Otwarty przez: Piwowarek 2013-05-10, 22:46 |
...3,14 i reszta |
| Autor |
Wiadomość |
Biały
Biały

Motocykl: Honda 1000rr
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2013-05-08, 15:01
|
|
|
| Greenmack powiem to tak bo piszesz takie bzdety ze śmiać sie chce co do odwagi trzeba miec ogromna odwagę naprawdę zeby wyrzygac wodzowi co jest nie tak ja bym sie nigdy nie odwazyl dlatego szacun dla ciebie odwazniaku ty wrrrrrrr buehehehhe po drugie heidii juz ci odp na posta wiec zapytaj innych członków o co chodziło później sie udzielaj ale nie chce mi sie z toba pisac bo i tak znowu będziesz jakieś żałosne opowiadania pisał ale moge zagwarantować ci jedno widze ze na forum jesteś mega kozak bo wszyscy patrzą i czytają ale chętnie zobaczę jaki będziesz kozak jak sie gdzieś spotkamy bo ja już nie mogę sie doczekać więc pozdrawiam cie serdeczne i do zobaczenia oby jak najszybciej odwazniaku pozdro |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki można włożyć kobiecie między nogi ...... ;]
 |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2013-05-08, 15:23
|
|
|
| Ależ lubię czytać zdania bez interpunkcji ! YEAH ! |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-05-08, 15:38
|
|
|
Teraz to sobie chyba razem jaja ze mnie robicie.
Zawineliscie sie oboje nie wiadomo gdzie i kiedy a teraz jeszcze jakies roszczenia i pretensje do władz....
Napiszcie mi co lub kto są te wladze bo dalej nie wiem o czym lub o kim piszecie.... JEsli jednak chodzi wam o piwowarka to jesli wladzami nazywacie: organizowania szkolen, organizowanie malych i duzych wypadow,koszulki, kubki i inne sraczki no to gratulacje....Teraz sie spytam co Ty Bialy zrobiles dla grupy?? Bo to ze jak tylko sie pojawiasz to dzieje sie syf: tak bylo juz kiedys i tak jest teraz. Jaki masz cel pisząc tu?? Gdyby mnie ktos wyjebal na pysk tak jak zrobił to piwowarek z Tobą A zrobił to slusznie, to by mi moj wlasny honor, choc nikly na to nie pozwolił.
Nazywasz mnie kozakiem itd.ok ale ja mam przynajmniej odrobine odwagi aby z kims o czyms pogadac jak mi cos nie pasi,potrafie zadzwonic lub sie spotkac na piwie i pogadac jak normalni ludzie a nie szyc szydere wszedzie na okolo ,gdzie sie tylko da i z kim sie tylko da, obgadywac i przekrecac fakty, tobie kolego tego brak.
Skonczylem z Tobą rozmowe i wiecej Ci odpisywac bialy nie bede bo mam inne problemy niz pretensje (WIECZNE ) roszczeniowca.Dziekuje |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
Mec
Adwokat Diavla

Motocykl: Ducati Panigale Tricolore, Multistrada 1200s
Imię: Andrzej
Wiek: 53 Dołączył: 27 Wrz 2011 Posty: 1407 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-05-08, 15:39
|
|
|
Heidi musze to na forum powiedzieć... Pupe masz zdecydowanie ładniejszą niż Biały:-) i .... Dajej nie będę kontynuował;-)
A oboje jako plecaczki jesteście gites.
Odnośnie używek - dowiem sie.
Na Monsterku byloby Ci wygodnie jak sądzę. |
_________________ Niech MoTóR będzie z Wami!
 |
|
|
|
 |
heidi
...

Motocykl: the power of dreams!
Imię: Justine
|
Wysłany: 2013-05-08, 16:06
|
|
|
greenmack, a wydawało mi się, że to Ty sobie żartujesz weź się uspokój, bo Ci żyłka pęknie. Nie wydaje mi się, żebyś był odpowiednią osobą na osądzanie nas nie znając w ogóle sytuacji :/ Poza tym ani ja ani Biały nie czujemy potrzeby przynależeć do 3,14 i reszta jednakże są w tej grupie osoby z którymi bardzo się lubimy, często ze sobą jeździmy i mamy prawo odzywać się kiedy chcemy. Więc weź lepiej wrzuć na luz i jak masz jakiś problem to spotkajmy się i to przedyskutujmy.
PS Chyba dawno nie obcowałeś z grupą skoro nie wiesz kto nazywa siebie wodzem. |
|
|
|
 |
greenmack

|
Wysłany: 2013-05-08, 16:26
|
|
|
| heidi napisał/a: | | Nie wydaje mi się, żebyś był odpowiednią osobą na osądzanie nas nie znając w ogóle sytuacji :/ |
no widzisz, a makaron na uszy jaki mi nawijalas dawno temu pewnego pieknego dnia na bialym krzyzu to była czyja prawda, czy moze juz zapomnialas...????
Co do spotkania haidi to wybacz ale jesli ktos udaje ze kogos nie widzi to raczej bede musial odmowic. Jesli chcesz szczegoly bo na pewno zaraz sie wyprzesz to chetnie ci napisze- wolisz tu czy na PW?? BArdzo chetnie odpisze jesli pamiec Cie zawodzi i tym razem........
I o moje zylki sie prosze nie martw, od tego jest ktos inny
[ Dodano: 2013-05-08, 16:28 ]
| heidi napisał/a: | | Chyba dawno nie obcowałeś z grupą skoro nie wiesz kto nazywa siebie wodzem. |
heheh no to pomime chyba
mysle jednak ze i tak za duzo juz zostalo napisane wiec zakonczmy te wyciecz. PW dziala jak cos |
| Ostatnio zmieniony przez greenmack 2013-05-08, 16:41, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Biały
Biały

|
Wysłany: 2013-05-08, 16:55
|
|
|
| Grennmac kto ci powiedział ze ktos z nas chce byc w 3, 14 cos ty sie z k...... na łby pozamienial gosciu nie poważny jestes wlasnie faktów nie znasz i sie odzywasz jak jestes taki odważny to ja sie poswiece i przyjade do Tychów na bp pasuje ci czy znowu sie wykrecisz jakos glupia wymowka ze nie chcesznzemna gadac co i proponuje sie tobie uspokoić pantofelku to teraz pokaz przy wszystkich na forum jaki to jestes odwazny i spotkaj sie dzis z Białym na bp :p |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki można włożyć kobiecie między nogi ...... ;]
 |
|
|
|
 |
heidi
...

|
Wysłany: 2013-05-08, 16:59
|
|
|
hmmm chyba szukasz sensacji...
Pisze, że nie mam potrzeby być w grupie i nie mam zamiaru się z nikim kłócić, a Ty dokładasz do pieca. Jeżeli nie można wypowiadać się w tym wątku to go po prostu zablokujcie. Ja chciałam się tylko poradzić w kwestii zakupu nowego sprzętu. Część grupy nie ma takich problemów i potrafii normalnie doradzić. Jeśli zamierzasz pisać o moich prywatnych sprawach to zapraszam na PW, nie sądzę, żeby kogoś one interesowały. Zarazem uważam, że nie powinny mieć nic wspólnego z grupą oraz członkostwem(no ale widocznie się myliłam). Jeżeli chodzi o sprawy motocyklowe to wal śmiało, od tego jest te forum |
|
|
|
 |
Seldon

Motocykl: SSB 1800 w. turbine
Imię: Seldon
|
Wysłany: 2013-05-08, 17:00
|
|
|
Witam
Wczoraj mnie jak zwykle trochę poniosło.
A teraz kilka jak sądzę konstruktywnych propozycji:
1) uporządkować listę członków a w szczególności przesunąć nieaktywnych członków grupy np do grupy przyjaciele – stracą tylko dostęp do za kulisami
2) zmienić zasady przyjmowania nowych członków, żeby uniknąć obecnej niezbyt zdrowej sytuacji, gdy rajzy w towarzystwie 1-2 członków na krótkim dystansie są zaliczane. W taki sposób nie ma możliwości poznania adepta przez większą liczbę członków grupy. Może coś w stylu 5 krótszych rajz i 5 dłuższych z min 4 członkami grupy.
3) Proponuję dodać do grupy kilku adeptów (o ile będą chcieli?) z którymi nawineliśmy razem tyś km w ostatnim czasie a którym Piwowarek łaskawie zaliczył to jako jedną razję
4) zmiana moderatora naszego forum, tak aby zamykanie tematów i przesuwanie ich do archiwum mógł robić np greenmack – tych operacji jest tylko kilkanaście rocznie, a kilka operacji obecnego moderatora było co najmniej ‘dyskusyjnych’
PS
Proponuję zauważyć że można mieć rożne zdanie na dany temat, czy tak jak ja np. nie zgadzać się z częścią decyzji Piwowarka, ale nie trzeba jechać po drugiej osobie.
Greenmack, widzę że mimo Twoich apeli, Ciebie też nieźle poniosło:-) |
| Ostatnio zmieniony przez Seldon 2013-05-08, 17:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
greenmack

|
Wysłany: 2013-05-08, 17:03
|
|
|
| bialy,wszelkie moje odpowiedzi od teraz idą do Ciebie na PW- tak jak napisalem wczesniej i tam uzyskasz wszelka potrzebna ci wiedze... |
|
|
|
 |
Biały
Biały

|
Wysłany: 2013-05-08, 17:25
|
|
|
Greenmack i jeszcze jedno ja tu nie robię syfu cofnij się kilka stron do tyłu
i przeczytaj sobie spokojnie
wszedłem w obronie mojego przyjaciela który został nie słusznie nazwany
oblechem i najazd na Seldona który został nazwany obrońcą uciśnionych
masz coś jeszcze do powiedzenia
P.S To co 20.00 bp Tychy pasuje to pogadamy |
 |
|
|
|
 |
heidi
...

|
Wysłany: 2013-05-08, 17:33
|
|
|
MOGLIBYŚCIE JUŻ SKOŃCZYĆ Z ŁASKI SWOJEJ
| Mec napisał/a: | | Heidi musze to na forum powiedzieć... Pupe masz zdecydowanie ładniejszą niż Biały:-) |
Mec, nie wiem do czego to się odnosiło hehe miło mi, ale Biały i tak ma lepszy zadek mmmhhhh
| Mec napisał/a: |
Na Monsterku byloby Ci wygodnie jak sądzę. |
Też mi się tak wydaje, że by mi spasował. On taki mały, zgrabny, rezolutny
lawka, fajna stronka, co też ludzie nie wymyślą, może coś pomoże - dziękuję |
|
|
|
 |
crasch100

Motocykl: Honda CBR Fireblade 900rr GS1200
Imię: Kamil
Wiek: 41 Dołączył: 27 Maj 2012 Posty: 364 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-05-08, 17:36
|
|
|
Heidi Ja polecam GS-a 1200 wsiadłem na sprzęt i jest po prostu KOSMOS ;D. Można go testować w gliwicach i bielsku b. bez problemu ;D
Mec Dziś miałem okazję pojechać do pracy na moto i nie powiem przeszło mi przez myśl aby wjechać moim gs-em na budowę, ale nadzór pewnie raz dwa by mnie z niej wywalił ;D |
|
|
|
 |
Biały
Biały

|
Wysłany: 2013-05-08, 17:39
|
|
|
Meccu ja cały czas Heidi nawijam o Monsterze ale ona mówi że jest brzydki
Trzeba zrobić jakąś jazdę próbną
No to jednak Greenmackowi zabrakło odwagi szkoda bo przyjechałbym
z Heidii i pogadalibyśmy ale niestety jednak tylko na forum wszystkich
był kozak, można było się spodziewać takiego obrotu sprawy.
Meccu zajebiście się prezentujesz na nowej Dukacie |
 |
| Ostatnio zmieniony przez Biały 2013-05-08, 17:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Lawka

Motocykl: V-Strom 650A K8
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2013-05-08, 17:55
|
|
|
heidi, nie ma za co. Mam nadzieje ze sie przyda
Pozdr. |
_________________ Suzuki GSF 600N Bandit --> Honda CBR 1100XX --> Suzuki V-Strom 650A K8
Buying accessory exhaust and using it with dB killer is like going to the whorehouse for a hug |
|
|
|
 |
|
|