|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
04-06.08.2011r. XVII Przystanek Woodstock |
| Autor |
Wiadomość |
Carri

Motocykl: Yamaha TT 600 E
Imię: Iza i Andrzej
|
Wysłany: 2011-08-03, 10:54
|
|
|
do zobaczyska na miejscu albo gdzieś w trasie |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
|
|
|
 |
tomko222

Motocykl: Yamaha FZ6 Fazer
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-08-08, 14:16
|
|
|
Ja byłem pierwszy raz i za rok na pewno też jade |
_________________ 2009-2014 Honda CB500 1998
2014-obecnie Yamaha FZ6 Fazer 2008 |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-08-08, 22:03
|
|
|
ja byłem jak zwykle W przyszłym roku już na 100% na motorze!
PKP w tym roku poległo na maxa :/
Tak się złożyło przez przypadek, że podczas parady motocyklowej byłem w mieście
Mam nagraną paradę ...ale kicha bo włączył mi się tryb MMS'owy i mam paradę nagraną w 30 częściowych kawałkach. Kumpela nagrywała aparatem więc jak zdobędę tylko filmik to wrzucam
A jak tam Wam się koncerty podobały?
Wg mnie Glaca dał czadu na "Projekcie REPUBLIKA", Helloween super, Airbourne - przezajebisty, Łąki Łan jak zwykle super! Ale Prodigy to kicha na maxa! Mieli swojego dźwiękowca który powinien się teraz powiesić - zepsuł najlepszy koncert!! Kto to widział, żebym na Woodstocku stał 50m od sceny i słyszał jak kumple ze sobą rozmawiają! Gdzie to "pierdolnięcie" było! U mnie w aucie skrzynia lepiej się wyrabia niż dźwiękowiec na Prodigy!! No ale cóż ...i tak Woodstock był zajebisty! Siedziałem tam od 2.08 i jak zwykle za krótko. W przyszłym roku jadę bity tydzień przed.
Wracając do motocykli - pozdrawiam koleżanki z BOANERGES z którymi to rozmawialiśmy przy jedzeniu pod polowym LIDLem |
|
|
|
 |
martinirose78

Motocykl: MONSTEREK 696 :D
Imię: Renia
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Gru 2010 Posty: 1017 Skąd: Wojkowice
|
Wysłany: 2011-08-09, 11:12
|
|
|
| YGH napisał/a: | | Ale Prodigy to kicha na maxa! Mieli swojego dźwiękowca który powinien się teraz powiesić - zepsuł najlepszy koncert!! Kto to widział, żebym na Woodstocku stał 50m od sceny i słyszał jak kumple ze sobą rozmawiają! Gdzie to "pierdolnięcie" było! U mnie w aucie skrzynia lepiej się wyrabia niż dźwiękowiec na Prodigy!! |
Zgadzam się z Tobą w 100% słabiutko to wypadło i to ich ciągłe "krok do tyłu"... Czekam na filmik z parady bo tylko część motóróf widziałam, tych którzy przejechali pod sceną niestety nie... No i myślę że może w przyszłym roku większą ekipą na moto pojedziemy, bo tego roku rekonesans w moto wiosce tylko robiliśmy. |
_________________ "Cztery kółka potrafią poruszyć ciało,ale dwa ruszaja dusze" |
|
|
|
 |
Gulliver

Motocykl: Yamaha XJR
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył: 29 Lis 2010 Posty: 68 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-08-10, 15:30
|
|
|
A jak atmosfera i życie przebiegało w moto wiosce? Niedaleko zaparkowałem autko i dość cichutko tam było Prodigy oglądałem sprzed namiotu (z racji tłumu pod sceną i w ogóle) i kontakt z publicznością mieli żaden... |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-08-10, 21:19
|
|
|
PROŻYGI kiepsko i do tego pełno techno-mułów ,
CALRSBERG gorszy od sików , sytuacje ratowało TESCO
Wyjazd bardziej uciążliwy niż poprzednio
Reszta to już w zasadzie same plus , więc planuje kolejny ŁUD ! |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |