|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
10-12.06.2011r. Jura Rally 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-27, 22:35
|
|
|
A co powiesz na opcję bez ładowania się w noclegi? Sowizdrzał też jest chętny, ale na jeden dzień + ognisko - myślę nad opcją jednego noclegu, ale wolałbym namiot od wygodnej pryczy w hotelu
Co do Jury, to jestem coraz bliżej decyzji na "tak", ale trzeba by przerzucić opony, bo kostki szkoda. |
|
 |
managa

Motocykl: nx650
Imię: Aga
|
Wysłany: 2011-05-27, 22:43
|
|
|
| ArturS napisał/a: | A co powiesz na opcję bez ładowania się w noclegi? Sowizdrzał też jest chętny, ale na jeden dzień + ognisko - myślę nad opcją jednego noclegu, ale wolałbym namiot od wygodnej pryczy w hotelu
Co do Jury, to jestem coraz bliżej decyzji na "tak", ale trzeba by przerzucić opony, bo kostki szkoda. |
Moment, bo aktualnie piszemy o dwóch różnych imprezach ^^ Na JuraRally chyba jednak nie pojadę (wypadło mi coś innego w tym terminie).. Poza tym po Jurze mogę zawsze pojeździć, daleko nie mam, chociaż sama nie lubię zapuszczać się w nieznane ; p
Zaś nad BeskidRally jeszcze się nie zastanawiałam, co, jak i na ile.. |
_________________ Honda Dominator FORUM
Rysunki motoryzacyjne i nie tylko |
|
|
|
 |
motobandit
Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2011-05-28, 00:39
|
|
|
Polecam impreze chlopaki jak sie za cos biora to na maxa My tam jezdziemy bez 2 zdan Jeszcze raz polecam
Street Beasts Zawiercie . Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-28, 14:24
|
|
|
Ja się już zgłosiłem. Zawsze to okazja polatać po okolicy |
|
|
|
 |
Jura Rally

Motocykl: HD Road King
Imię: Dredd
|
Wysłany: 2011-06-04, 16:29
|
|
|
To już za tydzień!!! Zdradzimy więc, że jakkolwiek chodzi przede wszystkim o zabawę,
to nagrodą za pierwsze miejsce w Rajdzie jest nawigacja motocyklowa NavRoad NR320BM Moto z AutoMapą Polski.
Zapraszamy serdecznie
Ps. Szutru faktycznie niewiele. Jednak w przyszłym roku postaramy się o dwie alternatywne trasy. Jedną z szutrem |
|
|
|
 |
motobandit
Motocykl: drag z xx sie robi
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2011-06-10, 13:30
|
|
|
Do zobaczenia jutro.
Pozdro V SB FG |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-11, 14:37
|
|
|
Wczoraj byłem z Puer-Evilem przywitać się z ekipą Rajdu. Wieczorem wróciliśmy do domu. Jadąc dzisiaj ok 08.30na Rajd w Siewierzu niestety mieliśmy wypadek. Pure ma niestety połamaną nogę. Maszyna rozbita.
Na szczęście TYLKO noga. Za rok na pewno przyjedziemy. Miłej zabawy i szerokości. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |