|
Odzież z Lidla |
| Autor |
Wiadomość |
Arkadius

Motocykl: 954
Imię: Arek
Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 550 Skąd: Leszczyny
|
Wysłany: 2011-03-21, 21:30
|
|
|
A ja zakupiłem bieliznę, pas i skarpety. Dzisiaj w tym komplecie śmigałem z godzinkę w południe i z 2h pod wieczór. Przyznam że bielizna świetnie leży, ładnie się dopasowuje i co ważne - jest tak zbudowana że zostaje na swoim miejscu podczas jazdy, chodzenia i wszelkich innych gimnastyk ;p Trzyma się ciała. Skarpety cóż - ciężko o nich coś powiedzieć po jednym dniu. A pas nerkowy.. JEST ;p Czyli chyba robi to co powinien. Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Ja przyjechałem o 8.05 to już została jedna góra w rozmiarze M i sporo dołów. Wziąłem dół L ale okazał się nieco za duży i o 17 pojechałem wymienić na M. Była ostatnia para xD Ogólnie odbył się w Rybniku wyścig szczurów.
Aha - sporo było starszych ludzi którzy brali to "na prezent" więc szykujcie się bo nie znacie dnia ani godziny A najbardziej rozdupił mnie koleś który był mojej postury i stwierdził że to coś małe wychodzi (uwaga - przykładał to po prostu do klaty bez rozciągania i szukał takiej która będzie rozmiarami przypominała jego t-shirt). W końcu wziął XXL i wyszedł.. Myślałem że polegnę... xD |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-03-21, 21:50
|
|
|
Bo niektórzy ludzie biorą bo to teraz jest na topie. Może mu nie być do niczego potrzebne, ale kupi bo tak trzeba |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2011-03-21, 21:53
|
|
|
| oj i tacy sie znalezli co brali zeby pozniej na alledrogo to sprzedac jeszcze z zyskiem :] |
|
 |
adamSWD

Motocykl: Honda CBR F4
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-03-21, 22:21
|
|
|
| Na Pszczynskiej w Gliwicach przed zamknieciem jeszcze byly 2 komplety bielizny i dwie torby na bak. |
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" McRae [*] |
|
|
|
 |
RedBaron

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-03-21, 22:48
|
|
|
| adamSWD napisał/a: | | Na Pszczynskiej w Gliwicach przed zamknieciem jeszcze byly 2 komplety bielizny i dwie torby na bak. |
Ta torba n bag jest od wewnętrznej strony która ma bezpośredni kontakt z bagien szorstka.Czy nie uszkodzi to lakieru podczas jazdy ? |
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 34 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-03-21, 23:38
|
|
|
nie uszkodzi Ci lakieru to nie rysuje chyba ze se tam kamykow albo czegos pomiedzy napchasz ,
fajnie sie torba trzymie nawet przy 170 km/h - zobaczymy po czasie |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
|
Wysłany: 2011-03-23, 19:10
|
|
|
Odkryłem tajemnicę bielizny z lidla, ...w tym obisłym kostiumie czujesz się jak batman, ...a wyglądsz ja parówka w foli .
Użwałem góry , ze 6 godzin, ...bo ja wiem ? działa tak za 35 zł |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2011-03-23, 19:54
|
|
|
| to znaczy? powiedz jaśniej? czyli ze sprawdziła się w około 60%? ja jak o 14.30 podjechałem to zostały same gacie w rozmiarze M, kilka par rękawic i jedne skarpetki. ;p |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
|
Wysłany: 2011-03-23, 20:12
|
|
|
Jaśniej hm
Nigdy nie używałem , bielizny termoaktywnej i to są moje pierwsze odczucia a prawdziwej porady może dać ktoś co ma doświadczenie i ma poprównanie do innych, tylko czy taki człowiek kupi bluzę termaktywną w lidlu ? |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-03-23, 20:30
|
|
|
ja jezdze na desce i mam komplet termoaktywny HI-TEC kupiony na alledrogo za chyba 89 albo 99zeta
dokladnie taki
http://www.sklep-presto.p...Dry-Hi-Tec.html
i sprawdza sie naprawde niezle
a nie sadze ze to z lidla nie dosc ze drozsze to bedzie jakies ekstra lux niewiadomoco
najwazniejsze to dobrac rozmiar
bo musi scisle przylegac do ciala |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-23, 21:13
|
|
|
Widziałem właśnie tą odzież... nasuwa mi się tylko słowo porażka
Ja tego na pewno na siebie nie ubiorę już choćby z przyczyn wrażliwości estetycznej <joke>
Kupiłem sobie taką koszulkę motocyklową czarno-czerwoną. Bardzo fajna. Jutro przetestuję. |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-03-23, 21:29
|
|
|
| TNT napisał/a: | Widziałem właśnie tą odzież... nasuwa mi się tylko słowo porażka |
Też z ciekawości dziś byłam i widziałam... Skarpety jak skarpety, ale nazywają się motocyklowe to 3 razy droższe. Oglądałam jeszcze rękawice.... jak dla mnie porażka. Co to ma w środku. Kombik przeciwdeszczowy tez jakoś zbyt solidnie nie wyglądał... |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|