|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Darmowe paliwo za dojazd do naszego serwisu |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-03-17, 13:23
|
|
|
no ja już na sam dźwięk ( czy widok) słowa PROMOCJA dostaję ciśnienia . A już jak słyszę że to "coś fajnego" to ...........
dobra kończe marudzenie , bo chopaki serwis będą musieli zamykać |
|
 |
2KH
2KH
Motocykl: TDM 900
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2011-03-17, 15:02
|
|
|
dobra panowie widzę, że u Was mowa o uczciwości wogóle nie wchodzi w grę, bo jak ktoś chce coś dac od siebie to od razu oszust.... nie chcecie nie musicie przyjeżdżac do mnie a zresztą pewnie jakbyście zobaczyli że nasz serwis jest w garażu to już wogóle oszuści i naciągacze, co nie?
Ps. prośba do admina o usunięcie wszystkich tematów z mojego forum oraz o usunięcie pod forum 2KH motocykle&quady dziękuję i życzę miłego pociskania smutów o oszustach i naciągaczach ja się z tej chorej dyskusji wypisuję |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-17, 15:14
|
|
|
| 2KH napisał/a: | | ...a zresztą pewnie jakbyście zobaczyli że nasz serwis jest w garażu to już wogóle oszuści i naciągacze, co nie?... |
No akurat tu się mylisz bo największe wały z reguły przechodzą tam gdzie na podłogach są marmury i to jak warsztat wygląda nie musi świadczyć o uczciwości. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-03-17, 17:47
|
|
|
| 2KH napisał/a: | dobra panowie widzę, że u Was mowa o uczciwości wogóle nie wchodzi w grę, bo jak ktoś chce coś dac od siebie to od razu oszust.... nie chcecie nie musicie przyjeżdżac do mnie a zresztą pewnie jakbyście zobaczyli że nasz serwis jest w garażu to już wogóle oszuści i naciągacze, co nie?
|
dorabiasz dość mocno ideologię , no ale ... masz takie prawo
| 2KH napisał/a: | | Ps. prośba do admina o usunięcie wszystkich tematów z mojego forum oraz o usunięcie pod forum 2KH motocykle&quady dziękuję i życzę miłego pociskania smutów o oszustach i naciągaczach ja się z tej chorej dyskusji wypisuję |
aleś ty jes wrażliwy chopie ! W interesach cza być twardym nie mientkim ! Co cie tak szarpje ? To że ludzie się wygadują w twoim temacie To po kiego chu*a piszesz posty na forum ? Po to ono jest żeby wymieniać się opiniami .
A i też napisałem przecież że nie tyle chodzi mi o ciebie tylko o ogólny trend w pociskaniu kitu w dzisiejszym świecie . To hasełko że reklama jest dźwignią handlu tak już zrobiło wodę z mózgów tym wszystkim szpecom od reklamy , że wymyślają już takie pierdoły jak gadające margaryny czy śpiewające widelce . I to nikogo nie dziwi ! Hasełka w stylu : "kupując u nas więcej - więcej oszczędzasz" to szczyt głupoty , no ale w radiu cipowata piosenka ryczy o tym cały dzień !
W twoim wypadku wystarczyło by napisać że masz trochę wolnych mocy przerobowych więc dajesz upust dla forumowiczów i tyle . Po kiego wafla ta cała impreza pod tytułem "darmowa wacha" . To że robisz w garażu to plus , więc nie kombinuj z marketingiem i szumem jaki robią duże firmy . Będziesz dobry to fama sama pójdzie w ludzi i nie będziesz miał kiedy tyłka podetrzeć , tyle będziesz miał roboty ! Czego ci życzę . Szczerze . |
|
 |
2KH
2KH
Motocykl: TDM 900
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2011-03-17, 18:39
|
|
|
Dobra może jestem trochę przewrażliwiony spoko, w sumie to fakt z tą reklamą... tak więc jako że wchodzę na rynek i mam wolne moce przerobowe ogłaszam wszem i wobec upusty dla forumowiczów ZAPRASZAM I POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
_k2_

Motocykl: TDM
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2011-03-18, 09:22
|
|
|
... i jeszcze jedno... Poprzez te "przepychanki" słowne zobacz ilu ludzi odwiedziło ten topic .. |
_________________ k2 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-18, 12:56
|
|
|
| Widzisz jaki niewdzięcznik. Robi się dla niego dobrze to jeszcze furka. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |