|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
KALENDARZ "DAWCÓW UŚMIECHU" 2013 |
| Autor |
Wiadomość |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-05, 23:08
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | a moze zdjecie jakiegos olditmera moglo by sie znalesc z kalendarzu??chetnie wyporzycze motor lub motocykle do sesji zdjeciowej |
a co ciekawego masz? i czy masz jakieś akcesoria np. policyjne moto i orzeszek z napisem MO |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-07-06, 12:17
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | a moze zdjecie jakiegos olditmera moglo by sie znalesc z kalendarzu??chetnie wyporzycze motor lub motocykle do sesji zdjeciowej |
Jasne, że tak
Trzeba tylko dogadać z termin z kimś, kto ma aparat i wsio |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2012-07-06, 20:02
|
|
|
| Karolina ma aparat wiec niema z tym problemu,tylko to maja byc same motoyckle czy np wlasciel tez moze na nich byc?? |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2012-07-06, 22:06
|
|
|
SKURA, ja nie widze problemu jakkolwiek bedziemy sie starac wybrac mozliwie najladniejsze zdjecia |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-06, 22:25
|
|
|
| SKURA napisał/a: | | Karolina ma aparat wiec niema z tym problemu,tylko to maja byc same motoyckle czy np wlasciel tez moze na nich byc?? |
skura, jakbyś udostępnił moto, to ja znajde modelke i wizażystke i zrobimy sesje w jakimś fajnym miejscu tak, żeby wszystkim kopara opadła
z całym szacunkiem dla karoliny, ale oprócz posiadania aparatu, potrzebna jest jeszcze umiejętność jego dobrego wykorzystania,a w tym temacie to ona się jeszcze wiele musi nauczyć patrząc na jej zdjęcia |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2012-07-06, 23:15
|
|
|
| Accent nie wiem ja karoline znam przez forum,i szczerze znam tylko nia ktora ma jakis konkretny aparat na robieniu zdjec i jej obrobc nie znam sie jestem tylko mechanikiem moge ci powiedziec ja ustawic zawory w twoim fazerze,odresturowane mam pojazdy zabytkowe i moge jej uzyczyc z moim imieniem nazwiskiem do kalandarza...i tyle:)na temta twojego fotografa mozna pogadac.ale modelka odpada nie zycze sobie siadania na moich motocyklach.. |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-07, 14:13
|
|
|
nie mojego fotografa, tylko ja fotografuje sam |
|
|
|
 |
linka90
Moderator pyskaty złośliwiec

Motocykl: ni ma....| plecak
Imię: Paulina
Wiek: 36 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 2836 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-07-07, 21:02
|
|
|
| accent napisał/a: | | oprócz posiadania aparatu, potrzebna jest jeszcze umiejętność jego dobrego wykorzystania |
jak to mówią...posiadanie lustrzanki czyni ciebie tylko posiadaczem lustrzanki, a nie fotografem. |
_________________ I'd rather be a comma than a full stop.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
You can be a master don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gonna find yourself.
You can be the best. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2012-07-07, 21:43
|
|
|
taaaaaaaa dużo gadania mało roboty... |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-07, 21:49
|
|
|
| soprano napisał/a: | taaaaaaaa dużo gadania mało roboty... |
Ewa, spokojnie, mam fajny pomysł, może ze 2-3 zdjęcia nadające się z tego będą
do kiedy chcecie mieć skompletowane zdjęcia do kalendarza? |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2012-07-07, 21:55
|
|
|
accent, to nie było do Ciebie ale dzięki za odpowiedź |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-07, 21:58
|
|
|
| soprano napisał/a: | accent, to nie było do Ciebie ale dzięki za odpowiedź |
wiem ale chciałem dorzucić, że też planuje coś dorzucić od siebie
na kiedy planowane jest wydanie kalendarza? |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2012-07-07, 22:00
|
|
|
| Nooo skoro to ma być na 2013r. to trzeba się tak do końca września sprężyć ale to już Pure Evil musi się wypowiedzieć. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

|
Wysłany: 2012-07-07, 22:08
|
|
|
| taki jest plan zeby do konca wakacji zebrac fotki, we wrzesniu je poukladac na kazdy miesiac, i max w pazdzierniku zeby byl juz druk. Co z tego wyjdzie, zobaczymy. |
|
|
|
 |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-07, 22:10
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | taki jest plan zeby do konca wakacji zebrac fotki, we wrzesniu je poukladac na kazdy miesiac, i max w pazdzierniku zeby byl juz druk. Co z tego wyjdzie, zobaczymy. |
ok, czyli jeszcze 1,5 miesiąca |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |