|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Poszukuję firmę ze Śląska. |
| Autor |
Wiadomość |
weteran1
Motocykl: zabytkowy
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-06-17, 22:26
|
|
|
| Panowie myślę że dzieli nas kilka lat więc i doświadczenie życiowe inne. Ja podejmując taką decyzję zapytałem, uzyskałem kilka odpowiedzi, wybrałem najlepsze rozwiązanie i uczyniłem to. 20 lat do tyłu zrobiłbym to co wy i miałbym ponownie kłopoty z prawem. Zgłoszenie na policję to nie dziecinada, piłka będzie krótka, bo opisałem bardzo rzeczowo i dokładnie więc policjant nie będzie miał roboty. Wystawią mandat, a jak nie przyjmie to sprawa pójdzie do sądu grodzkiego i tyle. Nic tak nie boli jak kasa. Jak nałożyłbym po dziobie to on zgłosiłby pobicie, a ja byłbym karany i podwójnie w d... kopany. Policja jednak pomaga, ale należy to zgłosić i z głową zabrać się do sprawy. Twój opis w ogóle mija się z prawdą Panie Prezesie. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 18:22
|
|
|
| nic sie nie da na tym pier... forum napisać, moja wypowiedz z linkiem pokazujacym policjantów którzy nawet nie podjeli akcji został usuniety a prezesa post który drwi z założyciela tematu pozostał, ja się pytam co on wnosi innego czego nie wnosił mój post? |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-06-18, 19:14
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | ja się pytam co on wnosi innego czego nie wnosił mój post? |
Kiedy (co jest mało prawdopodobnym) to zrozumiesz osiągniesz wyższy poziom na którym ja już dawno jestem. |
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 20:40
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Kiedy (co jest mało prawdopodobnym) to zrozumiesz osiągniesz wyższy poziom na którym ja już dawno jestem. |
chyba nie piszesz o malowaniu? buhahaha |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2013-06-18, 22:33
|
|
|
Raczej o określeniu własnej tożsamości i trzymaniu się jej a nie byciu (np. tak jak aktualnie pseudobuntownikiem) zmieniającym obozy jak chorągiew próbując znaleźć gdzieś akceptację.
Jesteś jak taki piesek co lata od nogi do nogi licząc, że ktoś go w końcu pogłaszcze.
Jak sam siebie idealnie określiłeś na jednym z for
| Wydra napisał/a: | | coz zrobić ludzie potrzebują takiego Palikota co troche namiesza w różnych tematach |
Ludzie jeśli już kogoś potrzebują to na pewno nie pajaców waszego pokroju a ludzi z którymi się zgodzą albo nie ale naturalnych o jakichś prawdziwych poglądach i z charakterem. Jeśli właśnie to zrozumiesz to może (bo samo zrozumienie to jeszcze nie wszystko) dotrzesz poziom wyżej. Chociaż na to bym specjalnie nie liczył bo ten etap powinien mieć miejsce kiedy miałeś naście lat. |
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 22:52
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Raczej o określeniu własnej tożsamości i trzymaniu się jej a nie byciu (np. tak jak aktualnie pseudobuntownikiem) zmieniającym obozy jak chorągiew próbując znaleźć gdzieś akceptację.
Jesteś jak taki piesek co lata od nogi do nogi licząc, że ktoś go w końcu pogłaszcze. |
| prezesartur napisał/a: | | Jak sam siebie idealnie określiłeś na jednym z for |
jednym? a na ilu ja forach jestem, mogłem to pisac albo tu albo na forum rózowych, nie pamietaj już kontekstu wypowiedzi.
sugerujesz coś co miejsca nie ma, wskaz mi mądry człowieku do kogo nogi latam i komu dupę liżę według Ciebie?
| prezesartur napisał/a: | | Ludzie jeśli już kogoś potrzebują to na pewno nie pajaców waszego pokroju a ludzi z którymi się zgodzą albo nie ale naturalnych o jakichś prawdziwych poglądach i z charakterem. Jeśli właśnie to zrozumiesz to może (bo samo zrozumienie to jeszcze nie wszystko) dotrzesz poziom wyżej. Chociaż na to bym specjalnie nie liczył bo ten etap powinien mieć miejsce kiedy miałeś naście lat. |
a według mnie nie udajemy specjalistów czy to w malowaniu moto czy to w wiedzy na temat świata. Jeśli mam pisać jak ty to okreslasz na levelu wyżej to wolał bym popełnić samobójstwo niż pisac takie bzdury w Twoim wykonianiu.
Reasumując, ewidentnie widać w Tobie skrzywdzonego egoistę. Brak poszanowania chociażby jak w tym przypadku autora tematu. Miał chłopak przygode i wcale mu sie nie dziwię że opisał to na forum, ciekawe co ty byś zrobił? otworzył gebę i łapał płyn do spryskiwaczy w pysk by organizm chociaż w drobnym stopniu dostał dawke alkoholu |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-06-18, 23:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:07
|
|
|
pomogłem tak samo jak prezes czyli nijak, wiec dalczego tylko mój post poleciał a jego został?
ale w sumie po co ja pytam :d słuzby specjalne działaja tak jak na przedstawionym filmiku |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-06-18, 23:09, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:10
|
|
|
No to jeśli nie jesteś w stanie pomóc, to po co zabierasz głos? Dla zasady?
Chciałeś zagwiazdorzyć, a nawet nie zamigotałeś....
Dziwisz się, że teraz ktoś Ci jedzie po rajtach... |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:14
|
|
|
nie nie dziwie sie, bo czego mam sie spodziewac po administratorze? ( tu biore pod wgląd postępowanie na forum a nie zycie prywatne) to tak w ramach wyjasnienia
Sam sie wdaje w dyskusję, nic nie wnosi do tematu, nie zrobi ogólnego porządku w temacie tylko dzieli na równych i równiejszych, a do tego na samym końcu w kosmos wyśle połowe postów
[ Dodano: 2013-06-18, 23:15 ]
| Abaddon napisał/a: | | Chciałeś zagwiazdorzyć, a nawet nie zamigotałeś.... |
Nie potrzebuję migotac czy gwiazdorzyć , a na pewno nie na forumie bo dla mnie to tylko chwila zabicia czasu a nie całe zycie jak dla niektórych prawda? |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:19
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | bo dla mnie to tylko chwila zabicia czasu a nie całe zycie jak dla niektórych prawda? |
Forma wyżycia się i odreagowania osobistych niepowodzeń i kompleksów...
To tak jak przełożony- rozwodnik- kładzie się wieczorem z twardym, to rano wyżywa się na podwładnych. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-06-18, 23:20
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Forma wyżycia się i odreagowania osobistych niepowodzeń i kompleksów...
To tak jak przełożony- rozwodnik- kładzie się wieczorem z twardym, to rano wyżywa się na podwładnych. |
to Twój światopogląd z zycia wziety widocznie, nie mój
koniec szopki na dzisiaj Prezes nie wysilaj sie za bardzo bo ide spać więc na spokojnie sobie odczytam Twoje wypocinki
Ciao Dziewczynki |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-06-18, 23:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2013-06-19, 00:19
|
|
|
| "Sarkazm jest ucieczką dla przegranych. Sarkazmem przegrani próbują sprowadzić zwycięzców do swojego poziomu." |
| Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2013-06-19, 00:20, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2013-06-19, 00:45
|
|
|
| wracamy do tematu ? |
|
 |
weteran1
Motocykl: zabytkowy
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-06-19, 09:34
|
|
|
| Proponuję zamknąć temat, bo idzie w złym kierunku. Pan prezez znowu podpuszcza i nakręca wydre. Sprawa i tak trafiła tam gdzie powinna. Uzyskałem poradę i przekonanie co powinienem zrobić. Abaddon poinformuję Cię na piva o zakończeniu i rozstrzygnięciu sprawy bo byłeś tym zainteresowany. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |