|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: Piwowarek 2013-05-10, 22:46 |
...3,14 i reszta |
| Autor |
Wiadomość |
jaarek

Motocykl: R1200 R
Imię: jarek
|
Wysłany: 2013-05-08, 00:24
|
|
|
miala to być grupa łącząca ludzi z pasją do motocyki a widze że wiecej nas dzieli niż łączy
tak wynika z tych wpisów |
|
|
|
 |
crasch100

Motocykl: Honda CBR Fireblade 900rr GS1200
Imię: Kamil
Wiek: 41 Dołączył: 27 Maj 2012 Posty: 364 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-05-08, 00:56
|
|
|
To ja tak tylko skromnie poinformuje ze wrocilem z nocnej przejazdzki z Bassem i Olkiem
Po tej wspanialej lekturce palce rwia sie do skomentowania pewnych wypowiedzi, lecz obawiam sie ze spadlo by to do poziomu zaistnialej wymiany zdan...
Jarek jak widac pasja z czasem przemija... :-( |
| Ostatnio zmieniony przez crasch100 2013-05-08, 00:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mec
Adwokat Diavla

Motocykl: Ducati Panigale Tricolore, Multistrada 1200s
Imię: Andrzej
Wiek: 53 Dołączył: 27 Wrz 2011 Posty: 1407 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-05-08, 05:31
|
|
|
Wyście sobie pisali, a ja smacznie spałem:-) za to dzisiaj sobie przynajmniej nakręce 500-800 km na dwóch Ducatach:-)))
Jest 5.30 - ta pora ewidentnie świadczy, że pasja jest!!!
Dzień dobry wszystkim! Dobrego dnia wszystkim!!! |
_________________ Niech MoTóR będzie z Wami!
 |
|
|
|
 |
crasch100

Motocykl: Honda CBR Fireblade 900rr GS1200
Imię: Kamil
Wiek: 41 Dołączył: 27 Maj 2012 Posty: 364 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2013-05-08, 06:31
|
|
|
Mec Tobie to dobrze, szkoda ze cza isc do pracy :/ chetnie sam bym wykrecil po tyle km na kazdym moto...
Dzień dobry Wszystkim!!! |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-05-08, 07:05
|
|
|
Może nie powinnam się odzywać ale szkoda abyście rozpieprzyli coś co jest dobre...........nasza grupa już praktycznie nie istniej właśnie przez głupie gadanie i dziecinne fochanie się zamiast jazdy i miłych spotkań, wrzućcie na luz i tak jak Mec idźcie pojeździć najlepiej każdy sam abyście sami doświadczyli jak smutno jest tak samemu jak np. ja jeździć Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia nie tylko dziś |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-05-08, 07:08
|
|
|
| jaarek napisał/a: | miala to być grupa łącząca ludzi z pasją do motocyki a widze że wiecej nas dzieli niż łączy
tak wynika z tych wpisów |
jarku ,dziwi mnie czemu dopiero teraz to zauwazyles????
ja sie tak zastanawiam, po co pare osob dalej siedzi w tej grupie jak tu tak zle ,do dupy i ogolnie chujnia.
Moze juz czas stworzyc cos swojego,nowego i lepszego, to jest normalna kolej rzeczy ze jak jest za duzo ludzi to predzej niz pozniej robi sie tak jak teraz-panietasz chyba piwowarku jak cie o tym przestrzegalem na samym poczatku istnienia tego balaganu;p.Przestrzegalem Cie rowniez o tym ze demokracja w takich grupach nie ma prawa bytu bo bedzie tak jak jest teraz..
Sory ze to pisze Seldon-Mec-Ali ale oddaliliscie sie od grupy,latacie w ludzmi ktorzy narobili tu kiedys bałaganu( o kim pisze na pewno wiecie) i mysle ze chyba wasze podejscie do szeroko pojetego ''motocyklizmu'' jest chyba oddalone od wiekszosci ludzi ktorzy są tu juz dosc dlugo.
Popelniles bład piwowarku przyjmujac jak leci,jakimis smiesznymi glosowaniami,rajzami itd.... to nie klub bingo...niestety.
I nie obrazajcie sie ale wole napisac prosto z mostu a nie pierdolic sie w pyskowki jak jest przez ostatnie 2 strony tego tematu bo to tylko zaognia konflikt a on napewno jest i takim pisaniem jakim raczycie sie do tej pory niczego nie zalatwicie........
[ Dodano: 2013-05-08, 07:09 ]
| soprano napisał/a: | smutno jest tak samemu jak np. ja jeździć |
oj ruda,ruda
a o mnie zapomnialas;p;p;p |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
adanior
adanior

