|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
SYLWESTER W LEŚNICZÓWCE |
| Autor |
Wiadomość |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2010-11-20, 12:39 SYLWESTER W LEŚNICZÓWCE
|
|
|
http://www.lesniczowka.art.pl/sylwester
[ Dodano: 2010-11-20, 18:34 ]
[ Dodano: 2010-11-22, 00:07 ]
Jednak wychodzi na to, że nikogo z szanownych forumowiczów nie spotkam na mocno rockowej imprezie witającej nowy rok
Ale ciekaw jestem ile chętnych by było gdyby taka impreza odbyła się pod zamkiem w Chudowie ;P |
|
|
|
 |
miesko
Motocykl: diobelski
Imię: Kamil
|
Wysłany: 2010-11-22, 11:52
|
|
|
Ja sie cięzko zastanawiam ale ciężko mi sie określić już w tej chwili ale ja nie o tym..
Strasznie mnie dziwi tak niska pozycja "Leśniczówki" jeśli chodzi o knajpy odwiedzane przez motocyklistów.
Właściwie: Dobra muza, ładna okolica, ogólnie luźna atmosfera w środku, wygodne kanapy i nie drogie piwo. Tylko jak to bywa zawsze ludzie zawodzą.
pozdro |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2010-11-22, 12:02
|
|
|
| miesko napisał/a: | Ja sie cięzko zastanawiam ale ciężko mi sie określić już w tej chwili ale ja nie o tym..
Strasznie mnie dziwi tak niska pozycja "Leśniczówki" jeśli chodzi o knajpy odwiedzane przez motocyklistów.
Właściwie: Dobra muza, ładna okolica, ogólnie luźna atmosfera w środku, wygodne kanapy i nie drogie piwo. Tylko jak to bywa zawsze ludzie zawodzą.
pozdro |
Na szczęście knajpa ma stałych bywalców i nie świeci pustkami. To moim zdaniem po Kamiennej najlepsza knajpa w okolicy. Kto ma wiedzieć ten wie ,że klimat jest tam zajebsty |
|
|
|
 |
miesko
|
Wysłany: 2010-11-22, 12:19
|
|
|
Kamienna była dosyć specyficznym miejscem ale tak na prawde też była kierowana pod motocyklistów i nic z tego nie wyszło tj lokal sie krecił ale z innymi klientami niż ci którzy byli docelowi - tj motocykliści.
W samych Katowicach jet od zajebania motocykli - to ja pytam gdzie są ich właściciele?
Gdzie ten motocyklowy sposób życia? |
|
|
|
 |
DragstaR1
|
Wysłany: 2010-11-22, 12:21
|
|
|
| miesko napisał/a: |
W samych Katowicach jet od zajebania motocykli - to ja pytam gdzie są ich właściciele?
Gdzie ten motocyklowy sposób życia? |
Jest takie jedno miejsce |
|
|
|
 |
miesko
|
Wysłany: 2010-11-22, 12:42
|
|
|
| W zasadzie jest motyw na osobny temat,,, zaraz go zmaistruje ;> |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |