|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
koniec sezonu - targ 19 październik 2014 |
| Autor |
Wiadomość |
gabyendbert
Motocykl: suzuki intruder 1400
Imię: Bert
|
Wysłany: 2014-10-02, 22:22 koniec sezonu - targ 19 październik 2014
|
|
|
Zakończenie sezonu motocyklowego!
Chcemy zakończyć ten sezon motocyklowy „targiem motocyklowym”. Co prawda większość z nas będzie jeździć tak długo jak pogoda na to pozwoli, ale do czego zmierzam! Wielu z nas ma w garażu niepotrzebne części czy gadżety do motocyklów. Wielu też w trakcie zimy „dłubie” przy maszynie żeby ją nieco odnowić czy upiększyć. Dlatego też może macie coś, co komuś innemu może się przydać!
Osoby które chciałyby coś sprzedać ze swojej półki garażowej (motocyklowej ) mogą zamówić u nas stanowisko! Nawet gdyby pogoda nie dopisała to zrobimy miejsce w środku w lokalu.
Dla pewności że zdeklarowane osoby rzeczywiście się pojawią, będzie wpisowe w wysokości 15 zł. Jednak w tej cenie jest zagwarantowane stanowisko, kawa lub herbata przez cały czas trwania „targu” oraz naszego wyrobu pyszna, duża zapiekana bagietka Mexikana faszerowana mięsem mielonym. Pychota!
Oczywiście będzie także muzyka i nasza sobotnia promocja dla motocyklistów – dwa napoje bezalkoholowe w cenie jednego!
Planowana data tego wydarzenia to 19 październik 2014 od godz. 11.00-17.00.
Zapisy na stanowiska do 12 października.
Zapraszamy wszystkich! Tych którzy chcą się pozbyć i tych którzy chcą nabyć coś do swojego cacka. Pozostali motocykliści również bardzo mile widziani
Czekamy na zgłoszenia!
Zielony Dach, Wilkowice - Żywiecka 555 |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2014-10-03, 09:18
|
|
|
| Ja przepraszam, ale "Wy" znaczy kto? Nie kojarzę człowieka a z opisu jakos tez niczego wydedukować nie mogę. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
gabyendbert
|
Wysłany: 2014-10-03, 16:44 koniec sezonu - targ
|
|
|
elemeledudek, no napewno człowieka nie kojarzysz,gdyż jestem tu "nowy", wszystko o mnie, o nas(bo jest nas dwóch: ja i mój plecak) znajdziesz na profilu lub fb, lub na www,
pozdrowionka
[ Dodano: 2014-10-09, 23:33 ]
nie ma nikt niczego co mu w garażu zawadza,? części motocyklow, ubiór itp?,
[ Dodano: 2014-10-11, 00:36 ]
przedłużamy czas zapisów do 15 pazdziernka, dla tych którzy jeszcze nie moga się zdecydować |
| Ostatnio zmieniony przez gabyendbert 2014-10-03, 16:49, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
gabyendbert
|
Wysłany: 2014-10-15, 21:45
|
|
|
| Ze względu na niewielką ilość osób chcących uczestniczyć w targu, zostaje on zawieszony,i uruchomiony po zimie, nasz lokal jest dla motocyklstów otwarty również w okresie jesienno-zimowym, więc zapraszamy, w niedzielę zamiast targu - duszonki (jeśli oczywiście zbierze się odpowiednia liczba osób) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |