|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Propozycja spotkań |
| Autor |
Wiadomość |
Butan

Motocykl: Yamaha Special
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-05-03, 10:57
|
|
|
Pogan chyba zle mnie zrozumiałeś . Określenie "wynalazek" nie jest w żadnym przypadku obrazliwe lecz żartobliwe pozytywnie (czasem mówię tak o sobie ) a nazwa klubu jest zupełnie przypadkowa . Chodzi o to że czasem jeżdżę z klubowiczami ale stosunki panujące wewnątrz nie przypadają mi do gustu . Może dla tego że kontakt z klubami urwał mi się 20 lat temu kiedy wszystko było inaczej a może o to że takie wynalazki jak ja ciężko znoszą zmiany .
Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam za nieporozumienie |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-05-03, 19:27
|
|
|
| pogan napisał/a: | | Butan napisał/a: | coś mi się wydaje że pomysł nie chwyci i następny sezon będę musiał przyklejać się do ranersów czy innych wynalazków )
|
misiu kolorowy- masz problem poznac dawców usmiechu wiec lepiej trzymaj sie z daleka od Runnersów bo z tym klejeniem moze wyjsc róznie..
Resztę uprzejmości załatwcie przez PW. Ab. |
Bez stresu, Butan nikogo nie chciał obrazić, to takie poczucie humoru, zamiast strzelać fochami lepiej się spotkać i pogadać przy........coli |
|
|
|
 |
Agat
Ale o co chodzi?!

Motocykl: BMW F650GS
Imię: Agata
|
Wysłany: 2012-05-03, 21:54
|
|
|
| o ile pamietam to nastepna sobota jest wzglednie lizna, ale juz kolejna nie do Expo. A miejsce masz Butan? |
_________________ Moje moto – Złodziej Dusz!
 |
|
|
|
 |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2012-05-04, 18:57
|
|
|
| Agat napisał/a: | | o ile pamietam to nastepna sobota jest wzglednie lizna, ale juz kolejna nie do Expo. A miejsce masz Butan? |
Na lizna sobotę sie pisze czemu nie, cokolwiek miałoby to znaczyć |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |