|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
kufry boczne do YAMAHA FZ1 |
| Autor |
Wiadomość |
darekfz1
Motocykl: yamaha fz1
Imię: darek
|
Wysłany: 2014-08-16, 17:13 kufry boczne do YAMAHA FZ1
|
|
|
Witam
mógłbym prosić o informacje, jaki stelaż pod kufry boczne i kufry (jak największe) najlepiej spiszą się w fazerze FZ1? Niestety miałem niemiły "wypadek" z moimi kuframi - krauser K2, które zamontowałem w moim fazerku - z uwagi na fakt że wydech kończył się w połowie kufra (kufer zamontowałem ok 10cm powyżej wydechu) spaliny wytopiły w nim dziurę (!!!) i musiałem zawrócić z wakacyjnego wyjazdu, już 60km po wyjeździe...czyli kicha na maksa. Dodam, że montując moje kufry przeglądnąłem sposób montażu kufrów w FZ1, niektóre były zamontowane tuż nad wydechem (na oryginalnych stelażach do FZ1) i nie było żadnych blach, jako ekran termiczny. Ktoś wie jak to jest rozwiązane? przykłady obok.
Proszę o info, gdyż jak najszybciej muszę coś wymyślić, kupić i pojechać na ten urlop na chorwację...
pozdrawiam
darek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |