|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
4-7 kwietnia 2013r. IV Custom Festival w Poznaniu |
| Autor |
Wiadomość |
Damian i Mizi

Motocykl: customowy VL 1500
Imię: Damian
Wiek: 54 Dołączył: 13 Mar 2013 Posty: 163 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 2013-03-14, 11:05 4-7 kwietnia 2013r. IV Custom Festival w Poznaniu
|
|
|
Dostałem na maila jakis czas temu informacje i mam zamiar tam sie pojawić z nową koncepcją
IV Custom Festival, Poznań 4-7 kwietnia 2013roku
Po raz czwarty redakcja magazynu motocyklowego Custom ma zaszczyt zaprosić wszystkich entuzjastów customowych motocykli do udziału w Custom Festivalu.
Custom Festival 2013 odbędzie się podczas poznańskich targów motoryzacyjnych Motor Show 2013, które są największą w Polsce motoryzacyjną imprezą targowo-wystawienniczą. Motor Show i Custom Festival odbędą się w dniach 4-7 kwietna 2013, czyli będą trwać o jeden dzień dłużej niż w ubiegłym roku.
Custom Festival ma rangę Mistrzostw Polski Motocykli Customowych i jest jednocześnie jedną z eliminacji cyklu V4, czyli Mistrzostw Europy Wschodniej.
Kalendarz V4 przedstawia się następująco:
7-10 marca Czechy – Praga
14-17 marca Słowacja – Bratysława
28-31 marca Węgry – Budapeszt
4-7 kwietnia Polska – Poznań
23-26 maja Czechy – Mušov (ATC Merkur Pasohlavky - FINAŁ)
Zgłoszenia do zagranicznych eliminacji cyklu V4 należy dokonywać za pośrednictwem strony: www.blackmachine.cz .
Uczestnictwo w Custom Festivalu może przedstawiać się następująco:
1. Jako uczestnik konkursu rywalizujący w Mistrzostwach Polski Motocykli Customowych i eliminacji Mistrzostw Europy Wschodniej V4.
2. Jako wystawca wykupujący stoisko handlowo-wystawiennicze.
3. Jednocześnie jako wystawca i uczestnik konkursu.
[ Dodano: 2013-04-05, 16:54 ]
chyba ktos podpatrzył moje malowanie i sie na nim wzoruje...
choc troche przekombinowane, a czerwien zbyt jaskrawa, a na moj gust powinna być stonowana...
 |
_________________ O mój boże, o mój boże, a ja jeżdżę na motorze
Historia mojego customa
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |