|
25.09.2011r. DEMOLUTION DERBY jedyna taka impreza w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-09-25, 19:43
|
|
|
| ciekawe czy bedzie następny raz bo jakiś czas temu też była impra crossowa i na tym jednym razie się skończyło |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-09-25, 19:45
|
|
|
| z tego co wiem to nie było następnej z powodu braku miejsca ... |
|
|
|
 |
marys888
Motocykl: HONDA CB 750
Imię: Mariusz
Wiek: 51 Dołączył: 14 Lis 2010 Posty: 7 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:01
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | Trzeba wziąć pod uwagę że chłopaki z Sosnowieckiego Stowarzyszenia Crossów i Quadów
robili pierwszą imprezę tego typu. Myślę że wyszło bardzo dobrze a następnym razem będzie jeszcze lepiej |
Myślę, że zabrakło osoby, która by wszystko pilnowała i zarządzała całością. Skoro harmonogram mówił, że zawody zaczynają się o 16 to jak można zacząć o 15???
Nie rozumiem wytłumaczenia, że chłopaki nie wytrzymali. To była również dla nich reklama (warsztaty mechaniczne) przez to stracili wielu potencjalnych klientów, którzy nie mieli możliwości nawet usłyszeć o tych warsztatach.
Ale chwała im za to, że zorganizowali i miejmy nadzieję, że następne imprezy będą tylko lepsze |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:03
|
|
|
| Będzie, że narzekam ale oprócz Red Bull X-Fighters nie ma imprez i pokazów na takim poziomie na jakim można to było zobaczyć ze 20 lat temu. Chociażby w pierwszym lepszym Chorzowskim wesołym miasteczku jak goście na motocyklach po ścianach zapieprzali. Albo jak demolowali auta na pokazach kaskaderskich jedno postawione pionowo facet się rozpędził w drugim na rampę w powietrze i jeb w tego postawionego pionowo trochę samochodów zmiażdżyli ognia było i bez żadnych klatek bezpieczeństwa i innych badziewi. Stara dobra kaskaderska szkoła. To był poziom i fachowcy a teraz imprezy: typu rozsiądą się w wypicowanych furach puszczą muzyczkę i impreza a gwoździem programu jest jak tam ktoś zakręci kilka kółek. Kiedyś cyrk przyjeżdżał i można było zobaczyć fachowców jak sztuki odstawiają a teraz co ku...a siedzi się przed telewizorem i patrzy jak Pudzianowski kaleczy śpiew i taniec. Kiedyś było tego mniej ale jak było to na wysokim poziomie a teraz masa imprez ale tak na prawdę porównując do tego co się kiedyś oglądało to hujnia jest jedna wielka. No niestety ale taka jest prawda. |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:04
|
|
|
nie było następnej bo ze środuli napisali petycję że jest za głośno, taka była wersja na ostatnich zawodach.
dziś nie dałem rady być, w sumie to mi się nie chciało |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:36
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | Trzeba wziąć pod uwagę że chłopaki z Sosnowieckiego Stowarzyszenia Crossów i Quadów
robili pierwszą imprezę tego typu. Myślę że wyszło bardzo dobrze a następnym razem będzie jeszcze lepiej |
Tak ...niech zaczną o 9 rano , jak jeszcze nikogo nie będzie a my później sobie rozbite graty tylko pooglądamy |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:37
|
|
|
| W imieniu organizatora dziękuję wszystkim, którzy pomagali przy całej imprezie. |
|
|
|
 |
marys888
Motocykl: HONDA CB 750
Imię: Mariusz
Wiek: 51 Dołączył: 14 Lis 2010 Posty: 7 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:40
|
|
|
a proszę bardzo .... polecam się na przyszłość |
|
|
|
 |
mody
SCC Team

Motocykl: sprzedany...
Imię: Łukasz
Wiek: 41 Dołączył: 10 Maj 2010 Posty: 902 Skąd: Werne (D)
|
Wysłany: 2011-09-26, 13:58
|
|
|
To i ja cos dodam
KLIK |
_________________ Zyj tak, abys po latach mogl powiedziec:
Przynajmniej sie nie nudzilem... |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|