|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Spotkanie zapoznawcze |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-23, 00:14
|
|
|
| Ice man napisał/a: |
ja tam wiem czego chciał nie udawaj swietego teraz bedziesz zgrywał niewiniatko nie ze mna te numery | no no lodziarza a Ty sie w klossa bawiszy czy co lepiej bys koleżanke przekonał do wszucenia zdjeć |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-04-23, 00:19
|
|
|
| magik napisał/a: | | Ice man napisał/a: |
ja tam wiem czego chciał nie udawaj swietego teraz bedziesz zgrywał niewiniatko nie ze mna te numery | no no lodziarza a Ty sie w klossa bawiszy czy co lepiej bys koleżanke przekonał do wszucenia zdjeć | nie od dzis całe zycie jak j-23:D karolina daj te zdjecia bo inaczej magik jutro bedzie swoje frustracje wyladowywał na bogu ducha winnych ludziach albo i zwierzetach jak by to nie brzmiało |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
Karolina
Moderator

Motocykl: Brak
Imię: Karolina
|
Wysłany: 2012-04-23, 00:21 ,
|
|
|
| Niestety zdjęć tutaj nie będzie, zapraszam na wspólne spotkanie, będziesz mi sie Magiku drogi przyjrzeć jak tak bardzo jesteś ciekawy:) Dobranoc |
_________________ Ryk silnika - me serce w jego rytm tyka |
| Ostatnio zmieniony przez Karolina 2012-04-23, 00:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-23, 00:30
|
|
|
coż za propozycja aż nie sposób odmówic heheh | Ice man napisał/a: | | zwierzetach jak by to nie brzmiało | ej je lodziarz zwierząt w to nie mieszaj a zwłaszcza jednego hehehe |
|
|
|
 |
Karolina
Moderator

Motocykl: Brak
Imię: Karolina
|
Wysłany: 2012-04-23, 06:04 .
|
|
|
W takim razie już się nie mogę doczekać spotkania Miłego dnia wszystkim |
_________________ Ryk silnika - me serce w jego rytm tyka |
| Ostatnio zmieniony przez Karolina 2012-05-30, 12:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |