|
pożegnanie lata z SCC TEAM |
| Autor |
Wiadomość |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:20
|
|
|
Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą niedzielę (i cierpliwość do mojej kulawej jazdy spowodowanej baaaardzo rzadkim korzystaniem z moto), chylę czoła przed organizatorami było zaj...........e. I CHCĘ WIĘCEJ!!! czekam już niecierpliwie na obiecane wiosenne wydanie |
|
|
|
 |
Diablica717

Motocykl: Suzuki GS 500 E
Imię: Monika
Wiek: 42 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 1311 Skąd: Siemianowice Śl.
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:25
|
|
|
Impreza suuuper, wielkie brawa dla organizatorów i równie wielkie dla uczestników.
Dzięki za fajną zabawę i do następnego |
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same ... |
|
|
|
 |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:27
|
|
|
| soprano napisał/a: | Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałą niedzielę (i cierpliwość do mojej kulawej jazdy spowodowanej baaaardzo rzadkim korzystaniem z moto), chylę czoła przed organizatorami było zaj...........e. I CHCĘ WIĘCEJ!!! czekam już niecierpliwie na obiecane wiosenne wydanie |
Sezon jeszcze się nie skonczył , zawsze można zrobić przywitanie jesieni do wiosny nie trzeba czekać.
Jakoś nie zauważyłem tej kulawej jazdy chyba jesteś przewrażliwiona
Zdążysz pojeździć jak tylko znajdziesz czas i ochotę:D |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:30
|
|
|
Ja w pierwszej kolejności dziękuję Akatorce , za wielkie serducho włożone w pomoc przy realizacji pomysłu, NASZEGO pomysłu.
Asiu, naprawdę bez Ciebie to by nie wypaliło.
Wam WSZYSTKIM, bo nie chcę przez zapomnienie pominąć kogokolwiek, za sam udział, z chęć zabawy i naprawdę serdeczne podejście do sprawy. Dzięki WAM wiem, że cały wysiłek nie poszedł na marne, że naprawdę jest dla Kogo.
Uzi, pamiętaj o Marzannie, być może na wiosnę będzie powtórka… Ale do wiosny jeszcze czas. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
roger

Motocykl: kawasaki vulcan 2000
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:33
|
|
|
Podpisuję się dwoma ręcami pod wszystkim co powyżej napisane. Jestem pełen uznania dla Asi i Andrzeja za to, że chciało wam się to wszystko organizować i zadać Sobie tyle trudu . Strzałeczka. Było zajebiście |
|
|
|
 |
Junior

Motocykl: w kawałkach
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:35
|
|
|
Wielkie Dzięki za super zabawe udał sie wypad |
|
|
|
 |
vit66
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:36
|
|
|
| I którędy wracaliście do Katowic ? O ile sie nie mylę to przed Bielskiem zawróciliście w każdym razie jakaś "narada " była ? Niestety w takim korku i przy tej ilości motocykli z komunikacją jest trochę kłopot |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:39
|
|
|
ja mam jedno zdjecie - ale za to jakie
 |
|
|
|
 |
Diablica717

|
Wysłany: 2010-09-19, 20:43
|
|
|
| vit66 napisał/a: | | I którędy wracaliście do Katowic ? O ile sie nie mylę to przed Bielskiem zawróciliście w każdym razie jakaś "narada " była ? Niestety w takim korku i przy tej ilości motocykli z komunikacją jest trochę kłopot |
Zawróciliśmy bo koledze coś się stało z motocyklem, ale po chwili już dołączyli do nas więc było kolejne zawracanie na drogę na Bielsko, po którym Szwagier wdał się w dyskusję z Panem z GOLFA haha (fotka poniżej, widać w czasie jazdy można wszystko) |
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same ... |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:49
|
|
|
powiedzcie mi, czy tylko ja mam takie wrażenie, czy Wam też tak się wydaje, że ludki w golfikach jakoś tak inaczej się zachowują na drogach? Jakby byli lepsiejsi....
i ten gest posiadacza golfika.... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
tomek_tm
FE80

Motocykl: CB 600
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:52
|
|
|
Nie będę orginalny i też podziekuje wszystkim za przemiłe towarzystwo no i ORGANIZATOROM za swietnie przygotowaną inprezkę.
A tu perę fotek , reszta tak jak mówiłem |
|
|
 |
vit66
|
Wysłany: 2010-09-19, 20:52
|
|
|
Chyba to nie ma nic wspólnego z marką samochodu ale faktycznie coś go czółko swędziało , jak wszędzie są ludzie i ludziska |
|
|
|
 |
szwagier

Motocykl: bandit 600S
Imię: Marcin
Wiek: 48 Dołączył: 28 Kwi 2010 Posty: 289 Skąd: siemianowice ÂślÂąskie
|
Wysłany: 2010-09-19, 21:01
|
|
|
| Diablica717 napisał/a: | | Szwagier wdał się w dyskusję z Panem z GOLFA haha |
Frajer i tyle a takie pospólstwo trzeba tępic!!!
Wielkie podziekowania dla Asi i Andrzeja,wyszło Wam to wszystko naprawde perfekcyjnie,nawet gospodarz był zajebisty
Na pierwszym zimowym spotkaniu,takim w knajpce bez motocykli i samochodów stawiamy wam po bardzo wielkim drinusiu!!! |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-09-19, 21:03
|
|
|
| Diablica717 napisał/a: | | Zawróciliśmy bo koledze coś się stało z motocyklem |
od samego rana miałem problemy z linką do sprzęgła, aż cud, że nie pękła gdzieś w Wiśle Na szczęście Uzi zawsze ma przy sobie zestaw małego harcerza i pożyczył mi trochę taśmy, za co jestem dozgonnie wdzięczny
a co do puszek to radze też uważać na kierowców w Lagunach, bo potrafią się przykleić z tyłu, niczym zakompleksieni panowie w dresach.
Swoją drogą ten koleś w bmw 5 co wbił się w naszą grupę na chama, też był niezłym kretynem. |
|
 |
Diablica717

|
Wysłany: 2010-09-19, 21:05
|
|
|
Noo na tej ostatniej fotce to nas jeszcze nie ma bo nam benzyny zabrakło i biedny Tomek musiał motor pchać
PS. Tomek wybacz |
|
|
|
 |
|
|