieć co znaczy "PEŁNA DOKUMENTACJA". Jeśli to oznacza pełne udokumentowanie przeglądów i przebiegu w kraju I ZA GRANICĄ to całkiem ciekawa sztuka. Aczkolwiek to też jeszcze o niczym nie świadczy. Moto może mieć nalatane 100tys a będzie w znacznie lepszym stanie niż takie które było pałowane przez 20tys.
Trzeba jechać, zobaczyć, usiąść, przejechać się, popytać, podrążyć, spojrzeć w każdy zakamarek. Nie uwierzysz jak wiele można wyciągnąć z handlarza jeśli znasz się na rzeczy. Tylko musisz być pewny siebie i wiedzieć o czym gadasz - wtedy zazwyczaj facet mięknie i przyznaje się co siedzi w moto tak na prawdę.
A może 954..? Tu masz LINK, nie jest to żadna reklama ale sam kupowałem tam moto i widać że mają zdrowe sztuki. ALE nigdy nic nie wiadomo |
|
|
|
 |
majzel

Motocykl: czerwono-granatowy
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2011-03-08, 22:20
|
|
|
tutaj nie chodziło mi o licznik, bo jestem w stanie się założyć o dobrą butelkę, że były cofane, bardziej o stan ale dostałem tutaj info na PW od kogoś któ mi pomógł i odpuszczam te dwa sprzęty...
a co do kupna to już kilka razy wynegocjowałem dobre ceny motocykli, więc wiem mniej wiecej o co w tym chodzi |
_________________ "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |