|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
08-10.04.2011r. MOTOR BIKE and scooter SHOW 2011 Spodek |
| Autor |
Wiadomość |
markopolo1970
Kocham NAKEDY!
Motocykl: Suzuki B-King
Imię: Marek
|
Wysłany: 2011-02-15, 21:25
|
|
|
Tylko, że to wczerwcu to MotoShow. Byłem na tym rok temu i kicha. Bardzo mało firm motocyklowych. Dużo samochodów a jakby nie patrzec to człowiek tam jedzie dla motongów prawda?!! Wychodzi na to, że na śląsku tego prawdziwego MotorBikeShow już nie będzie a szkoda :-( Kurcze jak to się ma rozwijać w tym kraju jak nikt nie wie kiedy bedzie impreza i gdzie i czy wogóle będzie?! TRAGEDYJA!!!!!
[ Dodano: 2011-02-15, 21:30 ]
OTO LINK DO TEJ IMPREZY CO MA BYĆ W CZERWCU!!! TYLKO CO TO MA WSPOLNEGO Z MOTOCYKLAMI!!??? TOTALNA CHAŁA!!!!
http://www.exposilesia.pl/automoto/pl/ |
|
|
|
 |
sorier
Motocykl: Div 600
Imię: sorier
|
Wysłany: 2011-02-16, 09:19
|
|
|
Do puki przęciętny polak zarabia 1500-2500zł, a nie 1500-2500euro to nie mamy szansy na normalne targi samochodowe i motocyklowe. Po co ładować pieniądze w promocje czegoś czego nikt nie kupi. No prawie nikt. Ale ten "prawie" nie sfinansuje takich targów. Biznes is biznes!
[ Dodano: 2011-02-23, 16:04 ]
Cyt. za scigacz.pl : "Potwierdziliśmy informację, że Wystawa Motocykli Polski Południowej planowana na dni 18-20 marca 2011 w halach Expo Silesia w Sosnowcu nie odbędzie się. Przyczyną odwołania imprezy jest zbyt małe zainteresowanie wystawców, co z kolei jest konsekwencją zastoju w branży motocyklowej, którego byliśmy świadkami w dwóch ostatnich latach." |
_________________ www.Stacje Benzynowe.pl - znajdź tanią stacje
 |
|
|
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2011-03-05, 20:12
|
|
|
czy wiecie coś wie na temat tych targów?? czy są organizowane?? bo ktoś tam ode mnie się jutro wybiera i tak czytając Wasze posty zastanawiam się czy ma sens wogóle tam jechać
ps.
chodzi mi o silesia expo sosnowiec które niby właśnie trwają |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
adik199

Motocykl: Suzi
Imię: Adrian
|
Wysłany: 2011-03-05, 20:30
|
|
|
| ostatnio jak smigałem obok to pisało ze sa targi dla seniorów i nic o auto moto show a zawsze jest info na płocie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |