|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
15.09.2012r. SUMMER CARS PARTY Katowice |
| Autor |
Wiadomość |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-06, 23:01
|
|
|
Pablo poluzuj bo prostata Cie ciśnie chyba zbyt na poważnie dziś odbierasz moje teksty
| TNT napisał/a: | | (to takie ogólne stwierdzenie, nie ma tu żadnej personalnej wycieczki...) | Mimo to widze osobista wycieczkę pod moim adresem Jak chcesz i załatwisz kawałek placu przyjade pogadamy.
| TNT napisał/a: | | jak ktoś się trochę interesuje 'tjuningiem', samochodami | Ja swego czasu to było życie no i zainteresowania ale dalej wole jak to piszesz sam cos z kumplem pogrzebac pomajstrować
Po dtugie co to za tujning poprzyklejać 10kg plastiku z hipermarketu Prosze Cię z chęcia bym zobaczył chłopaków z gliwic z odrestaurowanym mustangiem z ładą z silnikiem BMW tylko że oni sie w takie "pipipi" jak to mówia nie bawią bo zatargaja sie do niemcowni odrazu części wymiana doświadczeń itd
może w 2008 było ok ale zeszły tok pełno lalusiuó w drogich furach od starego i szpan albo wieś tuningu Naprawde takich cacek na których warto było zawiesić oko było mało i do tego stały niedaleko stanowiska do konkursu dB drag czy jak to tam sie nazywało Owszem jaknie mieć dobre caraudio ale coś co wali po uszach jak rammstein w spodku w przestrzeni 1,5m na 1,5m na 1m to ja Cię prosze to ma być esencja tuningu Nie Nie i jeszcze raz Nie dlatego wole z ziomkami na garażu siedzieć i robić buggy niż sie gapić za 10pln na debili bo to mam ogladajac mały w zoo
I nie biez do siebie tak moich wypowiedzi bo sie niepotrzebnie stresujesz |
|
|
|
 |
jatromb
Motocykl: FZS 600 '99
Imię: Tomasz
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-07, 12:33
|
|
|
| TNT napisał/a: | Ma ktoś gotowe wtyki żeby to załatwić? Jeżeli nikt się nie znajdzie to może wtedy sam spróbuję.
Na razie proponuję jakąś wstępną listę chętnych żeby jechać grupą z forum.
1. TNT |
to co nie bedziesz 15 na Gliwicach |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-07, 13:56
|
|
|
yyy... a co jest 15 na gliwicach? jedyne co kojarzę 15.09 to mecz Piasta Gliwice z Lechią Gdańsk
joke od normalnego pisania odróżniam generalnie po zastosowanych emotkach
po drugie nie było tam żadnych personalnych wycieczek. stwierdzenie było naprawdę bardzo ogólne bo zdaje się że na forum ostatnio w modzie jest hejterstwo ;D
hmmm budujecie Buggy? da radę kiedyś podjechać się przyjrzeć? też mam w planach kiedyś zbudować sobie jakiegoś SAM'a
[ Dodano: 2012-09-10, 22:27 ]
Powiem tak.
E-mail został wysłany w czwartek. Brak odpowiedzi w piątek idzie zrozumieć i przez weekend jeszcze też... Ale jeżeli w poniedziałek wieczorem skrzynka świeci pustkami? Świetny organizator po prostu Rewelacja. |
| Ostatnio zmieniony przez TNT 2012-09-10, 22:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2012-09-10, 23:02
|
|
|
Panowie ... zbierajcie te swoje moto na myjnie i spotykamy się na imprezie
może browca wypijemy
ja będę autem z chłopakami z jedyną słuszną marką ... jutro podam jaki sektor
będę miał na sobie koszulkę forumową (może mnie moi nie zabiją )
także łatwo się znajdziemy |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-11, 00:45
|
|
|
| Thorgal1 napisał/a: | ja będę autem z chłopakami z jedyną słuszną marką ... jutro podam jaki sektor
także łatwo się znajdziemy | Nie ma opcji booo jest misja 15 i do 15:00 odpadam po za tym nie bede za wjazd bulil zeby bezalkoholowe wypić |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2012-09-11, 11:23
|
|
|
| magik napisał/a: | | Thorgal1 napisał/a: | ja będę autem z chłopakami z jedyną słuszną marką ... jutro podam jaki sektor
także łatwo się znajdziemy | Nie ma opcji booo jest misja 15 i do 15:00 odpadam po za tym nie bede za wjazd bulil zeby bezalkoholowe wypić |
bezalkoholowe ja stawiam |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-12, 20:41
|
|
|
| Thorgal1 napisał/a: | bezalkoholowe ja stawiam | lepiej załatw wjazd bo może sie po 15 przykulam jak skończy się akcja chyba że grilla zrobie na garząu to lipa |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2012-09-14, 21:12
|
|
|
| Patra napisał/a: | | magik napisał/a: | | impreza drentwa jak 100 trupów |
Jw
Byłam 2 lata- 2 raz tylko dlatego, że miałam wejściówkę za free.
BTW 10zł? Ju 3 lata temu nie było więcej? |
Koszt:
- Pieszy/Pasażer/Motor - 15zł/20zł
- Kierowca+ Pojazd - 20zł/25zł
Bilet Rodzinny 2+1 (2 os. dorosłe + dziecko do 16lat) - 30zł/40zł
Bilet Rodzinny 2+2 (2 osoby dorosłe + 2 dzieci do 16lat) - 35zł/50zł
Dodatkowa karta wjazdu (obowiązuje tylko z biletem) - 5zł
tańsze ceny do 07.09.2012 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-14, 21:21
|
|
|
| Daro ZX napisał/a: | | - Kierowca+ Pojazd - 20zł/25zł | żesz Q2 nie ma bata | Thorgal1 napisał/a: | bezalkoholowe ja stawiam | nawet tym mnie nie skusisz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |