Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2010-05-08, 22:51
Spotkania Forumowiczów
Autor Wiadomość
soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-06-19, 21:58   

Dajmy już spokój, ja nadal czuję niesmak ale zadbajmy aby to co nam się trafiło najlepszego czyli spotkania forumowe odbywały się nadal to jest najważniejsze a co do forum to ja już nie traktują tego tematu poważnie po prostu wolę z Wami rozmawiać w realu.
Pozdrawiam Ewa.

SKURA 

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
Wysłany: 2010-06-19, 22:06   

ja chetnie sie pojawie na jablizszym spotkaniu:-)

slusar_o2 

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-06-19, 23:42   

kosma napisał/a:
o juz dawno mozna bylo rozwiazac. Na poprzednim forum.

jasne...
Ja szczerze kibicowałem Pchele. Mówię, zobaczy że jest konkurencja to się weźmie chłopak i spręży ze zmianami, a potem wszystko wróci do normy.
A tu 2 miesiące minęły, a stare forum dalej jest nie do użytku. Ogólny rozpierd*l i nie chce mi się wymieniać co jest źle, bo wiele razy pisałem już o błędach i niedoróbkach jakie tam są.

A to jest dobra platforma do umawiania się na różnorakie wycieczki. Szczególnie dla osób takich jak jak co prawie nikogo nie znają i robią dopiero pierwsze raczkujące kroki w światku motocyklowym. Ja więcej nie oczekuje, a w tym aspekcie to forum sprawdza się znakomicie.

http://www.bikepics.com/members/slusar_o2/

kosma 

Imię: Marek
Wysłany: 2010-06-20, 10:33   

Wlasnie to jest platforma do umawiania sie. Wyglad nie jest az tak wazny. Wiec odpowiedz sob :) :)))) ie sam po co to bylo zrobione. Zreszta dzis mnie to juz pierdoli po calosci.
Na nastepnym spotkaniu tez sie pojawie :>

[ Dodano: 2010-06-20, 18:16 ]
Wyedytowalbym ale qrwa nie mozna.

Nie mozna nawet wyedytowac tego co ten gowniany skrypt dodal. Co za hoojostwo :)

Nie mozna nawet wyedytowac tego co ten gowniany skrypt dodal. Co za hoojostwo :)

elemeledudek 

Motocykl: Tiger 800
Wysłany: 2010-06-21, 11:24   

Zdołałem jeszcze przeczytac te posty których już teraz nie ma, i uwierzyć nie moge że taka pierdoła jak forum internetowe moze tak "poróżnić" ludzi. Toż już nie macie większych problemów?
Spotkania forumowe moga sie spokojnie odbywac bez sponsorów i nagród, a konkursy, skoro juz muszą być dla integracji (choć z tą teorią sie nie zgadzam) możemy sobie zorganizować sami. Mogymy pociepac patykiem na odległość i tez bedzie zabawa a zwyciezca dostanie całusa od któregoś plecaczka lub motocyklistki ;)
Nie mówcie mi, że bez kasy nie mozna sie dobra bawić i integrować.

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-21, 14:35   

Melek dobrze gada, wódki mu polać. :)

Akatora 
Szyja Prezesa

Motocykl: C z a RR n u s z e k
Imię: Joasia
Wysłany: 2010-06-21, 15:26   

elemeledudek napisał/a:

Spotkania forumowe moga sie spokojnie odbywac bez sponsorów i nagrółd, a konkursy, skoro juz muszą być dla integracji (choć z tą teorią sie nie zgadzam)

Ilu ludzi masz takich, ktorzy rusza tylek i zrobia cos ot tak poprostu??
Nie mowie ze nie masz racji, ale nie byles np. na 1 spotkaniu, nie widziales grupek ludzi gdzie towarzystwo nie mieszalo sie zeby sie poznac.

uzi68 napisał/a:
Melek dobrze gada, wódki mu polć. :)

Z całym szacunkiem, nie czepiam się, ale ostatnio tej wódki lejesz komu popadnie...

Tak ogólnie to chciałam tylko zwrócić uwagę, że jeszcze kilka stron do tyłu pełni zachwytu dziekowaliście "Komuś" za zajebiste spotkanie, dziś mieszacie go z błotem.

