Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mg1989sos
2010-11-18, 20:05
80`s (speed moheros;)
Autor Wiadomość
dawid1488 
80's

Motocykl: gsr 600
Imię: Józa
Wysłany: 2010-11-20, 21:49   

mi podoba się pomysł(beta1) z nickiem zamiast napisu silesia a napis silesia mozna by było umiescić ewentualnie z lewej strony bądź prawej

Profil Facebook

Mario 

Motocykl: Virago535
Imię: Mariusz

góra żółta dół niebieski

banita 
Banita&Bąbel

Motocykl: 3x kamerton & kawa i saki
Imię: PIOTR

no na plecy niewolno to jest miejsce tylko dlla ludzi rzeszonych w klubach tyle co wiem

dawid1488 
80's

Motocykl: gsr 600
Imię: Józa
Wysłany: 2010-11-20, 21:51   

berecik na ósemce jest w pyte :)

Profil Facebook

Mario 

Motocykl: Virago535
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-11-20, 21:52   

zamiast silesia, NICK a nizej może być albo silesia grupa albo silesia

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-20, 22:04   

flashar napisał/a:
hmm.. qrcze widze ze sie jeszcze problem pojawil z tym czy wogole mozemy nosic jakies naszywki... a jak damy na plecy to nam mordy obija??

A co komu do tego, że tworzymy sobie grupę motocyklową i własną naszywkę? 'Mordy obiją'? :D Nie no, bez przesady, takiej opcji to ja nawet nie widzę, nie ważne o kogo by nie chodziło. Kto z resztą powiedział, że nasza grupa musi być 'kongresowa'... Ja nie zamierzam jeździć w kamizelce, a na plecach mojej tekstylki też sobie nie wyobrażam wieeelgachnej naszywy :D Zatem easy :) Ja proponuję, jak wyżej, małą naszywkę na ramieniu :>

banita napisał/a:
mario ja osobiscie bym wolal z logiem forum obracalem sie w kregach klubwych to wiem co by bylo gdyby forum logo tam niebylo gadam wam lepiej te logo zeby bylo

3,14 nie mają adresu ani loga forum i jest dobrze...

Logo jest OK. Kolorystykę proponuję uniwersalną - czarne tło, białe napisy. Tym bardziej, że jak 'kolorowa' się zabrudzi (a to pewne) będzie to też paskudnie wyglądało, do tego nie każdemu może się podobać :)

EDIT:
Fakt, może jednak lepiej, żeby była ta 'SILESIA'. Ale to już zastanówmy się nad nazwą skoro tak pognaliście z logiem. No chyba że chcecie, żeby nazwa była SILESIA 80's...

adik199 

Motocykl: Suzi
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-11-20, 22:08   

TNT napisał/a:
Logo jest OK. Kolorystykę proponuję uniwersalną - czarne tło, białe napisy. Tym bardziej, że jak 'kolorowa' się zabrudzi (a to pewne) będzie to też paskudnie wyglądało, do tego nie każdemu może się podobać :)

dokładnie !

banita 
Banita&Bąbel

Wysłany: 2010-11-20, 22:40   

ja jestem za bialo czarnym tak jak wzr jest spooko i fajne

banita 
Banita&Bąbel

Wysłany: 2010-11-20, 22:41   

ten berecik jest wpyte:d

adanior 
adanior

Motocykl: zielona cebula
Imię: Adam
Wysłany: 2010-11-20, 22:47   

Bastor napisał/a:
pamietam że na tamtym forum ktos dawał namiary na firme która robi takie naszywki i niewiem czy to nie było w grupie 3.14...

Ja kiedyś pisałem i był to pierwszy z brzegu adres http://naszywki.com.pl/

flashar 

Motocykl: VFR rc36II, Yamaha XJ750 MAXIM
Wysłany: 2010-11-21, 10:26   

dobra to podsumowanie
1. w zwiazku z tym ze nazw bylo zaproponowanych od groma i nie bylo zgodnych podpowiedzi proponuje zostac przy skromnej GRUPA 80's - dodatkowo jest to o tyle dobre ze miesci sie w naszywce - akcent moherkow jest ukazany w berecie..

2. kolorystyka zostanie czarno-biala (najbardziej uniwersalna - pasuje do kazdego koloru kurtki/koszulki - i tania - tylko jeden kolor nici)

3. kazda naszywka bedzie z nickiem (jest to na swoj spsob wyroznienie - na ktore tzreba zapracowac - w przyszlym sezonei bedzie mnostwo okazji;)

4. sadze ze akcent SLASKI nalezaloby zostawic (pozostaje kwestia wyboru miedzy SILESIA a ADRESEM FORUM)

jesli sie ktos nie zgadza - prosze o konstruktywna krytyke:) jak nie to "na solo";)

Dario127 

Motocykl: Fazer FZ6
Imię: Dario127
Wysłany: 2010-11-21, 10:55   

Ech zostawic forum na jedno sobotnie popoludnie i juz mialem 4 strony do nadrobienia i to jakie konstruktywne:
To moze i ja sie wypowiem:
1. Logo super- jestem za nickiem jak najbardziej- to wyroznienie
2. Naszywka na ramieniu, bedzie widoczna!!
3. W przyszlosci kamizelki z dupnym logo- bedziemy widoczni w dluzszych podrozach i naprawde bym sie nie przejmowal tym czy mozna czy nie, przeciez to nasz pomysl a kamizaelka spelnia forme bezpieczenstwa a ze na niej sobie umiescilismy logo to tylko nasza inicjatywa i nikomu jej do niej.....:)
4.Zaprzyjazniona grupa 3,14 moze juz ma jakies namiary gdzie robia swoje nadruki,kubki,smycze, tablice itp, wiec po porostu mozna sciagnac namiary od nich:))
5. Nie wpisywalbym adresu forum, lepiej chyba "silesia"
pozdrawiam
Dario

banita 
Banita&Bąbel

Wysłany: 2010-11-21, 13:01   

no wszystko sie zgadza ale dupne logo ja jestem za nie t jest miejsce nie dlanas sa przepisy co do tego niechce nikogo urazic panowie to mma byc grupa bezz problemu dlaczego sami sobie stwarzac problemy ja nie widze sensu mala na ramieniu lub na przodzie wystarczy wszak nie bawiy sie naszywkami tylko wspolnymi wyjazdami i sotkaniami czy sie myle?

flashar 

Motocykl: VFR rc36II, Yamaha XJ750 MAXIM
Wysłany: 2010-11-21, 13:19   

narazie w gre wchodza tylko naszywki na ramie (wys ok 10cm)

moze z czasem pojdziemy dalej - narazie naszywka ma byc dodatkiem, nie ideą sama w sobie...

byc moze jeszcze spreparuje "flage" - latwiej bedzie sie znalesc na zlotach typu chudow...

jak juz zrobie naszywki i bede je mial w rece zorganizujemy spotkanie z uroczystym wreczeniem - obecnosc CALEJ grupy obowiazkowa... ;)

(ktos sie podejmie organizacji?) - tak sobie mysle czy nie mozna by tego zrobic jako spotkanie mikoljkowe - banita za mikolaja i zrobilibysmy przy okazji imprezke naszym dzieciakom? to oczywisice tylko taka moja luzna propozycja:)

banita 
Banita&Bąbel

Wysłany: 2010-11-21, 13:20   

oki ja moge za mikolaja tylko mi broda powoli rosnie:p hahhaaa

Odpowiedz do tematu