|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kombi Modeka Finn i narty ? |
| Autor |
Wiadomość |
RedBaron

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-12-01, 10:51 Kombi Modeka Finn i narty ?
|
|
|
Cześć
Nie dawno kupiłem kombi motocyklowe Modeka Finn, chciałem się Was poradzić czy mogę w tym śmigać na nartach ?
Może już testował ktoś na nartach te kombi
Napisałem no Modeki meila w tej sprawie i odpisali mi że niby można w tym na nartach śmiało śmigać pod warunkiem że nie zaliczę 20'o metrowych gleb po suchym szorstkim lodzie..
ale intereuje mnie jak to się ma w praktyce, czy szwy nie puszczają, czy coś się nie popruje,
może ktoś ma z tym doświadczenie ?
Dzięki |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2010-12-01, 18:38
|
|
|
ja kiedys wybralem sie na narty w kombinezonie z Ret Bike'a i dawalo rade ochraniacz pomogl przy kontakcie reki z barierka [guupi brak hamulcow w nartach ], a wracajac do tematu calos przezyla, a co chwile szorowalem ktoras czescia ciala po sniegu |
|
 |
Turbo88
forumowy narciarz

Motocykl: Kilka naraz
Imię: Franek
|
Wysłany: 2010-12-01, 18:42
|
|
|
| Mój znajomy trenuje ze mną na bramkach w tekstylnej kurtce Modeka i daje rade. Nie wiem jaką Ty masz bo on ma z Cordury przez co matreiał się nie pali w kontakcie z plastikiem. Tylko trzeba się trochę cieplej ubrać pod nią;) |
_________________ NC24->RC36->W16 600->K4 1000-> Kilofazer->Daytona
narty.rybnik.pl |
|
|
|
 |
Delma
Motocykl: Romet RXL 50 / Suzuki GSF 650S Bandit
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2010-12-01, 19:08
|
|
|
W tamtym roku uczyłem się śmigać na nartach w spodniach Richa Everest, leżałem, oj często i nic się z nimi nie stało, a ochraniacze rzeczywiście się przydają |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |