|
31.03-01.04.2012 Moto Skuteriada w Zabrzu / Hala MOSiR |
| Autor |
Wiadomość |
tomcio68
Motocykl: Honda Shadow 1100
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-03-31, 22:18
|
|
|
| Paweł_RSL napisał/a: | | Jak wygląda sprawa z zakupem akcesorii motocyklowych (kaski, buty, rękawice) bo chciałbym jutro się tam wybrać żeby coś kupić. Jest w czym wybierać ? |
Nie ma w czym wybierać, jedno stoisko i wielki szajs. Lepiej wybrać się do sklepu. Szkoda czasu i kasy na wstęp. |
_________________ kiedyś coś tu będzie |
|
|
|
 |
Broda

Motocykl: harry fxdwgi
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2012-04-01, 18:05
|
|
|
| 20 zł za wejście to kradzież.... nic tam nie ma, myślałem że bazar w Katowicach jest kiepski ale Moto Skuteriada go pobiła... nigdy więcej |
_________________ black squadron |
|
|
|
 |
Slawo

Motocykl: XJ 600 Diversion
Imię: Sławek
|
Wysłany: 2012-04-01, 21:20
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | Totalne DNO
Szkoda czasu i kasy |
Troche dziwią mnie takie komentarze, dla każdego pasjonata możliwość dowolnego poprzymierzania się do maszynek wszelkiego gatunku, pobycia w atmosferze podobnych do siebie dusz powinno być świętem. Ja byłem i jestem jak najbardziej zadowolony.
Poza tym jeśli komuś mało to powinien tym bardziej zachęcać kolegów do wizyty aby w kolejnych latach dealerzy widzieli że ich wysiłki nie idą na marne i byli gotowi inwestować w takie imprezy więcej i więcej.
Krótko mówiąc -taką postawą ponownie zabijamy odradzającą się właśnie wystawę. |
| Ostatnio zmieniony przez Slawo 2012-04-01, 21:24, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
janoshm [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-02, 00:00
|
|
|
|
| Ostatnio zmieniony przez janoshm 2012-04-18, 18:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Slawo

|
Wysłany: 2012-04-02, 01:17
|
|
|
| janoshm napisał/a: | Slawo,
| Cytat: | ich wysiłki nie idą na marne i byli gotowi inwestować w takie imprezy więcej i więcej.
|
Jak na razie to ja zainwestowałem 40zł a wysiłki tych organizatorów poniżej krytyki Dlaczego wszystko należy budować na naszych biednych plecach. W dodatku zostałem oszukany pisało że będzie się wystawiać Honda a tam wielkie G |
To chyba trzeba mieć bardziej pretensje do Hondy. A raczej mieć nadzieję że w przyszłym roku nie będzie jej wypadało nie być.
Przestańmy k.. marudzić i narzekać na wszystko. A czasy kiedy wszystko było "za darmo" skończyły się parenaście lat temu.
Poza tym ile powinien kosztować wjazd na wystawę w dzisiejszych czasach jeśli na sam dojazd wydałeś 20zł?? |
| Ostatnio zmieniony przez Slawo 2012-04-02, 01:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-04-02, 06:58
|
|
|
| Slawo, wystawa to biznes dla organizatora... a Jak jest w biznesie to pewnie wiesz, żeby zarobić trzeba najpierw zainwestować, przyciągnąć klienta ceną i jakością. Z tego co piszą, to cena była za wysoka a jakości nie było wcale... |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2012-04-02, 07:12
|
|
|
dla mnie sprawa jasna to oni chca sprzedac (wiec calują $ )
mosir kroi kase od nich za stoiska i od jeleni czyli nas za wejscie
porazkaaaaaaaaaa na całej lini |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2012-04-02, 07:19
|
|
|
40zł za wjazd dla dwojki ... wolalem to przepieprzyc na kino, przynajmniej wieksza rozrywka byla , niz pochodzic z 20min i wyjsc bo tak chyba by to bylo
za 5zł bym przyjechal pochodzic bo to nawet 1l paliwa nie jest . |
|
 |
tomcio68
Motocykl: Honda Shadow 1100
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-04-02, 07:39
|
|
|
| Slawo napisał/a: | | każdego pasjonata możliwość dowolnego poprzymierzania się do maszynek wszelkiego gatunku | z napisem nie siadać, | Slawo napisał/a: | | Krótko mówiąc -taką postawą ponownie zabijamy odradzającą się właśnie wystawę. | to organizatorzy zabijają takie imprezy jeśli ileś lat temu była taka sama kicha i nie wyciągnęli żadnych wniosków to już ich problem. | Slawo napisał/a: | | A czasy kiedy wszystko było "za darmo" skończyły się parenaście lat temu. | A jak płacę to wymagam takie teraz kurwa czasy mamy. |
_________________ kiedyś coś tu będzie |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2012-04-02, 21:42
|
|
|
| Slawo napisał/a: | | Miki72 napisał/a: | Totalne DNO
Szkoda czasu i kasy |
Troche dziwią mnie takie komentarze |
kto Ci płaci za takie opinie o tej imprezie ?
niestety w naszym regionie nie mamy szczęścia do dobrze zorganizowanych imprez moto-targowych...
| defQ napisał/a: | niz pochodzic z 20min i wyjsc bo tak chyba by to bylo
|
Dokładnie tak samo i to tylko dlatego tak długo, że mnie na stoisku Ducati/Triumph na chwilę zatrzymali |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Miki72 2012-04-02, 21:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Slawo

|
Wysłany: 2012-04-02, 23:49
|
|
|
[quote="Miki72"][quote="Slawo"] | Miki72 napisał/a: |
kto Ci płaci za takie opinie o tej imprezie ?
|
Nie bądź śmieszny. Wyrażam swoje zdanie i tyle (Szklanka do połowy pełna a nie pusta)
Szkoda tylko że takich marud jest tak wiele w tym kraju... |
| Ostatnio zmieniony przez Slawo 2012-04-02, 23:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2012-04-03, 08:55
|
|
|
| Slawo napisał/a: | Szkoda tylko że takich marud jest tak wiele w tym kraju... |
ja się za to wcale nie dziwię...skoro takie denne imprezy im się stale zapodaje
mnie już nie podnieca oglądanie kilku (bo o skuterach nie mówię) motocykli za 20 zeta.
To już Oldtimer lepszy bo przynajmniej w miarę można zjeść i jest gdzie usiąść i z kumplami pogadać |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2012-04-03, 10:16
|
|
|
| Slawo napisał/a: | Szkoda tylko że takich marud jest tak wiele w tym kraju... |
ludzie często mają porównanie z targami miedzynarodowymi w innych krajach, gdzie za podobną cenę, dostaje się dużo więcej Nie możesz się dziwić że narzekają jak widzą taką biedę (nie byłem, nie oceniam, ale jak ktoś pisze ze bazar jest lepszy, to to naprawdę źle świadczy) |
|
 |
|
|