I tak, mam to w dupie ze ktoś mnie zaraz pojedzie, że nie mówie tego co chcecie usłyszeć.

elemeledudek 

Wysłany: 2010-06-21, 16:06   

Akatora, a przepraszam skąd tak stanowczo twierdzisz, że mnie nie było?? Peszek masz akurat bo byłem i sie całkiem dobrze bawilem. Długo i tak bym nie posiedział bo ja to wolę pośmigać niz dupsko na ławce plaszczyć. Troche sie pogadało, żółtą Ninje uratowało i w deszczu do garazu wróciło. Skromnie i fajnie. Mogę sie mylić, ale podczas konkursów też bym raczej stał w towarzystwie jakiejś "grupy" takiej czy innej.

Borsuk 

Motocykl: był Honda NT700 Deauville
Imię: Bogdan
Wysłany: 2010-06-21, 16:46   

Śmiem twierdzić, że to na drugim spotkaniu stworzyło się "Towarzystwo Świętej Adoracji"
Na pierwszym siedzieliśmy wszyscy w jednym kręgu, każdy widział każdego i były prowadzone wspólne rozmowy. Na drugim były 3 grupy siedzące oddzielnie i to plecami bądź bokiem do siebie.
Byłem na 2 spotkaniach, ale na 3 nie wybieram się, bo jak mówi mój kolega
elemeledudek napisał/a:
bo ja to wolę pośmigac niz dupsko na ławce plaszczyć

kosma 

Wysłany: 2010-06-21, 17:05   

Kolejne posty ktore potwierdzaja moja teorie ze motocyklisci to przede wszytskim indywidualisci i maja gdzies grupowanie sie :)conajmniej jakby obok smigania gdzies nie szlo tez posiedziec ze znajomymi bo przez ten czasm mozna by przejechac 300km Troche przesadzacie Panowie z tymi tekstami "bo ja to wolę pośmigać niz dupsko na ławce plaszczyć"

uzi68
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-21, 17:08   

Akatora - wódki warto dać każdemu, kto dobrze mówi.
Dziękowaliśmy Francowi za udaną imprezę i jeszcze pewnie przy spotkaniu podziękuję mu osobiście. To co się stało na form szczerze powiedziawszy niewiele mnie obchodzi.
Jest to sprawa kilku konkretnych osób i mnie nic do tego.
Szkoda tylko, że nie dogadali się poza forum.
Borsuk, masz rację , że wyszło trochę niefortunnie z tymi ławkami, ale to zawsze można zmienić. Co do spotkań: kto chce- będzie; kto nie - nie będzie.Mi było naprawdę bardzo miło poznać wszystkich, którzy byli na obu spotkaniach. Koniec. Duża kropka.

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-06-21, 18:41   

Borsuk, a to Ty byłeś ostatnio u mnie z Diablicą?? :D
pozdro :D

sory za OT.

Kicia 

Motocykl: na razie brak
Imię: Ela
  Wysłany: 2010-06-21, 21:09   

Akatora napisał/a:

nie byles np. na 1 spotkaniu, nie widziales grupek ludzi gdzie towarzystwo nie mieszalo sie zeby sie poznac.

ja myślę, że grupki zawsze się robią i nie mamy na to wpływu, bo lepiej jest spędzić czas z osobami, które się zna, a których może się dawno nie widziało :) Ja też siedziałam z osobami, które znam, ale udało mi się poznać kogoś nowego. Jakoś nie szczególnie wyciągałam dłoń bo za dużo ludzi było i trudno zapamiętać wszystkich. Dlatego wcale mnie te grupki nie dziwią :)

elemeledudek 

Wysłany: 2010-06-21, 21:55   

Borsuk, ty lepeij uważaj co tutaj wypisujesz, co ludzie tak nabuzowani, że za bele co ci wiadro pomyj na głowe wyleją ;)

Kosma, bracie weź mnie prosze nie "sztresuj". Ewidentnie wole pośmigać niż siedzieć godzinami i jeśli pozwolisz będę przy tym obstawał. Niezmienia to faktu, że ja chetnie na kolejne spotkanie podjade jak bede miał akurat czas i posiedze chwile wśród takich pasjonatów jak ja. Weź juz lepiej przestan podkręcać tutaj atmosfere i na pchełowym forum odpowiedz w końcu na pytanie które zadałem chyba jeszcze w zeszłym tygodniu.

I w ogóle....ja wiem że pada i zimo, ale wrzućcie na luz bo jak sie to czyta to pusty śmiech ogarnia.

kosma 

Wysłany: 2010-06-22, 07:37   

Hmmmm pytanie ? :)

Odpowiedz do tematu