|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kominiarka |
| Autor |
Wiadomość |
d1abol
czerwony dioboł
Motocykl: CBR F4i FS
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2011-09-21, 13:51 Kominiarka
|
|
|
Musze sobie kupic jakas nowa kominare, moja ostatnia szmacianka gdzes przepadla, z czego sie w sumie ciesze bo i tak chcialem ja zmienic - nie dalo sie w tym oddychac
Mialem juz Oxforda, w ktorym sie czulem jakbym mial skarpete na glowie, i Brubecka... ktora w sumie nawet by sie sprawdzila gdyby nie fakt, ze po jednym sezonie wygladala jak rozciagnieta skarpetka. Jakas propozycja za relatywnie nieduze pieniadze? A... no i koniecznie z jakims kolnierzem... i taka typowo nie zimowa |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-21, 14:04
|
|
|
| Mam Brubeck'a i nic się z nim nie dzieje. Za 55zł. jest OK. |
|
|
|
 |
d1abol
czerwony dioboł
Motocykl: CBR F4i FS
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2011-09-21, 14:51
|
|
|
Moze nie sciagales i zakladales kominiarki tak czesto jak ja a moze mialem jakas felerna sztuke... nie wiem, rozmyslac nad tym ine bede, fakt jest taki ze cala sie porozciagala i zacialaga nawet o moj zarost co nie bylo zbyt przyjemne |
|
|
|
 |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-21, 15:01
|
|
|
| Stale jeżdżę w kominiarce i nic się nie dzieje. Piorę w letniej wodzie z jakimś płynem do delikatnych tkanin, nie wykręcam tylko wyciskam i suszę na ręczniku. |
|
|
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-21, 21:29
|
|
|
| uzi68 napisał/a: | | Mam Brubeck'a i nic się z nim nie dzieje. Za 55zł. jest OK. |
tez polecam ta firme, mam z niej odziez termoaktywna i jest GiT
U mnie szmacianki no name tez sie powyciagaly tez musze kupic i to bedzie Brubeck |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-21, 21:34
|
|
|
Grypsujący inteligentny twardy |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-26, 18:22
|
|
|
polecam spark'a rewelacyjne sa cieńkie a ciepłe ale nie zimowe i oddychqac swobodnie można Duży wybór masz w miasteczku slaskim a i ceny mieli dosć fajne jak kupowałem zdaje sie promocja jakas była naprawde fajna kominiara |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |