|
"gratulacje" |
| Autor |
Wiadomość |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-04-17, 18:27 "gratulacje"
|
|
|
Chciałabym "pogratulować" dwóm pojebom o tablicach SZ.... i SY..., a konkretnie jednemu co jechał na HONDZIE CBR FIREBLADE o tablicach SZ....., dzisiaj na autostradzie A1 o godzinie 17:15-17:20 na wysokości Gliwic.
Autostrada A1 to nie miejsce do nauki do stawiania motocykla na tylni lać. Poza tym jak chcesz uczyć kolegę takich trików to wybierzcie się tam gdzie nie jeżdżą samochody np. Szopienice-Katowice tam gdzie uczą się stuntować.
Poza tym właścicielowi bladego przydałoby się przypomnieć parę przepisów ruchu drogowego. I żeby uważał na innych motocyklistów, a nie zajeżdżał drogi, bo o mało jego kolega do niego nie wdupił. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:03
|
|
|
| toś pojechała po gościu |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2011-04-17, 19:14
|
|
|
| zeno napisał/a: | | toś pojechała po gościu |
Zeno nie chodziło mi tylko żeby zjebać gościa. Tylko żeby zaczął myśleć głową, bo aż miałam strach, że o mało mi pod koła puszki nie wiedzie. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:15
|
|
|
Wzorując się na technikach śledczych wykorzystywanych przez amerykańskie służby wywiadowcze przeprowadziłem wnikliwe dochodzenie, które pozwoliło mi z pośród szeregu podejrzanych wyłonić dwóch głównych pretendentów:
http://forum.motocyklisto...rofiles/280.htm
http://forum.motocyklisto...rofiles/958.htm
Myślę, że niebawem chłopcy wystosują list otwarty z przeprosinami.
Dziękuję dziękuję kwiaty proszę składać przy pomniku. |
|
|
|
 |
tomektychy
Motocykl: GSX-R 750 K6
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:31
|
|
|
| a kto Ci powiedział że są tu zarejestrowani? |
_________________ Bo marzenia się realizuje a nie odkłada na później!
GS 500 --> YZF Thundercat 600 --> GSXR 750 K6 |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:37 Re: "gratulacje"
|
|
|
| malinka napisał/a: | Chciałabym "pogratulować" dwóm pojebom o tablicach SZ.... i SY..., a konkretnie jednemu co jechał na HONDZIE CBR FIREBLADE o tablicach SZ....., dzisiaj na autostradzie A1 o godzinie 17:15-17:20 na wysokości Gliwic.
Autostrada A1 to nie miejsce do nauki do stawiania motocykla na tylni lać. Poza tym jak chcesz uczyć kolegę takich trików to wybierzcie się tam gdzie nie jeżdżą samochody np. Szopienice-Katowice tam gdzie uczą się stuntować.
Poza tym właścicielowi bladego przydałoby się przypomnieć parę przepisów ruchu drogowego. I żeby uważał na innych motocyklistów, a nie zajeżdżał drogi, bo o mało jego kolega do niego nie wdupił. |
Kobieto pojeba to sobie poszukaj w rodzinie - wypraszam sobie
[ Dodano: 2011-04-17, 19:38 ]
| prezesartur napisał/a: | Wzorując się na technikach śledczych wykorzystywanych przez amerykańskie służby wywiadowcze przeprowadziłem wnikliwe dochodzenie, które pozwoliło mi z pośród szeregu podejrzanych wyłonić dwóch głównych pretendentów:
http://forum.motocyklisto...rofiles/280.htm
http://forum.motocyklisto...rofiles/958.htm
Myślę, że niebawem chłopcy wystosują list otwarty z przeprosinami.
Dziękuję dziękuję kwiaty proszę składać przy pomniku. |
Artur techniki śledcze masz opanowane perfekcyjnie buhhaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
 |
vegaamen

Motocykl: brak
Imię: mam
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:39
|
|
|
nie przypominam sobie zebym mial gdziess ''wdupic'' byla pelna kontrola.....chyba ze z twojej prespektywy tak to wygladalo ale to juz nie moj problem.........ale za gratulacje dziekuje .......ralf sie pewnie troche wkurwi za tego pojeba:D ............wiec ostroznie ze slowami dziewczynko ......
dzis na forum jutro w telewizji .........moze nawet w ''rozmowach w toku '' |
_________________ Nie ważne co robisz i tak jesteś byle kim. |
| Ostatnio zmieniony przez vegaamen 2011-04-17, 19:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2011-04-17, 19:46
|
|
|
Przepraszam, że uraziłam tym określeniem, ale mega się wkurzyłam. Ale chłopaki na przyszłość trochę myślcie nie tylko sami jesteście na drodze, potem dziwicie się, że ludzie mają złe zdanie o motocyklistach...
Autostrada to nie miejsce na nauki jazdy na kole, do tego są odpowiednie miejsca. |
| Ostatnio zmieniony przez malinka 2011-04-17, 19:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:46
|
|
|
uuu to będzie teraz grzmieć...
A swoją drogą mit też dzisiaj czarny plastik na Ziołowej około 18.30 (Kierowca + plecak) wyskoczył na czołówkę bo wyprzedzał na zakręcie... dobrze że nie jechałem puszką. Choć w sumie to dobrze, że nic się nie stało. |
|
|
|
 |
manka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:56
|
|
|
malinka, po co przepraszasz?? za słowa prawdy? Nie wierysz w słuszność Twoich własnych poglądów?
Albo gnoisz albo nie.
Pojeby- to dobre okręślenie jeśli nauke jazdy na gumie ktoś urządza na nie tam kaj można.Stwarza zagrozenie dla innych.
Tak to dobre określenie i takiego się trzymaj.
A chłopaki...jakby mi taki jełop zagrażał byłabym jedną z tych co dzwoni po gliny Trzeba wiedzieć gdzie się można bawić. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-17, 19:58
|
|
|
Od tego motocykle są, od tego one są.
Swoją drogą fajnie widać jak malince zmiękła rura gdy się okazało że to forumowicze |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2011-04-17, 20:01
|
|
|
Manka z natury nie jestem złośliwa, ale potem jakby coś się stało to baba za kółkiem winna bo motocyklista świata krowa. Sama jeżdżę na 2 kółkach i staram się ostrożnie jeździć, bo w starciu z autem nie miałabym szans.
Chłopaki napisałam w trosce o was bo nie chciałabym być sprawcą wypadku bodajże śmiertelnego i mieć na sumieniu jednego z was.
ralfązo, jak nie umiesz porządnie postawić na kółko to ucz się gdzie indziej a nie na drodze publicznej. Dokręć sobie tablice rejestracyjna bo ci drga strasznie.
| Brosik napisał/a: | Od tego motocykle są, od tego one są.
Swoją drogą fajnie widać jak malince zmiękła rura gdy się okazało że to forumowicze |
nie zmiękła rura, jakbym spotkała twarzą w twarz to bym powiedziała to samo, ale z natury nie jestem złośliwa, a kto mnie zna może to potwierdzić |
| Ostatnio zmieniony przez malinka 2011-04-17, 20:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 20:01
|
|
|
mnie to tam wali w cycki.............wole byc ''pojebem'' jak ciota .....piszcie sobie co chcecie od tego jest forum:D
i nie czuje sie urazony ale mloda damo twoje slownictwo pozostawia duzo do zyczenia ............ to jak jezdzimy to jest kazdego prywatna sprawa nikogo bezposrednio na niebezpieczenstwo nie narazilismy napewno ......
dziekuje i pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez vegaamen 2011-04-17, 20:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
vegaamen

|
Wysłany: 2011-04-17, 20:08
|
|
|
Manka pieronie jasny ............a ja cie w szpitalu odwiedzalem ...........cieszylem sie twoim dyndadelkiem ...........a ty mi tak odplacasz ...........zdrowiej tam
zreszta o co tyle krzyku moze 2 razy dzwignol kolo na 30 cm ............ja nawet tego nie zauwazylem
przezywacie jak mrowki okres ... |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2011-04-17, 20:14
|
|
|
powiedz to policji jak CIe juz trzela ze to Twoja prywatna sprawa jak jezdzisz
ps tez sie nie popisales kwiecista polszczyzna:)
jak bym mial sie wciac |
_________________ bikepicks |
|
|
|
 |
|
|