|
12-13.02.2011r. Custom Festival. SPODEK |
| Autor |
Wiadomość |
motobandit
Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2011-02-14, 07:46
|
|
|
| viral napisał/a: | Byłem. Impreza byle jaka.
Motocykli nie dało się obejść i pooglądać dokładnie.
Na płycie też eksponaty jak z muzeum albo sali z fizyki.
I jak dla mnie najlepsze to czarne suzi. |
A ty przy wystawieniu motocykla chcialbys zeby ci kazdy na niego wlazil dotykal krecil manetka itp jak wsadziles w niego cale serce ? Tym bardziej ze tam 80% ludzi zwiedzajacych to by tak robila na 100% Jeden obejrzy drugi przy wsiadaniu kopytem rozjebie pol moto. |
|
|
|
 |
accord
Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2011-02-14, 09:13
|
|
|
| motobandit napisał/a: | | viral napisał/a: | Byłem. Impreza byle jaka.
Motocykli nie dało się obejść i pooglądać dokładnie.
Na płycie też eksponaty jak z muzeum albo sali z fizyki.
I jak dla mnie najlepsze to czarne suzi. |
A ty przy wystawieniu motocykla chcialbys zeby ci kazdy na niego wlazil dotykal krecil manetka itp jak wsadziles w niego cale serce ? Tym bardziej ze tam 80% ludzi zwiedzajacych to by tak robila na 100% Jeden obejrzy drugi przy wsiadaniu kopytem rozjebie pol moto. |
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Nie było mowy o "włażeniu" na moto a o tym że ogladanie motocykla tylko z przodu i pod katem zostawia pewien niedosyt.
Booster położył na swoich motocyklach tabliczki "NIE SIADAĆ" i jakoś nikt na nie nie właźił. |
_________________ Zdolny ale leń. |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-02-14, 10:17
|
|
|
accord, ale w sumie gdyby był swobodny dostęp do motocykli to tak by się to właśnie skończyło jak pisze motobandit.
A swoja drogą nikt nikogo się nie czepiał jak wszedł obejrzeć motor z drugiej strony. Zresztą wystarczyło spytać właściciela czy można usiąść i nie było problemu. Jestem tego przykładem |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
motobandit
|
Wysłany: 2011-02-14, 10:38
|
|
|
| Ja za rok z chlopakami odemnie postaramy sie tez wystawic 3 moto i nie chcialbym zeby mi jakies tofiki nie majace nic wspolnego z motocyklami latali kolo niego i przy nim grzebali nie mowiac juz o siadaniu. |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-02-14, 10:40
|
|
|
A tam zaraz siadać, pooglądać chcielibyśmy i tyle
A tak poważnie to mi się nie podobało to ustawienie maszn na holu, nie było żadnego klimatu motocyklowego mi się nie podobało i tyle. |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-02-14, 10:49
|
|
|
| Patra napisał/a: | | accord,Zresztą wystarczyło spytać właściciela czy można usiąść i nie było problemu. |
Bo to jest wlasnie najstarsza i najsluszniejsza zasada motocyklisty. Zanim dotkniesz a tym bardziej wsiadziesz na czyjes moto, zapytaj najpierw wlasciciela czy mozesz.
Niestety wiekszosc ma w dupie zasady i stad te cale tabliczki i tasmy odgradzajace.
Sama impreza rzeczywiscie mizerna, natomiast bylo warto dla samych motocykli. Milo jest popatrzec na zajebiste malowanie, perfekcyjne oszlifowanie spawow i krawedzi.
Mnie najbardziej podobalo sie malowanie tego zielonego. |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2011-02-14, 12:14
|
|
|
No chodzi mi o to, że ta wystawka była na odpierdol.
Przecie można było każdy z motocykli odgrodzić dookoła z osobna z tabliczkami nie dotykać/nie siadać.
Samochody na płycie można było dotykać, porysować przypadkowo, wsiadać do niektórych. |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-02-14, 12:18
|
|
|
| Cytat: | | No chodzi mi o to, że ta wystawka była na odpierdol. |
A to się zgadzam. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-02-14, 12:29
|
|
|
powiem tak jak by nie było taśm to podejrzewam żę nie jedno moto leżało by na glebie , pomiędzy motorami mało miejsca a każdy by chciał obejrzeć motor z każdej strony , więc co do taśm to rozumiem organizatorów i właścicieli jedne zapyta drugi posadzi dupsko a dzieciaki przypadkiem wpadną na moto , dlatego lepiej zapobiegać niż mieć nie przyjemności takie moje zdanie .
fakt impreza mizerna raczej za dużo nie było tego testosteronu , moto wystawione w kiepskich miejscach ale dworzec PKP nie mówiąc o tatuażu bo to Q... było pożal się panie borze patrząc na scenerię w koło .
Plusem cena bo jak na expo zapłaciłem 25zeta to tu 15 jest do przyjęcia jeszcze |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2011-02-14, 12:35
|
|
|
Trza być hardcorem, żeby w takich warunkach sterylnych dać się kłuć.
Można było tak :
http://www.supershowevent...showbike-hh.gif
Jak te maszyny są takie warte i wspaniałe, że ich nie można dotykać
to powinny być ładnie eksponowane.
W przyszłym roku i tak pójdę Bo piwko z kolegami w niedzielne popołudnie było warte biletu wstępu. |
|
|
|
 |
walek809

|
Wysłany: 2011-02-14, 13:04
|
|
|
| viral napisał/a: |
W przyszłym roku i tak pójdę Bo piwko z kolegami w niedzielne popołudnie było warte biletu wstępu. |
toteż właśnie |
|
|
|
 |
motobandit
|
Wysłany: 2011-02-14, 13:06
|
|
|
| viral napisał/a: | No chodzi mi o to, że ta wystawka była na odpierdol.
Przecie można było każdy z motocykli odgrodzić dookoła z osobna z tabliczkami nie dotykać/nie siadać.
Samochody na płycie można było dotykać, porysować przypadkowo, wsiadać do niektórych. |
Samochod sie nie przewroci jak wsiadziesz i nie muszisz go utrzymac , a niektore ofiary siadajac na moto by mogly by lezec razem z moto i jeszcze nie potrzebnie zrobic efekt domino i paredziesiat tys w piach , jak ktos nie wie ile kosztuje to pracy co gorsza kasy tez nie rozumie ludzi ogradzajacych tak moto przed niechcianymi siadaczo-dotykaczami.Chodz nie wiem co daje dotkniecie np manetki czy czegos innego lub siadanie na moto zadna mi to przyjemnosc jak sie nim nie przejedziesz wiec wystarczy nacieszenie oczu. |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-02-14, 13:08
|
|
|
Według mnie było nieżle choć mogło być lepiej.Jak na nasz rynek to i tak dobrze.
Ważne ,ze komuś chce się zorganizować całe przedsięwzięcie .Połączenie go z innymi "męskimi" hobby ma sens bo przyciąga większe tłumy przez co bilety są tańsze.
Lepsze to niż siedzenie przed telewizorem i walka z pilotem.
Choć transport i przygotowanie trochę kosztowało to i tak się opłacało go wystawić .
Nawiązałem kilka ciekawych kontaktów ,sprzedałem kilka częsci ,sesja zdjęciowa i całe trzy dni na "rauszu". |
|
|
|
 |
walek809

|
Wysłany: 2011-02-14, 13:24
|
|
|