Motocykl: zielona cebula
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-05-08, 08:14
|
|
|
| greenmack, jak się tworzy jakaś władza to i opozycja powstaje. Nie sugeruj kolegom że mają sobie iść gdzieś bo też tą grupę tworzyły od początku. |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2013-05-08, 08:54
|
|
|
adanior-kazdy z nas cos tu tworzył ale jak ktos ma jakis problem to zawsze istnieje rozwiazanie a nie ciagniecie tego konfliktu juz chyba rok bo sie zrobily 2 fronty i jest problem i tzreba go jakos razwiazac a nie chowac glowe w piasek i udawac ze jest ok.
I powiedz mi o jakiej wladzy Ty tu piszesz bo jak dobrze pamietam to są te smieszne glosowania doslownie o wszystko ,,nikt nikomu niczego tu nie zabrania, jest calkowita wolnosc co do spotkan-wyjazdow etc......wiec naprawde nie kumam o jakiej wladzy ty tu piszesz..... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
SoftLife
...3,14 i reszta

Motocykl: FZS 600
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2013-05-08, 09:10
|
|
|
eee... chłopaki i dziewczyny co Wy tutaj piszecie, jakie podziały? Mam jeszcze świeżą grupową koszulkę i co, grupa się rozpadnie a ona zostanie w szafie? taka nie znoszona? Dorośli ludzie wiedzą jak się dogadać, szczególnie słowianie (o; sezon grilowo-ogniskowo-integracyjny w pełni...
BTW szukam czegoś jak honda shadow do 7000, ktoś wie gdzie taką znajdę? |
_________________ Don't ride behind me, i may not your leader.
Don't ride in front of me, i may not your guard.
Just ride beside me, and be my brother |
|
|
|
 |
Mec
Adwokat Diavla

|
Wysłany: 2013-05-08, 10:20
|
|
|
crasch100, tak super to nie mam. W pracy na moto jestem... tylko po co puszką po Polsce jeździć skoro można inaczej.
greenmack, do Twojej wypowiedzi się odniosę później.
[ Dodano: 2013-05-08, 10:50 ]
greenmack, czym jest szeroko pojęty "motocyklizm"??????
Doprecyzuj pliss. Nie śmiganie z określonymi osobami czy czymś innym.
Trudno mi się odnieść do Twojej wypowiedzi, gdyż nie wiem co uważasz za "motocyklizm".
Jeżdżenie na motocyklu? Turystycznie? Służbowo? Na torze?
W zeszłym sezonie wszystko to robiłem... Nakręciłem 50.000km w sezon.
Wyjaśnij proszę co miałeś na myśli.
I wyjaśnij co to znaczy oddalić się od grupy???
Organizować mega rajzy? Szkolenia na torze? To jest oddalanie się od grupy?
Ja mam gdzieś relacje innych Członków Grupy z Białym. Nie mam świadomości zbiorowej ani nie zamierzam mieć. Bawiłem się z Białym, Justą i innymi super i bardzo dziękuję im za ten czas. Skoro komuś Biały nie odpowiada - to niech z nim nie jeździ i się nie spotyka. Ale proszę w imieniu "grupy" nie narzucać innym co mają robić i z kim się kumplować.
Maniek (adept - Garda z zeszłego roku 4.500km przebiegu została mu zaliczona za jedną rajzę - inni tyle w rok nie robią), Piter, Marek - nie są w grupie i natrzaskałem z nimi tysiące kilometrów, przeżyłem wspaniałe chwile, szanuję i lubię ich i mam w poważaniu czy są w grupie trzymającej władzę czy w innej Są moimi przyjaciółmi i zapalonymi motocyklistami, z którymi chętnie zawsze pośmigam.
Nie demonizujmy więc grupy jako takiej. Jeśli mówimy o szeroko pojętym motocyklizmie i zarzucamy komuś, że jego pojęcie jest oddalone od jedynie słusznego (na marginesie nie zdefiniowanego przez Ciebie) poglądu o trudno się do tego odnosić. Z formalnego punktu widzenia na pewno jestem motocyklistą - mam prawo jazdy kategorii A |
 |
|
|
|
 |
Biały
Biały

Motocykl: Honda 1000rr
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2013-05-08, 11:24
|
|
|
Greenmack wlasnie ty pierdolisz i to strasznie jeszcze dwa sezony do tylu nie trawiles wodza i nie chciałeś z nim jeździć nawet przeniosles sie do innej grupy teraz zrobiles cudowny powrót , odmienilo ci sie przypomnieć ci co mówiłeś kiedyś o wodzu i smiganiu czy ma ci to ktoś inny przypomnieć , teraz co jakies problemy do Meca Aliego czy Seldona chłopie to są ludzie którzy maja pasje i łączą ja z przyjemnością i pożytkiem nie z wydawaniem rozkazów i poleceń szczególnie mlodszym od siebie którzy mają dziwne kompleksy i wizje !!!!! |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki można włożyć kobiecie między nogi ...... ;]
 |
|
|
|
 |
Lipkens
Motocykl: XJ900A, AFRICA
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 1267 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2013-05-08, 11:28
|
|
|
Dziwna spraw, że jak się widzimy i gdzieś wspólnie jedziemy to nie ma mowy o żadnych podziałach, wypominania sobie tego czy tamtego.
Nawet słowa siusiak czy orgazm pojawia sie od czasu do czasu i wywołuje śmiech a nie obrzydzenie.
Ale może tylko ja mam takie lekko schizofreniczne spojrzenie na ten temat.
Chyba trzeba znowu troche ze sobą pojeżdzić, bo chyba to tworzy naszą grupe a nie bezsensowne słowa (tak, uwazam ze sporo z poprzednich wypowiedzi jest tak z dupy i malostkowych ze mogloby ich nie byc, ale jest wolnosc slowa i to nawet forumowa wolnosc slowa...)
Mysle ze jesli poruszac bedziememy tematy grupy to spoko byloby to robic za kulisami.
Jesli juz ktos chce komus dowalic, cos wyjasnic albo przytulic to moze lepiej na zywo.
I ostatnia sprawa. Szkoda, że posta o tym że fajnie sie latało nie poprzedza post ze spotykamy sie na latanie.
Pozdro 1200 |
_________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul. |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2013-05-08, 11:44
|
|
|
greenmack, ma rację. Coś jest na rzeczy i ślepy to zauważy.
eve zwróciła uwagę o słowo a wróciła pyskówka jak bumerang. Buczkowice, podziały, siusiaki i inne bzdety.
Typowe polaczkowo-forumowe szczekanie i to w "grupie" i dumnie wywlekane na forum publiczne. |
|
|
|
 |
Lipkens
Motocykl: XJ900A, AFRICA
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2010 Posty: 1267 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2013-05-08, 11:50
|
|
|
To ja mam tu małą odskocznie.
http://www.joemonster.org...ntyny_w_500_dni
Moze przynajmniej kogos zainteresuje...a i muzyczka calkiem, calkiem. |
_________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul. |
|
|
|
 |
Mec
Adwokat Diavla

|
Wysłany: 2013-05-08, 11:57
|
|
|
Piecol, Greenmack coś zarzuca i ocenia, a nie mówi, że jest na rzeczy.
Co go obchodzi z Kim jeżdżę??? To moja sprawa. Zresztą jeżdżę z każdym - nie mam żadnych oporów.
Ja Greenamackowi nie mówię z kim ma się na moto umawiać i nie mam do Niego o nic pretensji.
Wyjazdy, szkolenia organizowałem dla Wszystkich chętnych z naciskiem na Członków naszej grupy, ale nie wyłącznie. I tak zostanie. Rajzy w Europę podobnie organizowałem z takim założeniem. Wystarczy chcieć, móc, umieć jeździć i nie marudzić - z naciskiem na tryskanie dobrym nastrojem. |
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |